“Waarom zou je alleen je corporate story op papier zetten als je het ook kan laten visualiseren? “


.

Corporate video

Bedrijven met een “goed verhaal” (en ja, lekker kort) kunnen zich makkelijk onderscheiden van de rest. Met een sterke corporate story heeft een bepaalde doelgroep ineens reden om voor jouw bedrijf te kiezen: jij bent namelijk anders, leuker zelfs. En mensen doen graag zaken met een verhaal. Bij FreshTV Videomarketing visualiseren we jouw verhaal in een corporate video die blijft hangen.

.


Een corporate video van DermaClinic

Tochtprofielen van Ellen in een corporate film


Een verhaal voor medewerkers en klanten

Video is veruit de snelst groeiende marketingtactiek die we vandaag de dag gebruiken. Video informeert en overtuigt namelijk beter dan elk ander media type. Waarom zou je alleen je corporate story op papier zetten als je het ook kan laten visualiseren?

Bij FreshTV brengen we eerst je bedrijfsverhaal in kaart. Dat doen we op een laagdrempelige en simpele manier, zodat zowel medewerkers als (potentiële) klanten zich in je verhaal kunnen herkennen. Een verhaal dat verbindt, beweegt, inspireert en uiteindelijk blijft hangen zodat het kan worden doorverteld. Met gortdroge feiten kom je er namelijk niet langer.

Mensen willen zich kunnen identificeren met jouw dienst of product en met een verhaal wordt informatie makkelijker behapbaar. Je bedrijfsverhaal laten visualiseren in een corporate video is van enorme toegevoegde waarde als basis voor je marketing en communicatie. FreshTV zorgt voor een helder begin en einde.

Waarom een corporate video?

Een goede corporate video zorgt ervoor dat mensen een levendig beeld krijgen van wat jouw bedrijf doet, op welke manier je dit doet en waarom dit bijzonder is. De identificatie van verschillende doelgroepen met de organisatie wordt vergroot dankzij een corporate video.

Het bedrijf wordt succesvol gepositioneerd ten opzichte van concurrenten en met een corporate film wek je daarnaast vertrouwen bij de interne en externe doelgroepen. Kortom, het verhaal van een organisatie verpakt in een corporate video, zorgt ervoor dat jouw organisatie zich op de gewenste wijze bij de kijker kan positioneren.

Onze toppers bij FreshTV hebben al veel online corporate video’s gemaakt en weten dus goed hoe ze op succesvolle invulling kunnen geven aan jouw verhaal. En dat kan weer leiden tot ontelbare conversies op je website. Is je video interessant en uniek, dan zal het een langdurige indruk van je merk bij je doelgroep achterlaten.

 

Corporate-video

Corporate-video-freshtv


.

Luc Smiers - FreshTV

Heb jij onze smoothie al geproefd?

Als jij een imago hebt om op te bouwen, een visie om te delen of een verhaal om te vertellen, geef ons dan een belletje op 050 720 00 12 of stuur ons een mailtje. Nadat je één van onze overheerlijke smoothies hebt geproefd, gaan we graag voor jou aan de slag!

.