Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Waar maak jij met zorg communicatie het verschil?

Communicatie in de zorg

  • Verbeter de communicatie tussen Arts en Patiënt
  • Positieve bijdrage aan de zorgverlening
  • Beïnvloed het keuzeproces van de zorgvrager

Over ons Offerte ontvangen

Communicatie in de zorg

De komende jaren neemt het aantal ouderen toe. De Nederlandse bevolking is geleidelijk aan het vergrijzen en met deze vergrijzing neemt de zorgvraag toe. Goede communicatie in de zorg is daarom essentieel voor een goede zorgverlening. Communicatie tussen verzorgers en verpleegkundigen aan de ene kant, en patiënten aan de andere. Met een video of animatie van FreshTV Videomarketing onthoud je een boodschap beter en blijft een boodschap écht hangen.

Succesvolle voorbeelden van communicatie in de zorg

Informercial

Voor vroege opsporing van kanker

UMCG Employer Branding Chirurgie

Animatie Familienet

Familienet verbindt familie met zorg

Revalidatie Nederland

Communicatie in de zorg over specialistische revalidatie in videovorm

Bekijk meer in ons portfolio

Zeer prettige samenwerking en dik tevreden over het eindresultaat van de films en animatie. Ik raad FreshTV zeker aan!
Simone beoordeelde
FreshTV met een
8

— Simone van Vegten, Adviseur Marketing & Communicatie @ ChipSoft

Familienet - "We zijn ontzettend positief over jullie. Vanaf het begin hebben jullie met ons meegedacht en snel gehandeld als dat nodig was."
Stephanie beoordeelde
FreshTV met een
8.9

— Stephanie Bloemink, Marketing en communicatie @ Familienet

Videomarketing voor de zorg

Videomarketing voor de zorg

FreshTV zet zich al jarenlang in voor verschillende zorginstanties.We helpen je met het uitleggen van producten en diensten of helpen je om geschikte kandidaten te vinden voor jouw vacatures.

Wij zetten succesvolle videocampagnes op, die jouw specifieke doelgroep(en) bereiken. We helpen je van a tot z en tackelen jouw uitdaging middels creatieve videomarketing. Zorgaanbieders zoals het UMCG, PRA Health Science, Chipsoft, Erasmus MC, AMC, Maasstad en Medilime hebben het succes van FreshTV al ervaren!

Je zoektocht naar personeel start hier!

Je zoektocht naar personeel start hier!

De druk op de zorg wordt steeds groter, onder andere door de toenemende vergrijzing. Als werkgever in de zorg is het vinden van geschikt personeel daarom moeilijker maar belangrijker dan ooit! FreshTV helpt zorginstanties met het vinden van geschikte kandidaten. Wij doen dit door prikkelende en interessante werken-bij films te maken, die gericht zijn op specifieke zorgvacatures. In deze video’s benadrukken we de unieke aspecten van de zorginstelling, gaan we in op de bedrijfscultuur, collegialiteit en spreken we geschikte kandidaten rechtstreeks aan. Op deze manier solliciteren alleen de mensen die aansluiten bij het opgestelde vacatureprofiel. Onze employer branding film voor het UMCG is hier een perfect voorbeeld van. 

Zorgproduct of dienstverlening

Zorgproduct of dienstverlening

Met duidelijke, begrijpbare animaties helpen wij je om jouw zorgproduct of dienstverlening uit te leggen aan de beoogde doelgroep. Afhankelijk van de complexiteit van de boodschap kiezen we tussen een 2D animatie, 3D animatie of Virtual Reality-animatie. We zijn bedreven in marketing en kennen de kracht van het weglaten, maar enkel waar dat mogelijk is! We gaan nauwkeurig te werk om hierin de juiste balans te vinden. We benadrukken de Unique Selling Points (USP’s) en geven de functionaliteiten versimpeld weer zodat de doelgroep het begrijpt. Bekijk ons portfolio.

Waarom FreshTV als partner in de zorg communicatie?

Waarom FreshTV als partner in de zorg communicatie?

In deze digitale eeuw worden we dagelijks overspoeld met berichten en video’s op sociale media. Je moet dus echt iets unieks te bieden hebben, wil je opgemerkt worden. Wij van FreshTV zetten daarom in op creatieve, persoonlijke en innovatieve animaties en films. We blijven op de hoogte van de nieuwste technieken en mogelijkheden zodat jouw boodschap ook echt aankomt bij de beoogde doelgroep. We leveren niet alleen een animatie of video op, maar helpen je ook om deze effectief in te zetten in online marketingcampagnes. We kunnen je geheel ontzorgen als het gaat om videomarketing, en bieden passende oplossingen voor elk budget. Misschien nog wel het belangrijkste, we zijn de leukste videomarketeers van Nederland! Neem contact met ons op, en we helpen je met jouw uitdagingen en wensen.

Sebastiaan Kusters

Sebastiaan Kusters

Creative Producer Video

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

Hoe communiceer je met video in de zorg?

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Hoe kunnen wij helpen?

Bij FreshTV maken we video’s en (uitleg)animaties die in het oog springen en die interactie stimuleren. In onze producties staat het geven van volledige en juiste informatie centraal. Geef ons een belletje of laat je contactgegevens achter als jij wilt weten hoe wij jouw (online) communicatie in de zorg een boost kunnen geven!

Offerte ontvangen Portfolio

Logica brengt je van A naar B, maar zorgcommunicatie brengt je overal...

Veelgestelde vragen

Kan je nog films maken tijdens de Corona crisis?

Update 31 maart 2020

In de huidige situatie is het vrijwel onmogelijk om bedrijfsfilms te maken. Zelfs als je ergens mag filmen is er niets te filmen.
Behalve verstilde landschappen en steden is er verder geen situatie die zich leent voor een bedrijfsfilm.
Daarom kiezen veel organisaties nu voor animatiefilms in plaats van “echte” films.

Wat is de doorlooptijd van een videoproductie?

De doorlooptijd van een videoproductie is bij FreshTV Videomarketing 1 maand. Zodra er een akkoord is wordt er binnen 14 dagen een opnamedag gepland door onze projectmanagers. Na het filmen op locatie wordt er de dag erna gestart met de montage. Daarna vindt er een kleurnabewerking plaats en wordt het geluid afgemixt. De eerste oplevering kan al een week na de filmopnames zijn! Dan volgt er een feedbackronde die we ook binnen zo kort mogelijke tijd verwerken. Zodoende zijn we in staat om binnen 1 maand een videoproductie af te ronden en op te leveren. Bel ons voor meer informatie of vul dit formulier in.

Waarom moet ik voor FreshTV Videomarketing kiezen?

Er zijn veel bedrijven die video’s en animaties maken. Aan creativiteit, leuke filmapparatuur en enthousiasme geen gebrek. Wat ons uniek maakt, is dat wij ook kijken naar datgene wat je wilt bereiken met de video- of animatiefilm. Het denkwerk over wie je op welke manier wilt gaan bereiken met je video’s is waanzinnig belangrijk om je videocampagne tot een succes uit te rollen. Wij zorgen dat jouw video zichzelf dubbel en dwars terugverdiend. Met een uitgekiende strategie die al start tijdens het schrijven van het script.

Komen jullie op locatie filmen?

Wij komen op locatie filmen als dat past binnen het concept. Het is niet altijd even spannend om een kantoor te filmen. Daarom kiezen we soms voor andere locaties die beter aansluiten bij het verhaal dat we willen vertellen. Een employer branding film wordt wel altijd op de locatie gefilmd waar de vacature ingevuld zal worden. Aangezien je het echte beeld van de locatie wilt weergeven is het niet logisch dit ergens anders op te nemen.

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV