Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Digitale toegankelijkheid

Realiseer digitale toegankelijkheid

Offerte Bel me

Digitale toegankelijkheid door FreshTV

Digitale voorzieningen zijn er voor iedereen. Websites van de overheid moeten voor alle burgers toegankelijk zijn, ook voor mensen die bijvoorbeeld slechthorend zijn of een visuele beperking hebben. Sinds 2018 zijn overheids- en semioverheidsinstellingen verplicht hun website digitaal toegankelijk te maken.

Films met digitale toegankelijkheid

3D animatie Groningen Seaports

3D Animatiefilm Groningen Seaports (ENG)

Animatie Stichting Leergeld

Elk kind doet mee

Bekijk meer in ons portfolio

beoordeelde
FreshTV met een
8

— Bevolkingsonderzoek

Namens het gehele team van Effectus-HR zijn wij erg tevreden over de samenwerking met Fresh TV. Wij hebben de samenwerking als prettig ervaren, waar snel geschakeld kan worden en waar op een professionele manier met je wordt omgegaan. Wij kunnen Fresh TV ook aan iedereen aanbevelen en zouden zeker weer samen gaan werken met Fresh TV als dat nodig blijkt te zijn.
Melissa beoordeelde
FreshTV met een
8.6

— Melissa Pelder, Online Recruiter @ Effectus-HR

Familienet - "We zijn ontzettend positief over jullie. Vanaf het begin hebben jullie met ons meegedacht en snel gehandeld als dat nodig was."
Stephanie beoordeelde
FreshTV met een
8.9

— Stephanie Bloemink, Marketing en communicatie @ Familienet

Verplicht

Verplicht

De verplichting voor digitale toegankelijkheid gaat de komende jaren op verschillende momenten in voor nieuwe websites en oudere websites of apps. FreshTV videomarketing helpt (semi)overheidsinstanties met het maken van een plan, om zo stapsgewijs de doelstellingen voor digitale toegankelijkheid te behalen.

Hoe realiseer ik digitale toegankelijkheid?

Hoe realiseer ik digitale toegankelijkheid?

Digitale toegankelijkheid is een noodzaak voor mensen met een functiebeperking. FreshTV ondertitelt video’s of maakt een beschrijvende audiotrack. Zo kunnen ook doven en slechthorenden en mensen met een visuele beperking de boodschap op de website begrijpen.

Informatieve video’s zijn bijvoorbeeld erg waardevol voor bezoekers van je website. Wanneer ze voorzien zijn van ondertiteling zijn de video’s ook toegankelijk voor doven en slechthorenden.

Audio en video

Audio en video

Een audiospeler kan uitkomst bieden voor bezoekers die slecht zien. Wanneer een webpagina wordt voorgelezen kunnen mensen met een visuele beperking goed navigeren door de website en gemakkelijk de juiste informatie vinden.

FreshTV ondersteunt jouw organisatie bij het zetten van de verschillende stappen richting digitale toegankelijkheid. Wij kennen de richtlijnen en weten waar de website of app aan moet voldoen. Door te werken aan een optimale vormgeving en inhoud van de site zorgen we ervoor dat alle bezoekers gemakkelijk hun informatie kunnen vinden.

Beter vindbaar en meer conversie

Beter vindbaar en meer conversie

Wist je dat een toegankelijk website zorgt voor een hogere ranking in Google? Jouw bedrijfswebsite of webshop wordt beter gevonden wanneer deze toegankelijke informatie bevat. Bovendien gaan mensen eerder over tot aankoop, wanneer zij probleemloos de weg kunnen vinden richting de winkelwagen. FreshTV maakt jouw website toegankelijk en verbetert zo de vindbaarheid en conversie van de website.

 

Peter de Graaf

Peter de Graaf

Videomarketing specialist

Ik help je graag met een duidelijk advies over de juiste inzet van video en animatie voor jouw organisatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Contact opnemen

Werken aan de digitale toegankelijkheid maakt je website dus niet alleen gebruiksvriendelijker, maar levert ook meer klanten op. Wij van FreshTV gaan graag met je in gesprek om de kansen voor jouw website of webwinkel te bespreken.

Offerte ontvangen Portfolio

Logica brengt je van A naar B, maar digitale toegankelijkheid brengt je overal...

Veelgestelde vragen

Hebben jullie voorbeelden van animatie- en videoproducties?

Een goed gevuld portfolio staat voor je klaar om bekeken te worden! Bezoek ons portfolio en ontdek de verschillende stijlen en vormen waarin jij je boodschap kan laten gieten. Elke videovorm heeft haar eigen kracht. Kom met ons in gesprek om te ontdekken welke strategie past bij jouw doelstellingen.

Wie zijn de mannen en vrouwen achter FreshTV Videomarketing?

Samenwerken doe je niet zozeer met een bedrijf, maar eerder met de mensen die er werken. Daarom stellen wij ons graag persoonlijk voor! Leer ons kennen door een kijkje te nemen op de Over ons webpagina of door een afspraak te plannen bij jullie of bij ons op kantoor. Wij serveren homemade smoothies!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV