Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Scoren met hoogwaardige content

Content Marketing

  • Word beter gevonden
  • Opvallen voor je doelgroep
  • Wees slimmer dan je concurrenten

Offerte ontvangen

Content Marketing

Content marketing, weer een nieuwe trend of een nieuw paradigma op marketing gebied? Content marketing is simpel gezegd het online vermarkten van je product of dienst door middel van content, dat wil zeggen door middel van blogs, artikelen, videofilms, animatiefilms of fotomateriaal. FreshTV Videomarketing is gespecialiseerd in het produceren en inzetten van video -en animatiefilms. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf, product of dienst opvalt en dat je merk gaat leven!

Succesvol met content marketing

Content marketing door FreshTV Videomarketing

Jouw passie vertaald in videovorm.

Content Marketing vs traditionele marketing

Content Marketing vs traditionele marketing

Een dienst of product wordt steeds minder verkocht op basis van traditionele (push)marketing. Dit komt doordat reclame aan overtuigingskracht heeft verloren. Het gevoel rondom je product of dienst speelt een steeds belangrijkere rol, je moet een authentiek verhaal hebben om de consument voor je te winnen. Sinds jaar en dag vertellen bedrijven aan consumenten hoe goed ze zijn. Je kunt dit wel steeds zeggen, maar je moet het laten zien! Daarnaast is het ook belangrijk om de dialoog aan te gaan in plaats van mensen met push marketing te overstelpen. Wat klanten zeggen is tegenwoordig namelijk belangrijker dan wat jij zegt.

Storytelling

Storytelling

Je wilt als bedrijf dus een authentiek en opvallend verhaal overbrengen, dat heet Storytelling. Een videofilm of animatiefilm kan een uitstekend instrument zijn om je verhaal te vertellen. FreshTV Videomarketing weet hoe je met video een gevoel kan overbrengen en aandacht kan trekken van je doelgroep. Ons creatieve team is altijd op zoek naar de gedachte achter je product, dienst of organisatie. Dit verhaal willen we uitvergroten en op een opvallende manier op film vastleggen. Durf een verhaal te vertellen die opvalt tussen je concurrentie, durf disruptief te zijn om je doelgroep vast te houden aan jouw merk. Dat kan met een videofilm of met een animatiefilm waarin je je merk en identiteit zo sterk neerzet dat klanten je blijven (h)erkennen en waarderen voor je verhaal.

Wat anderen zeggen…

Fris bedrijf met creatieve ideeën en goede vormgevers. Echt blij met het eindresultaat. Zowel de lange als de korte uitleganimatie-video wordt erg enthousiast en leuk door onze klanten ontvangen. Samenwerking smaakt absoluut naar meer!
Peter beoordeelde
FreshTV met een
9.2

— Peter Jan Kooyenga, Directeur @ Opeinstein

FreshTV is een heel professionele club en een verlengstuk van de communicatie afdeling! Ze zijn behulpzaam, denken met je mee en zijn super geduldig. Een frisse en creatieve partij om mee samen te werken aan animaties en bedrijfsvideo's.
Marjolein beoordeelde
FreshTV met een
8.2

— Marjolein Overbosch, Communications Manager @ DMT Environmental Technology

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

Doel van de videofilm - FreshTV

1. Doel van de videofilm

Script voor film bedenken-FreshTV

2. Script vaststellen

Videomarketing strategie-FreshTV

3. Marketing strategie

Succesvolle video lancering-FreshTV

4. Lancering van de video

Video advertenties FreshTV

5. Video Ads

Video CTA-FreshTV

6. Door klikken (CTA)

Suzan Abbas

Suzan Abbas

Accountmanager

Ben jij al overtuigd van de inzet van video en/of animatie? Graag nemen we samen de mogelijkheden van film voor jouw organisatie door. Uiteraard onder het genot van een home made smoothie!

Trots op onze Suzan vanwege haar kritische blik, gedreven persoonlijkheid en (niet onbelangrijk) vrouwelijke balans in een team vol mannen. Waar zij gelukkig van wordt? Een plezierige werkomgeving!

Bekijk het complete FreshTV team

Interessant, wat nu?

Hoe veel kost het om content marketing in te zetten? Een verhaal maken dat jouw boodschap weergeeft is het resultaat van een creatief proces. Wij geven graag een offerte op maat of kom gezellig langs voor een vrijblijvende brainstormsessie onder het genot van een vers gemaakte smoothie!

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.