.

Content Marketing

Content marketing, weer een nieuwe trend of een nieuw paradigma op marketing gebied? Content marketing is simpel gezegd het online vermarkten van je product of dienst door middel van content, dat wil zeggen door middel van blogs, artikelen, videofilms, animatiefilms of fotomateriaal. FreshTV videomarketing is gespecialiseerd in het produceren en inzetten van video -en animatiefilms. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf, product of dienst opvalt en dat je merk gaat leven!

.


Content Marketing vs traditionele marketing

Een dienst of product wordt steeds minder verkocht op basis van traditionele (push)marketing. Dit komt doordat reclame aan overtuigingskracht heeft verloren. Het gevoel rondom je product of dienst speelt een steeds belangrijkere rol, je moet een authentiek verhaal hebben om de consument voor je te winnen. Sinds jaar en dag vertellen bedrijven aan consumenten hoe goed ze zijn. Je kunt dit wel steeds zeggen, maar je moet het laten zien! Daarnaast is het ook belangrijk om de dialoog aan te gaan in plaats van mensen met push marketing te overstelpen. Wat klanten zeggen is tegenwoordig namelijk belangrijker dan wat jij zegt.

Storytelling

Je wilt als bedrijf dus een authentiek en opvallend verhaal overbrengen, dat heet Storytelling. Een videofilm of animatiefilm kan een uitstekend instrument zijn om je verhaal te vertellen. FreshTV videomarketing weet hoe je met video een gevoel kan overbrengen en aandacht kan trekken van je doelgroep. Ons creatieve team is altijd op zoek naar de gedachte achter je product, dienst of organisatie. Dit verhaal willen we uitvergroten en op een opvallende manier op film vastleggen. Durf een verhaal te vertellen die opvalt tussen je concurrentie, durf disruptief te zijn om je doelgroep vast te houden aan jouw merk. Dat kan met een videofilm of met een animatiefilm waarin je je merk en identiteit zo sterk neerzet dat klanten je blijven (h)erkennen en waarderen voor je verhaal.

content-marketing

content-marketing


.

Suzan Abbas - FreshTV

Interessant, wat nu?

Hoe veel kost het om content marketing in te zetten? Een verhaal maken dat jouw boodschap weergeeft is het resultaat van een creatief proces. Wij geven graag een offerte op maat of kom gezellig langs voor een vrijblijvende brainstormsessie onder het genot van een vers gemaakte smoothie!

.