Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

E-Learning

Onderwijs | Bedrijfsleven | Organisaties

  • E-learning modules
  • Kwalificeer je mensen
  • Aantrekkelijk gepresenteerd

Portfolio Offerte ontvangen

E-learning laten maken

De toekomst van het onderwijs ligt in de wereld van interactieve video’s. Onze korte, behapbare e-learning video’s helpen jou met het uitleggen van lastige leerstof. Ideaal bij het doceren op afstand. Door gebruik te maken van speelse en interactieve elementen, afgestemd op jouw doelgroep, blijven studenten en scholieren alert en langer geboeid.

Animatie in E-learning modules

Waarom een animatie laten maken?

Deze animatie legt in 59 seconden uit wat de kracht is van een uitleganimatie

Bekijk meer in ons portfolio

Reviews

Wat ons verbaasde was dat we met nauwelijks informatie aan te leveren, een tekst aangeleverd kregen (een script voor de video) die precies de kern van wat we graag willen promoten weergaf. Heel knap, omdat wij een hele andere dienstverlening hebben dan FreshTV. Dit bedrijf verdient zeker een aanbeveling. Het contact verloopt snel en soepel en het heeft ons weinig tijd gekost om uiteindelijk tot een mooie video te komen!
Robert beoordeelde
FreshTV met een
10

— Robert Schippers, Directeur @ Bigshopper

FreshTV is een heel professionele club en een verlengstuk van de communicatie afdeling! Ze zijn behulpzaam, denken met je mee en zijn super geduldig. Een frisse en creatieve partij om mee samen te werken aan animaties en bedrijfsvideo's.
Marjolein beoordeelde
FreshTV met een
8.2

— Marjolein Overbosch, Communications Manager @ DMT Environmental Technology

E-Learning voordelen

E-Learning voordelen

2D animaties die abstracte concepten visualiseren of meerkeuzevragen om de kennis van de student tussentijds te toetsen? Laat een E-learning maken! Heeft de student een vraag? Dan kan hij of zij deze ter plekke in de video invullen en versturen naar de docent. Er is een wereld van mogelijkheden om middels video of animatie het lesgeven te ondersteunen. Benieuwd hoe wij jouw specifieke uitdaging zouden tackelen? Onze consultants denken graag vrijblijvend met je mee om het doceren op afstand verder te verbeteren!
Plan vrijblijvend een videocall in!

 

E-learning versus C-learning

E-learning versus C-learning

E-learning brengt vele voordelen met zich mee ten opzichte van traditioneel les geven. Het is niet tijdsgebonden, het tempo is per student zelf te bepalen, en een goede e-learning video is duurzaam inzetbaar. Afhankelijk van de complexiteit van de leerstof zetten we 2D, 3D of Virtual Reality in om jouw verhaal te ondersteunen met toepasselijk beeldmateriaal. De kunst van doceren op afstand is om het contact met de student niet te verliezen. Wij creëren samen met jou een maatoplossing die aansluit bij jouw specifieke doelgroep, situatie en wensen. Een succesvolle e-learning video vervangt niet alleen een traditioneel lespakket, maar versterkt deze! Een juiste combinatie van audio en beeld stimuleert het verwerken van de leerstof waardoor deze:
Sneller begrepen wordt
Langer onthouden wordt
Als interessanter en leuker ervaren wordt

E-learning voor werknemers en organisatieontwikkeling

E-learning voor werknemers en organisatieontwikkeling

Wil je nieuwe collega’s op een leukere manier inwerken? Wil je gezamenlijk met je team een leertraject doorlopen? Wij van FreshTV Videomarketing maken een passende e-learning oplossing om jou te helpen met organisatieontwikkeling. We vertalen je strategische doelen naar concrete e-learning goals waarbij we het lesmateriaal vertalen naar interactieve (animatie)video’s. Of je nu een korte en krachtige uitleganimatie wil of een complete virtual reality ervaring, wij helpen je van a tot z om e-learning te introduceren in jouw bedrijf!

Samen komen we verder!

Samen komen we verder!

Jouw specialiteit is het maken of zelfs doceren van leerstof, onze specialiteit is om pakkende doelgerichte video’s en animaties te maken. We bundelen onze krachten om jouw lespakket om te zetten in een aantrekkelijke, leerzame, online lesmodule. Nadat we samen een game plan opgesteld hebben, begint ons samenwerkingstraject. Onze projectmanagers begeleiden je tijdens het proces, en ontzorgen je zoveel mogelijk. Wil je graag actief betrokken zijn, of docenten betrekken bij het proces? Dan nemen we dat mee in ons plan van aanpak. We ontzorgen waar mogelijk, en stemmen gaandeweg alles met je af. Samen komen we verder!

Een totaaloplossing voor jou!

Een totaaloplossing voor jou!

Bij een totaaloplossing kun je naast het video- en animatie lesmateriaal ook denken aan een online platform waarop al je interactieve content te vinden is. We gebruiken onze binnenshuis ontworpen videospeler om te garanderen dat de leerstof altijd bereikbaar en af te spelen is. We delen de videostatistieken met je om inzicht te geven in het gedrag en de behoeften van jouw doelgroep. Tot slot maken we pakkende promotievideo’s en marketingcampagnes om jouw lespakket te promoten bij de beoogde doelgroep. Samen vernieuwen we het onderwijs!

Bekijk eens ons portfolio voor meer animatie voorbeelden!

Suzan Abbas

Suzan Abbas

Video consultant

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

In zes stappen een goede E-learning maken

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

E-learning laten maken?

Laat je adviseren over de ongekende mogelijkheden van E-learning. Een leuk team staat voor je klaar om een succesvolle E-learning module op te zetten!

Offerte ontvangen Afspraak maken

Logica brengt je van A naar B, E-learning brengt je overal ;)

Veelgestelde vragen

Wat is de doorlooptijd van een animatie laten maken?

Een animatie laten maken door FreshTV Videomarketing kost je ongeveer 1 maand. Echter zijn we ook in staat onder grote druk sneller te leveren. We hebben animatiefilms opgleverd binnen 1 week inclusief feedbackronde. Onze professionals zijn in staat extreem snel te schakelen als je daar echt om vraagt. Maar in een normaal scenario is 1 maand het uitgangspunt.Vraag nu meer informatie aan via ons contactformulier.

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

Waarom moet ik voor FreshTV Videomarketing kiezen?

Er zijn veel bedrijven die video’s en animaties maken. Aan creativiteit, leuke filmapparatuur en enthousiasme geen gebrek. Wat ons uniek maakt, is dat wij ook kijken naar datgene wat je wilt bereiken met de video- of animatiefilm. Het denkwerk over wie je op welke manier wilt gaan bereiken met je video’s is waanzinnig belangrijk om je videocampagne tot een succes uit te rollen. Wij zorgen dat jouw video zichzelf dubbel en dwars terugverdiend. Met een uitgekiende strategie die al start tijdens het schrijven van het script.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV