Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Communicatie in de zorg

Waar maak jij met zorg communicatie het verschil?

  • Verbeter de communicatie tussen Arts en Patiënt
  • Positieve bijdrage aan de zorgverlening
  • Beïnvloed het keuzeproces van de zorgvrager

Offerte ontvangen

Communicatie in de zorg

De komende jaren neemt het aantal ouderen toe. De Nederlandse bevolking is geleidelijk aan het vergrijzen en met deze vergrijzing neemt de zorgvraag toe. Goede communicatie in de zorg is daarom essentieel voor een goede zorgverlening. Communicatie tussen verzorgers en verpleegkundigen aan de ene kant, en patiënten aan de andere. Met een video of animatie van FreshTV Videomarketing onthoud je een boodschap beter en blijft een boodschap écht hangen.

Succesvolle voorbeelden van communicatie in de zorg

Revalidatie Nederland

Communicatie in de zorg over specialistische revalidatie in videovorm

Leger des Heils

Deze film laat zien hoe goed het is voor bedrijven om kansen te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Blijf bij je klanten in beeld

Blijf bij je klanten in beeld

Als mensen zorg nodig hebben, gaan ze zelf op zoek naar informatie. Ze speuren het internet af en raadplegen familie en vrienden. Dit beïnvloedt hun keuzeproces voor een groot deel. Zorg er dus voor dat je bij je klanten in beeld blijft, zodat ze jou ook meenemen in hun overweging. Hoe? Laat ons jouw video of animatie maken!

Hierin leggen we uit wat jij voor je klant kan betekenen en speel je in op zijn of haar behoefte. Als jij je dus onderscheidend wilt positioneren ten opzichte van andere zorgaanbieders, dan is het hoog tijd om met FreshTV in zee te gaan. Bij FreshTV bezitten we over lef en durf om te innoveren in communicatie in de zorg.

We komen met een goed plan en focussen ons samen met jou op wat je wilt bereiken, om zo kleine of grote veranderingen teweeg te brengen in de zorgsector. Daarmee maken we de zorg beter, aantrekkelijker en vooral menselijker. Duidelijk communiceren is immers essentieel voor een goede zorgverlening.

Kijk en luister

Kijk en luister

Cliënten en patiënten kiezen zelf waar en wanneer ze met jou in contact treden. En dus moet jij daar zijn waar je klant ook is. Je moet er in feite voor zorgen dat potentiële cliënten of patiënten direct zien wat ze bij je kunnen krijgen en hoe ze dit kunnen doen.

Een video is snel, allesomvattend en de combinatie van beeld, geluid en tekst triggert mensen om met meer aandacht te kijken en te luisteren, maar vooral de boodschap beter op te nemen. Het gebruik van bijvoorbeeld een reeks video’s stimuleert de patiënt om elke week terug te keren op je website of social media community. Bij communicatie in de zorg is niet alleen de communicatie tussen zorgverlener en zorgvrager belangrijk, ook de communicatie tussen artsen en verzorgers is cruciaal om patiënten een groot gevoel van vertrouwen te bezorgen.

Heldere afspraken en overleg met cliënten en hun netwerk (mantelzorgers), maar ook met collega’s en teamleiders zijn belangrijk. Waar maak jij met zorgmarketing het verschil?

Zeer prettige samenwerking en dik tevreden over het eindresultaat van de films en animatie. Ik raad FreshTV zeker aan!
Simone beoordeelde
FreshTV met een
8

— Simone van Vegten, Adviseur Marketing & Communicatie @ ChipSoft

FreshTV is een heel professionele club en een verlengstuk van de communicatie afdeling! Ze zijn behulpzaam, denken met je mee en zijn super geduldig. Een frisse en creatieve partij om mee samen te werken aan animaties en bedrijfsvideo's.
Marjolein beoordeelde
FreshTV met een
8.2

— Marjolein Overbosch, Communications Manager @ DMT Environmental Technology

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

Doel van de videofilm - FreshTV

1. Doel van de videofilm

Script voor film bedenken-FreshTV

2. Script vaststellen

Videomarketing strategie-FreshTV

3. Marketing strategie

Succesvolle video lancering-FreshTV

4. Lancering van de video

Video advertenties FreshTV

5. Video Ads

Video CTA-FreshTV

6. Door klikken (CTA)

Marianne de Graaf

Marianne de Graaf

Projectmanager Animatie

Ben jij al overtuigd van de inzet van video en/of animatie? Graag nemen we samen de mogelijkheden van film voor jouw organisatie door. Uiteraard onder het genot van een home made smoothie!

Bekijk het complete FreshTV team

Jouw zorgcommunicatie een boost geven?

Bij FreshTV maken we video’s en (uitleg)animaties die in het oog springen en die interactie stimuleren. In onze producties staat het geven van volledige en juiste informatie centraal. Geef ons een belletje of laat je contactgegevens achter als jij wilt weten hoe wij jouw (online) communicatie in de zorg een boost kunnen geven!

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.