Vandaag gesloten
Bel mij terug

Door corona uitbraak geen contact meer met klanten?

Alternatieven voor fysieke communicatie

Snel geleverd en op maat

  • Snel geleverd (binnen 1 week)
  • Duidelijke, heldere boodschap
  • Unieke stijl

Offerte ontvangen Portfolio
Covid-19 Blog

Ons plan om jou te helpen

Ondanks de uitbraak van Corona, staat ons team juist nu extra paraat om snel jouw animaties en video’s te leveren. Ben jij op zoek naar communicatie alternatieven voor jouw beurzen en zakelijke afspraken? Wij helpen je met een op maat gemaakte animatie die niet alleen jouw verhaal kort en helder verteld en visualiseert, maar ook een interactieve call to action kan bevatten.

Deze animatie legt in 59 seconden uit wat de kracht is van een uitleganimatie

Animatie voorbeelden

3D animatie 4K Heering

CPO Rabobank

Samen bouwen aan je droomhuis?

3D Animatie voor EllenMatic

Deze 3D animatie is volledig geproduceerd in één maand tijd.

2D animatiefilm - SNN 123Subsidie

123Subsidie: in een paar stappen naar een passende subsidie!

Bekijk meer in ons portfolio

Reviews

Wat ons verbaasde was dat we met nauwelijks informatie aan te leveren, een tekst aangeleverd kregen (een script voor de video) die precies de kern van wat we graag willen promoten weergaf. Heel knap, omdat wij een hele andere dienstverlening hebben dan FreshTV. Dit bedrijf verdient zeker een aanbeveling. Het contact verloopt snel en soepel en het heeft ons weinig tijd gekost om uiteindelijk tot een mooie video te komen!
Robert beoordeelde
FreshTV met een
10

— Robert Schippers, Directeur @ Bigshopper

De samenwerking is heel goed verlopen. Professionele begeleiding gedurende het traject. Ze weten waar ze het over hebben en leveren snel, vakkundig werk af!
Kelly beoordeelde
FreshTV met een
8

— Kelly Louwen, Design & Campaign Specialist @ Ticketmaster

Ons plan om jou te helpen

Ons plan om jou te helpen

Wat zou het betekenen als productiebedrijven en dienstverleners informeren over het feit dat, dat mocht het Corona virus onverhoopt jouw branche bereikt, toch kunnen garanderen dat klanten kunnen blijven vertrouwen op hun organisatie. Waarschijnlijk ben je druk bezig met maatregelen, maar weet je klant dit ook?

Digitaal is de manier waarop je dient te communiceren in tijden van een dergelijke crisis, zowel intern als extern. Hoe regel je dit op korte termijn? Terwijl je zoveel andere dingen aan je hoofd hebt als ondernemer?

FreshTV introduceert daarom het Communicatie Plan. Een van A tot Z uitgewerkt communicatie draaiboek die jou de juiste tools en handvatten biedt om digitaal te communiceren. Van het produceren van een krachtig communicatiemiddel in de vorm van een unieke 2D of 3D animatie, tot impactvolle verspreiding via e-mail en social media. En dit binnen enkele werkdagen.

Direct een Hangout inplannen

Duurzaam en snel

Duurzaam en snel

Een animatie van FreshTV Videomarketing is duurzaam inzetbaar en op maat gemaakt, waardoor deze jarenlang inzetbaar blijft.

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van animatiefilms, virtual reality werelden en interactieve video’s. Wij helpen je om ondanks de uitbraak van Covid-19, het contact en de interactie met jouw klanten en zakenpartners te behouden. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Bel ons vrijblijvend, dan weet je direct wat wij voor jou betekenen!

085 – 273 8331

Stap 1 - Wat is je uitdaging?

Stap 1 - Wat is je uitdaging?

Waar loop je tegen aan of waar ligt voor jou de kans? Loop je omzet mis? Zijn je klanten onzeker? Liggen projecten stil? Weet je personeel hoe ze een thuiswerkplek inrichten? 

Door de situatie op dit moment met het corona virus zetten wij een stapje extra.

Wij leveren binnen één week een op maat gemaakte 3D animatie of 2D animatie die direct verspreid kan worden onder de juiste doelgroep. Ook hierin ondersteunen wij jullie bedrijf volledig.

Denk aan de volgende middelen:

 

Stap 2 - Interactie met de juiste doelgroep

Niet elke situatie is voor iedereen hetzelfde. Verschillende afdelingen, verschillende klantgroepen, verschillende belangen en vragen. Het CCP is interactief ingericht. 

Wij maken de animatiefilm interactief, zodat jouw potentiële klanten hun gegevens in de video kunnen achterlaten. Of dat ze direct kunnen doorklikken naar jouw pagina op de website.

Deze interactieve video zet je op je eigen website op een logische pagina, lukt je dit niet? Dan helpen we je hiermee!

Stap 3 - Verspreiding

Stap 3 - Verspreiding

Hoe bereik je nu de juiste mensen die op de hoogte moeten zijn van je boodschap? Geen zorgen, ons marketingteam zit klaar om de interactieve animatie via jullie mailinglijst te verspreiden. Heb je geen mailinglijst? Dan starten we een effectieve LinkedIn campagne ingericht op de branches, doelgroepen en / of functies die jij wilt bereiken.

Stap 4 - Resultaat en snelheid

Stap 4 - Resultaat en snelheid

Snelheid is cruciaal, binnen enkele werkdagen heb je een complete online marketing middel in handen. Wij schakelen snel, zo zal de projectmanager het script van de animatiefilm snel met je overleggen en laten inspreken door een professionele voice-over stem. Hierbij dragen wij zorg over duurzaamheid, wij richten de interactieve animatiefilms zo in dat je deze de komende jaren kunt blijven gebruiken voor marketing- en communicatiedoelen.

Het resultaat is een complete ingerichte campagne met een professionele animatiefilm binnen 1 week!

Uiteraard is de animatiefilm van hoge kwaliteit en daardoor nog jaren in te zetten. 

Bel ons nu voor de pakket prijzen en mogelijkheden op 085 – 273 8331

De juiste middelen inzetten juist op dit moment

De juiste middelen inzetten juist op dit moment

Door de situatie op dit moment met het corona virus zetten wij een stapje extra.

Wij leveren binnen één week een op maat gemaakte 3D animatie of 2D animatie die direct verspreid kan worden onder de juiste doelgroep. Ook hierin ondersteunen wij jullie bedrijf volledig.

Bel ons op 085 -273 8331 voor meer informatie.

 

Peter de Graaf

Peter de Graaf

Videomarketing specialist

Ik help je graag met een duidelijk advies over de juiste inzet van video en animatie voor jouw organisatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

Zes stappen naar de juiste video

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Vandaag nog alles weten over alternatieven voor communicatie?

Je kunt deze animaties allemaal bekijken in ons online portfolio. Zo krijg je een goed idee van wat we kunnen, en vind je inspiratie voor je eigen animatie. Bel ons direct op 085 - 273 8331

Offerte ontvangen Portfolio

Logica brengt je van A naar B, maar 3D animatie brengt je overal...

Veelgestelde vragen

Kan je nog films maken tijdens de Corona crisis?

Update 31 maart 2020

In de huidige situatie is het vrijwel onmogelijk om bedrijfsfilms te maken. Zelfs als je ergens mag filmen is er niets te filmen.
Behalve verstilde landschappen en steden is er verder geen situatie die zich leent voor een bedrijfsfilm.
Daarom kiezen veel organisaties nu voor animatiefilms in plaats van “echte” films.

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

Hoe maken jullie unieke animatiefilms?

Wij werken met onze eigen animatoren, we besteden niets uit naar vage landen. Elke animatiefilm die we maken is uniek. De stijl van jouw animatiefilm zal je dus niet bij je concurrent aantreffen. Dat betekent dus dat we vanaf scratch aan de slag gaan met jouw animatiefilm, we verzinnen een goed script, adviseren je om je doelgroep te bereiken en “bouwen” jouw animatiefilm op basis van eigen ontwerpen. Bekijk ons portfolio met de unieke verschillende stijlen!

Wat zijn de kosten van een video?

De kosten van een video zijn afhankelijk van je doelen. Een serieuze video voor je organisatie waar je een doelgroep moet overtuigen kost tijd en mankracht.
Wij zeggen altijd: Pay peanuts, get monkeys. Oftewel als je investeert in je video heb je daar heel lang profijt van, een goedkope video gemaakt door een amateur breekt je merk af.
Dus wat kost een video? Bel ons voor een realistische prijs of vul dit formulier in (kost je 20 seconden).

Wat doet FreshTV Videomarketing?

Wij zijn de frisse dames en heren van FreshTV Videomarketing! We bedenken en bouwen creatieve video-uitingen voor de meest uiteenlopende organisaties. En dat in alle vormen en maten die je bedenken kan. Van een duidelijke uitleganimatie tot aan een volledig gepersonaliseerde video. Mogen wij ons persoonlijk voorstellen? Bezoek onze Over ons webpagina of kom gezellig langs voor een frisse smoothie!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV