Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Content Marketing

Scoren met hoogwaardige videocontent

  • Hoogwaardige videocontent
  • Opvallen voor je doelgroep
  • Geschikt voor YouTube, Instagram en LinkedIn

Offerte ontvangen

Content Marketing

Content marketing, weer een nieuwe trend of een nieuw paradigma op marketing gebied? Content marketing is simpel gezegd het online vermarkten van je product of dienst door middel van content, dat wil zeggen door middel van blogs, artikelen, videofilms, animatiefilms of fotomateriaal. FreshTV Videomarketing is gespecialiseerd in het produceren en inzetten van video -en animatie content. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf, product of dienst opvalt en dat je merk gaat leven!

Voor Migo hebben we een serie korte Instagram Commercials gemaakt om de naamsbekendheid te vergroten. Resultaat 300.000 views in 2 weken tijd.

Succesvol met content marketing

Animatie laten maken - Magazine Stoer

Veel vermaakt in deze animatiecommercial!

Bedrijfsfilm laten maken

Succesvolle zoektocht met bedrijfsvideo!

Content marketing

Content video marketing

Bedrijfsfilm FritsJurgens Masterly

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen…

Fris bedrijf met creatieve ideeën en goede vormgevers. Echt blij met het eindresultaat. Zowel de lange als de korte uitleganimatie-video wordt erg enthousiast en leuk door onze klanten ontvangen. Samenwerking smaakt absoluut naar meer!
Peter beoordeelde
FreshTV met een
9.2

— Peter Jan Kooyenga, Directeur @ Opeinstein

FreshTV is een heel professionele club en een verlengstuk van de communicatie afdeling! Ze zijn behulpzaam, denken met je mee en zijn super geduldig. Een frisse en creatieve partij om mee samen te werken aan animaties en bedrijfsvideo's.
Marjolein beoordeelde
FreshTV met een
8.2

— Marjolein Overbosch, Communications Manager @ DMT Environmental Technology

Content Marketing vs traditionele marketing

Content Marketing vs traditionele marketing

Een dienst of product wordt steeds minder verkocht op basis van traditionele (push)marketing. Dit komt doordat reclame aan overtuigingskracht heeft verloren. Het gevoel rondom je product of dienst speelt een steeds belangrijkere rol, je moet een authentiek verhaal hebben om de consument voor je te winnen. Sinds jaar en dag vertellen bedrijven aan consumenten hoe goed ze zijn. Je kunt dit wel steeds zeggen, maar je moet het laten zien! Daarnaast is het ook belangrijk om de dialoog aan te gaan in plaats van mensen met push marketing te overstelpen. Wat klanten zeggen is tegenwoordig namelijk belangrijker dan wat jij zegt.

Storytelling

Storytelling

Je wilt als bedrijf dus een authentiek en opvallend verhaal overbrengen, dat heet Storytelling. Een videofilm of animatiefilm kan een uitstekend instrument zijn om je verhaal te vertellen. FreshTV Videomarketing weet hoe je met video een gevoel kan overbrengen en aandacht kan trekken van je doelgroep. Ons creatieve team is altijd op zoek naar de gedachte achter je product, dienst of organisatie. Dit verhaal willen we uitvergroten en op een opvallende manier op film vastleggen. Durf een verhaal te vertellen die opvalt tussen je concurrentie, durf disruptief te zijn om je doelgroep vast te houden aan jouw merk. Dat kan met een videofilm of met een animatiefilm waarin je je merk en identiteit zo sterk neerzet dat klanten je blijven (h)erkennen en waarderen voor je verhaal.

Suzan Abbas

Suzan Abbas

Video consultant

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

Script voor film bedenken-FreshTV

1. Intake met onze videomarketeers

Videomarketing strategie-FreshTV

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

Doel van de videofilm - FreshTV

3. Productie door onze professionals

Video advertenties FreshTV

4. Feedback verwerken

Video CTA-FreshTV

5. Verspreiding van de video

Succesvolle video lancering-FreshTV

6. Resultaten checken

Interessant, wat nu?

Hoe veel kost het om content marketing in te zetten? Een verhaal maken dat jouw boodschap weergeeft is het resultaat van een creatief proces. Wij geven graag een offerte op maat of kom gezellig langs voor een vrijblijvende brainstormsessie onder het genot van een vers gemaakte smoothie!

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik voor FreshTV Videomarketing kiezen?

Er zijn veel bedrijven die video’s en animaties maken. Aan creativiteit, leuke filmapparatuur en enthousiasme geen gebrek. Wat ons uniek maakt, is dat wij ook kijken naar datgene wat je wilt bereiken met de video- of animatiefilm. Het denkwerk over wie je op welke manier wilt gaan bereiken met je video’s is waanzinnig belangrijk om je videocampagne tot een succes uit te rollen. Wij zorgen dat jouw video zichzelf dubbel en dwars terugverdiend. Met een uitgekiende strategie die al start tijdens het schrijven van het script.

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Psst! Niet fruitig genoeg? :(