“Wij kijken naar de sterke dingen van je gemeente, vergroten die uit en visualiseren ze”


.

Communicatie gemeente

Citymarketing is ‘hot’. Dorpen en steden rollen over elkaar heen wanneer het gaat om aandacht trekken. Maar hoe trek je die aandacht nu? Met de video’s die we bij FreshTV Videomarketing ontwikkelen, krijg je als gemeente positieve publiciteit, scoor je een hoge positie in de diverse ‘ranking-lijstjes’ én trek je potentiële investeerders.

.


Bekijk deze twee voorbeelden van gemeente communicatie


Jouw gemeente: the place to be

Gemeente communicatie en gemeente marketing omvat alle marketing die wordt ingezet om de diensten en initiatieven van een gemeente te promoten en daarmee het imago te verbeteren of te versterken. Veel mensen denken dat citymarketing gaat om campagnes, slogans en logo’s, maar dat is een misverstand. Een spotje of slagzin kan een gemeente namelijk niet aantrekkelijker maken dan ze is.

Effectieve communicatie vanuit een gemeente bestaat uit concrete acties waar de doelgroepen echt baat bij hebben, zoals goede kinderopvang voor gezinnen, uitbreidingsmogelijkheden voor het bedrijfsleven en eenvoudige procedures voor starters.

Goede communicatie binnen je gemeente begint bij diegenen die al voor jouw gemeente hebben gekozen. Of je je nu richt op aantrekkelijkheid voor toeristen of het creëren van werkgelegenheid; jouw gemeente wordt the place to be met een video van FreshTV. Wij kijken naar de sterke dingen van je gemeente, vergroten die uit en visualiseren ze.

Positief effect op imago en economie

Voor een gemeente zijn er drie externe doelgroepen met wie wordt gecommuniceerd: inwoners, bedrijven/ondernemers en toeristen. Als zij een goed beeld hebben van de dorpen of steden in je gemeente, zit je goed.

Dorpen en steden zijn steeds bewuster bezig met hun uitstraling en reputatie en daarmee dus ook met de communicatie binnen een gemeente. Bij FreshTV gaan we niet impulsief aan de slag met een video, nee: samen met jou definiëren we eerst wat voor gemeente je precies bent, wat de sterkste punten zijn, welke doelgroep(en) je wilt bereiken enzovoort.

Onze video’s hebben veel effect op het gebied van imago en economische opbrengst. Ook leefbaarheid, sociale samenhang en binding met de gemeente vinden we heel erg belangrijk bij FreshTV. Onze mensen zijn visuele verhalenvertellers. Jouw communicatiewensen vertalen wij naar een sterk, audiovisueel concept, wat van script tot scherm met heel veel passie tot stand komt.

Communicatie-gemeente

Communicatie-gemeente-freshtv


.

Luc Smiers - FreshTV

Vandaag een afspraak maken?

Als jij lef hebt en met opzienbarende, mediagerichte acties veel wilt bereiken, kies dan voor FreshTV. Wij ontwikkelen films die informeren, amuseren, overtuigen en motiveren. Wil je weten hoe we dat doen en wat we met video communicatie voor jouw gemeente kunnen betekenen? Maak vandaag nog een afspraak, dan vertellen we je er graag meer over.

.