Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Een bedrijfsverhaal dat blijft hangen

Corporate video

  • Wat is het verhaal van jouw bedrijf?
  • Wat maakt jouw bedrijf bijzonder?

Offerte ontvangen

Corporate video

Bedrijven met een “goed verhaal” (en ja, lekker kort) kunnen zich makkelijk onderscheiden van de rest. Met een sterke corporate story heeft een bepaalde doelgroep ineens reden om voor jouw bedrijf te kiezen: jij bent namelijk anders, leuker zelfs. En mensen doen graag zaken met een verhaal. Bij FreshTV Videomarketing visualiseren we jouw verhaal in een corporate video die blijft hangen.

Een verhaal voor medewerkers en klanten

Een verhaal voor medewerkers en klanten

Video is veruit de snelst groeiende marketingtactiek die we vandaag de dag gebruiken. Video informeert en overtuigt namelijk beter dan elk ander media type. Waarom zou je alleen je corporate story op papier zetten als je het ook kan laten visualiseren?

Bij FreshTV brengen we eerst je bedrijfsverhaal in kaart. Dat doen we op een laagdrempelige en simpele manier, zodat zowel medewerkers als (potentiële) klanten zich in je verhaal kunnen herkennen. Een verhaal dat verbindt, beweegt, inspireert en uiteindelijk blijft hangen zodat het kan worden doorverteld. Met gortdroge feiten kom je er namelijk niet langer.

Mensen willen zich kunnen identificeren met jouw dienst of product en met een verhaal wordt informatie makkelijker behapbaar. Je bedrijfsverhaal laten visualiseren in een corporate video is van enorme toegevoegde waarde als basis voor je marketing en communicatie. FreshTV zorgt voor een helder begin en einde.

Waarom een corporate video?

Waarom een corporate video?

Een goede corporate video zorgt ervoor dat mensen een levendig beeld krijgen van wat jouw bedrijf doet, op welke manier je dit doet en waarom dit bijzonder is. De identificatie van verschillende doelgroepen met de organisatie wordt vergroot dankzij een corporate video.

Het bedrijf wordt succesvol gepositioneerd ten opzichte van concurrenten en met een corporate film wek je daarnaast vertrouwen bij de interne en externe doelgroepen. Kortom, het verhaal van een organisatie verpakt in een corporate video, zorgt ervoor dat jouw organisatie zich op de gewenste wijze bij de kijker kan positioneren.

Onze toppers bij FreshTV hebben al veel online corporate video’s gemaakt en weten dus goed hoe ze op succesvolle invulling kunnen geven aan jouw verhaal. En dat kan weer leiden tot ontelbare conversies op je website. Is je video interessant en uniek, dan zal het een langdurige indruk van je merk bij je doelgroep achterlaten.

Wat anderen zeggen…

Freshtv heeft een mooie en originele bedrijfsfilm gemaakt. Ze zijn flexibel maar soms ook standvast, wat achteraf niet zo verkeerd was.
Henry beoordeelde
FreshTV met een
9.1

— Henry Mensen, Technical Sales @ Intercol Adhesives

Iedereen was dolenthousiast over de aanpak en resultaten van FreshTV Videomarketing!
Jan beoordeelde
FreshTV met een
8.5

— Jan de Boer, Eigenaar @ Sunday's

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

Doel van de videofilm - FreshTV

1. Doel van de videofilm

Script voor film bedenken-FreshTV

2. Script vaststellen

Videomarketing strategie-FreshTV

3. Marketing strategie

Succesvolle video lancering-FreshTV

4. Lancering van de video

Video advertenties FreshTV

5. Video Ads

Video CTA-FreshTV

6. Door klikken (CTA)

Luc Smiers

Luc Smiers

Productie & Marketing

Al bijna 10 jaar maken wij mensen gelukkig en bedrijven succesvol door de inzet van video- en animatiefilms. Graag bespreken wij samen met jou de kansen die video biedt. Uiteraard onder het genot van een frisse smoothie!

Trots op onze Luc vanwege zijn enthousiaste communicatiestijl, liefde voor video en projectmanagement-skills. Waar hij gelukkig van wordt? Een zelfgebakken pannenkoek!

Bekijk het complete FreshTV team

Heb jij onze smoothie al geproefd?

Als jij een imago hebt om op te bouwen, een visie om te delen of een verhaal om te vertellen, geef ons dan een belletje op 050 720 00 12 of stuur ons een mailtje. Nadat je één van onze overheerlijke smoothies hebt geproefd, gaan we graag voor jou aan de slag!

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.