Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Corporate video

Een bedrijfsverhaal dat blijft hangen

  • Wat is het verhaal van jouw bedrijf?
  • Wat maakt jouw bedrijf bijzonder?

Offerte ontvangen

Corporate video

Bedrijven met een “goed verhaal” (en ja, lekker kort) kunnen zich makkelijk onderscheiden van de rest. Met een sterke corporate story heeft een bepaalde doelgroep ineens reden om voor jouw bedrijf te kiezen: jij bent namelijk anders, leuker zelfs. En mensen doen graag zaken met een verhaal. Bij FreshTV Videomarketing visualiseren we jouw verhaal in een corporate video die blijft hangen.

Portfolio materiaal

Commercial Douwe Egberts

Jacobs Douwe Egberts Cafitesse

Bedrijfsfilm - Aldowa

Indrukwekkende making of van het Atrium

Commercial Rhino Horn

Commercial Rhino Horn

Infomercial - HZPC Sunita

Maak kennis met het nieuwe aardappelras Sunita!

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen…

Fijne samenwerking en goed resultaat! Aanrader voor iedereen die serieus online video wil inzetten.
Vincent beoordeelde
FreshTV met een
9.2

— Vincent Verhaak, Rhino Horn Benelux @ Rhino Horn

Een verhaal voor medewerkers en klanten

Een verhaal voor medewerkers en klanten

Video is veruit de snelst groeiende marketingtactiek die we vandaag de dag gebruiken. Video informeert en overtuigt namelijk beter dan elk ander media type. Waarom zou je alleen je corporate story op papier zetten als je het ook kan laten visualiseren?

Bij FreshTV brengen we eerst je bedrijfsverhaal in kaart. Dat doen we op een laagdrempelige en simpele manier, zodat zowel medewerkers als (potentiële) klanten zich in je verhaal kunnen herkennen. Een verhaal dat verbindt, beweegt, inspireert en uiteindelijk blijft hangen zodat het kan worden doorverteld. Met gortdroge feiten kom je er namelijk niet langer.

Mensen willen zich kunnen identificeren met jouw dienst of product en met een verhaal wordt informatie makkelijker behapbaar. Je bedrijfsverhaal laten visualiseren in een corporate video is van enorme toegevoegde waarde als basis voor je marketing en communicatie. FreshTV zorgt voor een helder begin en einde.

Waarom een corporate video?

Waarom een corporate video?

Een goede corporate video zorgt ervoor dat mensen een levendig beeld krijgen van wat jouw bedrijf doet, op welke manier je dit doet en waarom dit bijzonder is. De identificatie van verschillende doelgroepen met de organisatie wordt vergroot dankzij een corporate video.

Het bedrijf wordt succesvol gepositioneerd ten opzichte van concurrenten en met een corporate film wek je daarnaast vertrouwen bij de interne en externe doelgroepen. Kortom, het verhaal van een organisatie verpakt in een corporate video, zorgt ervoor dat jouw organisatie zich op de gewenste wijze bij de kijker kan positioneren.

Onze toppers bij FreshTV hebben al veel online corporate video’s gemaakt en weten dus goed hoe ze op succesvolle invulling kunnen geven aan jouw verhaal. En dat kan weer leiden tot ontelbare conversies op je website. Is je video interessant en uniek, dan zal het een langdurige indruk van je merk bij je doelgroep achterlaten.

Suzan Abbas

Suzan Abbas

Video consultant

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

zes stappen naar succes

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Heb jij onze smoothie al geproefd?

Als jij een imago hebt om op te bouwen, een visie om te delen of een verhaal om te vertellen, geef ons dan een belletje op 085 - 273 8331 of stuur ons een mailtje. Nadat je één van onze overheerlijke smoothies hebt geproefd, gaan we graag voor jou aan de slag!

Offerte ontvangen Smoothie drinken

Logica brengt je van A naar B, maar corporate video brengt je overal...

Veelgestelde vragen

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Hoe krijg ik meer views op YouTube?

Om meer views te krijgen op je YouTube video’s moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Het is zaak dat jij Google/YouTube vertelt waar de video over gaat. Dat doe je door elke video te voorzien van een relevante titel, beschrijving en labels waar belangrijke zoekwoorden worden genoemd. Daarnaast speelt de lengte van de video een belangrijke rol. Is de film te lang? Dan klikt je doelgroep minder snel op de video en kijken ze deze vervolgens ook minder vaak tot het einde uit. Zonde! PS: het aantal views zegt nog niets over het succes van de film. Voor meer informatie neem contact op met onze adviseurs.

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV