Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Content Marketing

Scoren met hoogwaardige videocontent

  • Video content marketing
  • Succesvol content inzetten
  • Geschikt voor YouTube, Instagram en LinkedIn

Offerte ontvangen

Video Content Marketing

Content marketing, weer een nieuwe trend of een nieuw paradigma op marketing gebied? Content marketing is simpel gezegd het online vermarkten van je product of dienst door middel van content, dat wil zeggen door middel van blogs, artikelen, videofilms, animatiefilms of fotomateriaal. FreshTV Videomarketing is gespecialiseerd in het produceren en inzetten van video -en animatie content. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf, product of dienst opvalt en dat je merk gaat leven!

Voor Migo hebben we een serie korte Instagram Commercials gemaakt om de naamsbekendheid te vergroten. Resultaat 300.000 views in 2 weken tijd.

Succesvol met content marketing

Bedrijfsfilm laten maken

Succesvolle zoektocht met bedrijfsvideo!

Content marketing

Content video marketing

Animatie Stichting Leergeld

Elk kind doet mee

Bedrijfsfilm FritsJurgens Masterly

Bekijk meer in ons portfolio

Reviews

Fijne samenwerking en goed resultaat! Aanrader voor iedereen die serieus online video wil inzetten.
Vincent beoordeelde
FreshTV met een
9.2

— Vincent Verhaak, Rhino Horn Benelux @ Rhino Horn

Een leuk team, erg positief ingesteld, dat goed werk levert en snel reageert. Kortom: als je op zoek bent naar een professionele video, dan is dit het bedrijf om in te huren. Ik kan niet anders zeggen dan dat onze verwachtingen overtroffen zijn. We hebben er nagenoeg geen werk van gehad qua voorbereiding en zij hebben alles heel netjes opgesteld qua planning, script, etc. Ze weten precies wat ze moeten doen om het doel van de video te bereiken!
Robert beoordeelde
FreshTV met een
10

— Robert Schippers, Directeur @ AdResults

Content Marketing

Content Marketing

Je kan je als marketing of communicatie specialist steeds vaker een content specialist gaan noemen. Content creatie in hoog tempo voor de vlugge updates, maar ook de content die steeds hoogwaardiger wordt. Één van de content vormen die steeds belangrijker wordt en waarvan ook de kwaliteit steeds belangrijker is, is videocontent. En het produceren van eigen videocontent vinden de meeste organisaties lastig.

Daarom hebben wij ons hierin gespecialiseerd. Wij zijn al ruim 10 jaar online actief met de creatie van hoogwaardige videocontent. Wij kennen jou markt. Bel nu vrijblijvend met onze specialisten: 085 – 273 8331

Video content

Video content

Videocontent kan zoals gezegd vluchtig zijn, maar ook langdurig. Als de kwaliteit van de content maar gelijkwaardig is aan de kwaliteit van je organisatie. Een slechte film bij een professioneel bedrijf? Reken dan op een negatieve indruk van de doelgroep. Wij geloven in sterke samenwerkingsverbanden met onze partners om tot goede en leuke videocontent te komen die je doelgroep inspireert en aanzet tot actie. Onze klanten waar we voor werken geven vaak aan dat die connectie en samenwerking zorgt voor goede succesvolle content. Maak vrijblijvend een afspraak om ons te leren kennen.

Storytelling

Storytelling

Er zijn verschillende soorten videocontent te maken, zoals een videofilm of animatiefilm. Dit zijn uitstekende instrumenten zijn om je verhaal te vertellen. FreshTV Videomarketing weet hoe je met video een gevoel kan overbrengen en aandacht kan trekken van je doelgroep. Ons creatieve team is altijd op zoek naar de gedachte achter je product, dienst of organisatie.

Dit verhaal willen we uitvergroten en op een opvallende manier op film vastleggen. Durf een verhaal te vertellen die opvalt tussen je concurrentie, durf disruptief te zijn om je doelgroep vast te houden aan jouw merk. Dat kan met een videofilm of met een animatiefilm waarin je je merk en identiteit zo sterk neerzet dat klanten je blijven (h)erkennen en waarderen voor je verhaal.

Suzan Abbas

Suzan Abbas

Video consultant

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

Zes stappen naar goede content

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Interessant, wat nu?

Hoe veel kost het om content marketing in te zetten? Een verhaal maken dat jouw boodschap weergeeft is het resultaat van een creatief proces. Wij geven graag een offerte op maat of kom gezellig langs voor een vrijblijvende brainstormsessie onder het genot van een vers gemaakte smoothie!

Offerte ontvangen Portfolio checken

Logica brengt je van A naar B, maar content marketing brengt je overal...

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik voor FreshTV Videomarketing kiezen?

Er zijn veel bedrijven die video’s en animaties maken. Aan creativiteit, leuke filmapparatuur en enthousiasme geen gebrek. Wat ons uniek maakt, is dat wij ook kijken naar datgene wat je wilt bereiken met de video- of animatiefilm. Het denkwerk over wie je op welke manier wilt gaan bereiken met je video’s is waanzinnig belangrijk om je videocampagne tot een succes uit te rollen. Wij zorgen dat jouw video zichzelf dubbel en dwars terugverdiend. Met een uitgekiende strategie die al start tijdens het schrijven van het script.

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Hoe maken jullie unieke animatiefilms?

Wij werken met onze eigen animatoren, we besteden niets uit naar vage landen. Elke animatiefilm die we maken is uniek. De stijl van jouw animatiefilm zal je dus niet bij je concurrent aantreffen. Dat betekent dus dat we vanaf scratch aan de slag gaan met jouw animatiefilm, we verzinnen een goed script, adviseren je om je doelgroep te bereiken en “bouwen” jouw animatiefilm op basis van eigen ontwerpen. Bekijk ons portfolio met de unieke verschillende stijlen!

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

Wat is de doorlooptijd van een animatie laten maken?

Een animatie laten maken door FreshTV Videomarketing kost je ongeveer 1 maand. Echter zijn we ook in staat onder grote druk sneller te leveren. We hebben animatiefilms opgleverd binnen 1 week inclusief feedbackronde. Onze professionals zijn in staat extreem snel te schakelen als je daar echt om vraagt. Maar in een normaal scenario is 1 maand het uitgangspunt.Vraag nu meer informatie aan via ons contactformulier.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV