Vandaag gesloten
Bel mij terug

Educatie is nooit meer saai

Educatieve animatiefilm maken

  • Educatie naar een hoger plan
  • Saaie materie leuk maken met een animatiefilm

Offerte ontvangen

Educatieve animatiefilm maken

Een pakkende intro, passende voice-over en iets duidelijk maken dat zonder film bijna onmogelijk is. Zomaar drie voordelen waarin je de aandacht vanaf het begin vast kunt grijpen, houden en duidelijk inzicht in bepaalde onderwerpen kunt geven. Een ander voordeel van een educatie animatiefilm maken is dat het prettig is om naar te kijken. Wie is er inmiddels niet met animatie op gegroeid? Wij in ieder geval wel!

Succesvolle voorbeelden

Savantis ontwikkelt examens

Hoe ontwikkelt Savantis goede examensl? Je ziet het in deze animatie!

Hanzehogeschool animatiefilm

Een mooie animatiefilm voor de Hanzehogeschool!

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen…

Het is een professionele stap om datgene wat je doet in beeld weer te geven, alleen zou ik dit wel door een professionele partij als FreshTV laten doen. We hebben veel positieve reacties gekregen. FreshTV Videomarketing is écht creatief bezig.
Alex beoordeelde
FreshTV met een
9.1

— Alex van Dalen, Directeur @ Beenen Automatisering

Namens het gehele team van Effectus-HR zijn wij erg tevreden over de samenwerking met Fresh TV. Wij hebben de samenwerking als prettig ervaren, waar snel geschakeld kan worden en waar op een professionele manier met je wordt omgegaan. Wij kunnen Fresh TV ook aan iedereen aanbevelen en zouden zeker weer samen gaan werken met Fresh TV als dat nodig blijkt te zijn.
Melissa beoordeelde
FreshTV met een
8.6

— Melissa Pelder, Online Recruiter @ Effectus-HR

Voordelen van een educatie animatiefilm maken

Voordelen van een educatie animatiefilm maken

Het is niet altijd eenvoudig om een gecompliceerd onderwerp even in een paar zinnen aan je doelgroep uit te leggen. Laat staan dat die boodschap blijft hangen bij jouw publiek. Door een educatie animatiefilm te maken kun je je doelgroep overtuigen met een ultrakorte, glasheldere en visuele uitleg. Animatie heeft namelijk de eigenschap niets tot de verbeelding toe te laten. Met andere woorden: animatie kan inzicht geven in zaken wat het menselijk oog niet kan waarnemen.

Educatieve animatiefilm houdt de aandacht vast!

Educatieve animatiefilm houdt de aandacht vast!

Als docent, trainer of opleider wil je eigenlijk in zo’n kort mogelijk tijdsbestek iets duidelijk maken aan je publiek. Het is natuurlijk al helemaal mooi als iedereen je meteen begrijpt in wat je duidelijk wilt maken. Een simpele tekening zegt vaak al meer dan duizend woorden en stel je eens voor wat je in een minuut visueel teweeg zou kunnen brengen. En weeg dat eens af tegen in de hoeveelheid energie die je er in moet steken om iets met woorden en teksten onomwonden duidelijk te maken. Wij snappen dat het rekensommetje snel is gemaakt.

Sebastiaan Kusters

Sebastiaan Kusters

Creative Producer Video

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Educatie is nooit meer saai

In ieder geval niet met FreshTV, dat mag je van ons aannemen. Wil je eens een verhelderend gesprek over het visualiseren van jouw droge educatieve materie? Kom in contact en laat weten welke uitdaging jij voor ons in petto hebt.

Vraag een offerte aan
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Hoe krijg ik meer views op YouTube?

Om meer views te krijgen op je YouTube video’s moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Het is zaak dat jij Google/YouTube vertelt waar de video over gaat. Dat doe je door elke video te voorzien van een relevante titel, beschrijving en labels waar belangrijke zoekwoorden worden genoemd. Daarnaast speelt de lengte van de video een belangrijke rol. Is de film te lang? Dan klikt je doelgroep minder snel op de video en kijken ze deze vervolgens ook minder vaak tot het einde uit. Zonde! PS: het aantal views zegt nog niets over het succes van de film. Voor meer informatie neem contact op met onze adviseurs.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV