Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Animatie op maat binnen 1 week

Snel contact met de klant ondanks corona uitbraak

  • Snel geleverd (binnen 1 week)
  • Duidelijke, heldere boodschap
  • Op maat, creatief en uniek

Offerte ontvangen Portfolio
Covid-19 Blog

Als donderslag bij heldere hemel. Dit is de wijze waarop Nederland en de rest van de wereld geconfronteerd werd met het Corona virus. Juist deze mate van onverwachtheid zorgt voor enorme impact. Op zich ook niet gek, want als het toch al niet goed gaat is de menselijke reactie vaak “dat kunnen wij er nog wel bij hebben." De abrupte maatregelen die de overheid en organisaties moeten nemen zorgen voor de nodige veranderingen op het gebied van communicatie.

Een geluksformule en een ijzersterke investering.

Animatie binnen 1 week

Waarom een animatie laten maken?

Deze animatie legt in 59 seconden uit wat de kracht is van een uitleganimatie

Bekijk meer in ons portfolio

Reviews

Wij kregen veel berichten van onzekere klanten, binnen 4 dagen een maatwerk animatie die onze klanten snel inhoudelijk inlicht over onze situatie, de animatie is op zo’n manier ingericht dat ik deze de komende jaren nog kan inzetten voor mij marketing
beoordeelde
FreshTV met een
9
Een leuk team, erg positief ingesteld, dat goed werk levert en snel reageert. Kortom: als je op zoek bent naar een professionele video, dan is dit het bedrijf om in te huren. Ik kan niet anders zeggen dan dat onze verwachtingen overtroffen zijn. We hebben er nagenoeg geen werk van gehad qua voorbereiding en zij hebben alles heel netjes opgesteld qua planning, script, etc. Ze weten precies wat ze moeten doen om het doel van de video te bereiken!
Robert beoordeelde
FreshTV met een
10

— Robert Schippers, Directeur @ AdResults

Ons plan om jou te helpen

Ons plan om jou te helpen

Wat zou het betekenen als productiebedrijven en dienstverleners informeren over het feit dat, dat mocht het Corona virus onverhoopt jouw branche bereikt, toch kunnen garanderen dat klanten kunnen blijven vertrouwen op hun organisatie. Waarschijnlijk ben je druk bezig met maatregelen, maar weet je klant dit ook?

Digitaal is de manier waarop je dient te communiceren in tijden van een dergelijke crisis, zowel intern als extern. Hoe regel je dit op korte termijn? Terwijl je zoveel andere dingen aan je hoofd hebt als ondernemer?

FreshTV introduceert het Crisis Communicatie Plan (CCP). Een van A-Z uitgewerkt communicatie draaiboek die jou de juiste tools en handvatten biedt om digitaal te communiceren. Van het produceren van een krachtig communicatiemiddel in de vorm van een unieke 2D of 3D animatie, tot impactvolle verspreiding via e-mail en social media, en dit in enkele werkdagen.

 

Lange termijn impact

Lange termijn impact

Wat de lange termijn impact wordt van de Coronacrisis, is onduidelijk. Wat wel duidelijk is dat in tijden van crisis klanten partijen zoeken die zij kunnen vertrouwen, die transparant communiceren.

Dit moet snel en effectief. FreshTV introduceert het Crisis Communicatie Pakket (CCP). Binnen een week heb je een op maat gemaakt plan die jou gaat helpen bij het communiceren met je doelgroep. Van de creatie van de juiste maatwerk content tot de verspreiding hiervan. Of het nu gaat om communicatie ter vervanging van een afgelaste beurs of de communicatie richting je medewerkers die thuis zitten.

Direct een Hangout inplannen

Stap 1 - Wat is je uitdaging?

Stap 1 - Wat is je uitdaging?

Waar loop je tegen aan of waar ligt voor jou de kans? Loop je omzet mis? Zijn je klanten onzeker? Liggen projecten stil? Weet je personeel hoe ze een thuiswerkplek inrichten? 

Door de situatie op dit moment met het corona virus zetten wij een stapje extra.

Wij leveren binnen één week een op maat gemaakte 3D animatie of 2D animatie die direct verspreid kan worden onder de juiste doelgroep. Ook hierin ondersteunen wij jullie bedrijf volledig.

Denk aan de volgende middelen:

Bel ons op 085 -273 8331 voor meer informatie.

 

Stap 2 - Interactie met de juiste doelgroep

Niet elke situatie is voor iedereen hetzelfde. Verschillende afdelingen, verschillende klantgroepen, verschillende belangen en vragen. Het CCP is interactief ingericht. 

Wij maken de animatiefilm interactief, zodat jouw potentiële klanten hun gegevens in de video kunnen achterlaten. Of dat ze direct kunnen doorklikken naar jouw pagina op de website.

Deze interactieve video zet je op je eigen website op een logische pagina, lukt je dit niet? Dan helpen we je hiermee!

Stap 3 - Verspreiding

Stap 3 - Verspreiding

Hoe bereik je nu de juiste mensen die op de hoogte moeten zijn van je boodschap? Geen zorgen, ons marketingteam zit klaar om de interactieve animatie via jullie mailinglijst te verspreiden. Heb je geen mailinglijst? Dan starten we een effectieve LinkedIn campagne ingericht op de branches, doelgroepen en / of functies die jij wilt bereiken.

Stap 4 - Resultaat en snelheid

Stap 4 - Resultaat en snelheid

Snelheid is cruciaal, binnen enkele werkdagen heb je een complete online marketing middel in handen. Wij schakelen snel, zo zal de projectmanager het script van de animatiefilm snel met je overleggen en laten inspreken door een professionele voice-over stem. Hierbij dragen wij zorg over duurzaamheid, wij richten de interactieve animatiefilms zo in dat je deze de komende jaren kunt blijven gebruiken voor marketing- en communicatiedoelen.

Het resultaat is een complete ingerichte campagne met een professionele animatiefilm binnen 1 week!

Uiteraard is de animatiefilm van hoge kwaliteit en daardoor nog jaren in te zetten. 

Bel ons nu voor de pakket prijzen en mogelijkheden op 085 – 273 8331

Suzan Abbas

Suzan Abbas

Video consultant

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

Zes stappen naar de juiste video

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Ontvang direct onze scherpe pakket prijs

Blijf niet achterover zitten en plan vandaag nog een Hangout Sessie met ons team en zorg dat jij het verschil gaat maken in tijden van crisis. Je kunt onze animaties allemaal bekijken in ons online portfolio. Zo krijg je een goed idee van wat we kunnen en vind je inspiratie voor je eigen animatie. Bel ons direct op 085 - 273 8331 voor pakketprijzen

Direct contact Portfolio

Logica brengt je van A naar B, maar animatie brengt je overal...

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV