“We hebben veel positieve reacties gekregen”

– Alex van Dalen (directeur Beenen automatisering)


.

Employer branding animatievideo

Met de inzet employer branding wil je er natuurlijk voor zorgen dat werkzoekenden ten koste van alles jouw bedrijf verkiezen boven de concurrenten. Door een animatievideo online te plaatsen, dat in lijn is met het gewenste imago en de merkwaarden adequaat communiceert, kun je je potentiële werknemers positief beïnvloeden. Het zoeken naar een baan is met de komst van social media mega-vereenvoudigd. Speel hier met een employer branding animatievideo slim op in!

.


Bekijk wat Alex over zijn heldere animatie zegt

Bekijk hoe jij animatie kunt inzetten


Kies voor animatie

Denk je na over het inzetten van een employer branding video? Kies voor animatie. Iedereen vindt het geweldig om naar een animatievideo te kijken en bovendien kun je de highlights van het werken bij jouw bedrijf krachtig communiceren. Zo zou je de vacature in plaats van tekstueel kunnen uitleggen in een explanimation. De visuele originaliteit zal door een ieder worden gewaardeerd en op deze manier maak je de organisatie persoonlijk, toegankelijk en vooral interessant.

Hoe employer branding succesvol inzetten?

Maak gebruik van de verschillende kanalen die er tegenwoordig online zijn. Speel als bedrijf in op de mogelijkheden die een Facebook, LinkedIn en YouTube te bieden hebben en benut de kansen. Inspireer je potentiële medewerkers met visuele content en profileer jezelf als een interessante werkplek. Deel persoonlijke succesverhalen, ervaringen van huidige werknemers en laat zien waar je merk voor staat.

uitleganimatie-laten-maken

uitleganimatie-laten-maken-freshtv


.

Luc Smiers - FreshTV

Je bereikt meer met animatie

Bedenk goed welke kanalen voor jouw doelgroep relevant zijn en overtuig met animatie. Eens een goed gesprek over de content van de animatievideo? Kom met FreshTV aan tafel. Wij maken de kijkers enthousiast over jouw bedrijf. Kom vandaag nog in contact.

.