Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Communicatie gemeente

Positieve publiciteit voor je gemeente

  • Jouw gemeente: the place to be
  • Positief effect op imago en economie

Offerte ontvangen

Communicatie gemeente

Citymarketing is ‘hot’. Dorpen en steden rollen over elkaar heen wanneer het gaat om aandacht trekken. Maar hoe trek je die aandacht nu? Met de video’s die we bij FreshTV Videomarketing ontwikkelen, krijg je als gemeente positieve publiciteit, scoor je een hoge positie in de diverse ‘ranking-lijstjes’ én trek je potentiële investeerders.

Succesvol voorbeeld van gemeente communicatie

Eerste hulp bij energiebesparing (Slim Wonen)

Gemeente Groningen inspireert met praktische tips voor energiebesparing.

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen

Zeer prettige samenwerking en dik tevreden over het eindresultaat van de films en animatie. Ik raad FreshTV zeker aan!
Simone beoordeelde
FreshTV met een
8

— Simone van Vegten, Adviseur Marketing & Communicatie @ ChipSoft

De animatie ziet er mooi uit. Ik vind 'm top geworden!

— Groningen Seaports

Jouw gemeente: the place to be

Jouw gemeente: the place to be

Gemeente communicatie en gemeente marketing omvat alle marketing die wordt ingezet om de diensten en initiatieven van een gemeente te promoten en daarmee het imago te verbeteren of te versterken. Veel mensen denken dat citymarketing gaat om campagnes, slogans en logo’s, maar dat is een misverstand. Een spotje of slagzin kan een gemeente namelijk niet aantrekkelijker maken dan ze is.

Effectieve communicatie vanuit een gemeente bestaat uit concrete acties waar de doelgroepen echt baat bij hebben, zoals goede kinderopvang voor gezinnen, uitbreidingsmogelijkheden voor het bedrijfsleven en eenvoudige procedures voor starters.

Goede communicatie binnen je gemeente begint bij diegenen die al voor jouw gemeente hebben gekozen. Of je je nu richt op aantrekkelijkheid voor toeristen of het creëren van werkgelegenheid; jouw gemeente wordt the place to be met een video van FreshTV. Wij kijken naar de sterke dingen van je gemeente, vergroten die uit en visualiseren ze.

Positief effect op imago en economie

Positief effect op imago en economie

Voor een gemeente zijn er drie externe doelgroepen met wie wordt gecommuniceerd: inwoners, bedrijven/ondernemers en toeristen. Als zij een goed beeld hebben van de dorpen of steden in je gemeente, zit je goed.

Dorpen en steden zijn steeds bewuster bezig met hun uitstraling en reputatie en daarmee dus ook met de communicatie binnen een gemeente. Bij FreshTV gaan we niet impulsief aan de slag met een video, nee: samen met jou definiëren we eerst wat voor gemeente je precies bent, wat de sterkste punten zijn, welke doelgroep(en) je wilt bereiken enzovoort.

Onze video’s hebben veel effect op het gebied van imago en economische opbrengst. Ook leefbaarheid, sociale samenhang en binding met de gemeente vinden we heel erg belangrijk bij FreshTV. Onze mensen zijn visuele verhalenvertellers. Jouw communicatiewensen vertalen wij naar een sterk, audiovisueel concept, wat van script tot scherm met heel veel passie tot stand komt.

Sebastiaan Kusters

Sebastiaan Kusters

Creative Producer Video

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Vandaag een afspraak maken?

Als jij lef hebt en met opzienbarende, mediagerichte acties veel wilt bereiken, kies dan voor FreshTV. Wij ontwikkelen films die informeren, amuseren, overtuigen en motiveren. Wil je weten hoe we dat doen en wat we met video communicatie voor jouw gemeente kunnen betekenen? Maak vandaag nog een afspraak, dan vertellen we je er graag meer over.

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Waarom is de kwaliteit van de video zo belangrijk?

De uitstraling van je merk of organisatie is van zeer groot belang. Je gaat toch ook niet zelf even snel het briefpapier ontwerpen en afdrukken? Zorg dat de video kwaliteit heeft die past bij het bedrijf. Een slechte video heeft een groter (negatief) effect op het imago van je bedrijf dan geen video.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV