Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Digitale Animatie

Digitale Animatie film door FreshTV

  • Onderscheidende content
  • Duidelijke, heldere boodschap
  • Creatief, interactief & innovatief

Offerte ontvangen

Digitale Animatie film laten maken | FreshTV

Met computers is het maken van animaties veel toegankelijker geworden dan vroeger. Toch is een goede digitale animatie nog steeds een kwestie van vakwerk. Daarom werkt FreshTV met goed opgeleide en creatieve professionals die zorgen voor een hoge kwaliteit.

Wat anderen zeggen…

De samenwerking is heel goed verlopen. Professionele begeleiding gedurende het traject. Ze weten waar ze het over hebben en leveren snel, vakkundig werk af!
Kelly beoordeelde
FreshTV met een
8

— Kelly Louwen, Design & Campaign Specialist @ Ticketmaster

Bij PRA hebben we recentelijk diverse videocontent laten maken door FreshTV: een uitleganimatie, testimonials in verschillende talen, een vlog en een corporate video. De samenwerking met de mensen van FreshTV verliep soepel en het contact was prettig. Zij zijn duidelijk expert in hun vakgebied, denken proactief met je mee en geven goede adviezen. Wat daarnaast erg fijn was, was de flexibele instelling waardoor we snel hebben kunnen schakelen. Bovendien, ook na oplevering van de content is het contact optimaal. Een video is pas echt af als de opdrachtgever helemaal tevreden is.
Martine beoordeelde
FreshTV met een
9.5

— Martine Bouwman, Marketing & Communicatie specialist @ PRA Health Sciences

Digitale animatie

Digitale animatie

Met computers is het maken van animaties veel toegankelijker geworden dan vroeger. Toch is een goede digitale animatie nog steeds een kwestie van vakwerk. Daarom werkt FreshTV met goed opgeleide en creatieve professionals die zorgen voor een hoge kwaliteit. Daarom kun je een digitale animatie laten maken gerust aan ons uitbesteden. FreshTV weet ook goed hoe videomarketing werkt: hoe je het beste je verhaal vertelt, wat wel en niet werkt in toon en stijl, en hoe je je video succesvol inzet in sociale media.

Maatwerk digitale animatie laten maken

Maatwerk digitale animatie laten maken

Wil je bij ons een digitale animatie laten maken, dan kijken we in het voortraject goed wat bij je past. We zullen ons aan je huisstijl houden, en een toon kiezen die bij je past. Een unieke, persoonlijk op maat gemaakte video spreekt veel meer aan dan het gebruik van standaardelementen. Dit kan bijvoorbeeld goedkoop of onpersoonlijk overkomen, en daar knappen potentiële klanten toch eerder op af. Daarom kun je in je promotiemateriaal beter kiezen voor maatwerk.

Mengen van animatie-elementen en video

Mengen van animatie-elementen en video

Een interessante mogelijkheid van digitale animatie is het mengen met echte filmbeelden. Zo kun je een luchtig of speels effect creëren in een promotiefilmpje. Of je toont beelden van een ingewikkeld product, en laat helder en duidelijk met animatie-elementen de werking en samenhang tussen de verschillende onderdelen zien. Onze animators mengen deze elementen met het grootste gemak in je bestaande of nieuwe videobeelden.

Digitale animatie inzetten

Digitale animatie inzetten

Het maakt niet uit waarvoor je een animatievideo laat maken: als je deze niet goed inzet, ziet je beoogde doelgroep deze niet of maar half, en dat is jammer. Daarom kunnen we je ook helpen met het effectief inzetten van je videomarketing. Of het nu gaat om een social media campaign of om het optimaliseren van de zoekmachine-vriendelijkheid, wij zorgen van begin tot eind dat animaties voor je werken.

Victor Teeselink

Victor Teeselink

Video consultant

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Vandaag nog alles weten over digitale animatie?

Je kunt deze animaties allemaal bekijken in ons online portfolio. Zo krijg je een goed idee van wat we kunnen, en vind je inspiratie voor je eigen animatie. Je kunt natuurlijk ook meteen vrijblijvend contact met ons opnemen om over de mogelijkheden te praten.

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Wie zijn de mannen en vrouwen achter FreshTV Videomarketing?

Samenwerken doe je niet zozeer met een bedrijf, maar eerder met de mensen die er werken. Daarom stellen wij ons graag persoonlijk voor! Leer ons kennen door een kijkje te nemen op de Over ons webpagina of door een afspraak te plannen bij jullie of bij ons op kantoor. Wij serveren homemade smoothies!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV