Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Communicatie in de zorg

Waar maak jij met zorg communicatie het verschil?

  • Verbeter de communicatie tussen Arts en Patiënt
  • Positieve bijdrage aan de zorgverlening
  • Beïnvloed het keuzeproces van de zorgvrager

Offerte ontvangen

Communicatie in de zorg

De komende jaren neemt het aantal ouderen toe. De Nederlandse bevolking is geleidelijk aan het vergrijzen en met deze vergrijzing neemt de zorgvraag toe. Goede communicatie in de zorg is daarom essentieel voor een goede zorgverlening. Communicatie tussen verzorgers en verpleegkundigen aan de ene kant, en patiënten aan de andere. Met een video of animatie van FreshTV Videomarketing onthoud je een boodschap beter en blijft een boodschap écht hangen.

Succesvolle voorbeelden van communicatie in de zorg

Revalidatie Nederland

Communicatie in de zorg over specialistische revalidatie in videovorm

Leger des Heils

Deze film laat zien hoe goed het is voor bedrijven om kansen te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Bekijk meer in ons portfolio

Zeer prettige samenwerking en dik tevreden over het eindresultaat van de films en animatie. Ik raad FreshTV zeker aan!
Simone beoordeelde
FreshTV met een
8

— Simone van Vegten, Adviseur Marketing & Communicatie @ ChipSoft

FreshTV is een heel professionele club en een verlengstuk van de communicatie afdeling! Ze zijn behulpzaam, denken met je mee en zijn super geduldig. Een frisse en creatieve partij om mee samen te werken aan animaties en bedrijfsvideo's.
Marjolein beoordeelde
FreshTV met een
8.2

— Marjolein Overbosch, Communications Manager @ DMT Environmental Technology

Blijf bij je klanten in beeld

Blijf bij je klanten in beeld

Als mensen zorg nodig hebben, gaan ze zelf op zoek naar informatie. Ze speuren het internet af en raadplegen familie en vrienden. Dit beïnvloedt hun keuzeproces voor een groot deel. Zorg er dus voor dat je bij je klanten in beeld blijft, zodat ze jou ook meenemen in hun overweging. Hoe? Laat ons jouw video of animatie maken!

Hierin leggen we uit wat jij voor je klant kan betekenen en speel je in op zijn of haar behoefte. Als jij je dus onderscheidend wilt positioneren ten opzichte van andere zorgaanbieders, dan is het hoog tijd om met FreshTV in zee te gaan. Bij FreshTV bezitten we over lef en durf om te innoveren in communicatie in de zorg.

We komen met een goed plan en focussen ons samen met jou op wat je wilt bereiken, om zo kleine of grote veranderingen teweeg te brengen in de zorgsector. Daarmee maken we de zorg beter, aantrekkelijker en vooral menselijker. Duidelijk communiceren is immers essentieel voor een goede zorgverlening.

Kijk en luister

Kijk en luister

Cliënten en patiënten kiezen zelf waar en wanneer ze met jou in contact treden. En dus moet jij daar zijn waar je klant ook is. Je moet er in feite voor zorgen dat potentiële cliënten of patiënten direct zien wat ze bij je kunnen krijgen en hoe ze dit kunnen doen.

Een video is snel, allesomvattend en de combinatie van beeld, geluid en tekst triggert mensen om met meer aandacht te kijken en te luisteren, maar vooral de boodschap beter op te nemen. Het gebruik van bijvoorbeeld een reeks video’s stimuleert de patiënt om elke week terug te keren op je website of social media community. Bij communicatie in de zorg is niet alleen de communicatie tussen zorgverlener en zorgvrager belangrijk, ook de communicatie tussen artsen en verzorgers is cruciaal om patiënten een groot gevoel van vertrouwen te bezorgen.

Heldere afspraken en overleg met cliënten en hun netwerk (mantelzorgers), maar ook met collega’s en teamleiders zijn belangrijk. Waar maak jij met zorgmarketing het verschil?

Inge Jonker

Inge Jonker

Creative Producer

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

Script voor film bedenken-FreshTV

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

Videomarketing strategie-FreshTV

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

Doel van de videofilm - FreshTV

3. Productie voorbereiden

Video CTA-FreshTV

4. Produceren

Video advertenties FreshTV

5. Feedback verwerken

Succesvolle video lancering-FreshTV

6. Resultaten checken

Jouw zorgcommunicatie een boost geven?

Bij FreshTV maken we video’s en (uitleg)animaties die in het oog springen en die interactie stimuleren. In onze producties staat het geven van volledige en juiste informatie centraal. Geef ons een belletje of laat je contactgegevens achter als jij wilt weten hoe wij jouw (online) communicatie in de zorg een boost kunnen geven!

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Waarom moet ik voor FreshTV Videomarketing kiezen?

Er zijn veel bedrijven die video’s en animaties maken. Aan creativiteit, leuke filmapparatuur en enthousiasme geen gebrek. Wat ons uniek maakt, is dat wij ook kijken naar datgene wat je wilt bereiken met de video- of animatiefilm. Het denkwerk over wie je op welke manier wilt gaan bereiken met je video’s is waanzinnig belangrijk om je videocampagne tot een succes uit te rollen. Wij zorgen dat jouw video zichzelf dubbel en dwars terugverdiend. Met een uitgekiende strategie die al start tijdens het schrijven van het script.

Waarom is de kwaliteit van de video zo belangrijk?

De uitstraling van je merk of organisatie is van zeer groot belang. Je gaat toch ook niet zelf even snel het briefpapier ontwerpen en afdrukken? Zorg dat de video kwaliteit heeft die past bij het bedrijf. Een slechte video heeft een groter (negatief) effect op het imago van je bedrijf dan geen video.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Hi ;) Wij zijn FreshTV