Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Employer branding animatievideo

Laat potentiële werknemers kiezen voor jouw bedrijf

  • Communiceer de highlights van je bedrijf
  • Persoonlijk, toegankelijk en interessant

Offerte ontvangen

Employer branding animatievideo

Met de inzet employer branding wil je er natuurlijk voor zorgen dat werkzoekenden ten koste van alles jouw bedrijf verkiezen boven de concurrenten. Door een animatievideo online te plaatsen, dat in lijn is met het gewenste imago en de merkwaarden adequaat communiceert, kun je je potentiële werknemers positief beïnvloeden. Het zoeken naar een baan is met de komst van social media mega-vereenvoudigd. Speel hier met een employer branding animatievideo slim op in!

Wat anderen zeggen…

Het is een professionele stap om datgene wat je doet in beeld weer te geven, alleen zou ik dit wel door een professionele partij als FreshTV laten doen. We hebben veel positieve reacties gekregen. FreshTV Videomarketing is écht creatief bezig.
Alex beoordeelde
FreshTV met een
9.1

— Alex van Dalen, Directeur @ Beenen Automatisering

Wij zijn buitengewoon tevreden over de video's die FreshTV voor ons heeft gemaakt. Binnen no time stond de video op ons YouTube kanaal!

— Samenwerkingsverband Noord Nederland (SNN)

Kies voor animatie

Kies voor animatie

Denk je na over het inzetten van een employer branding video? Kies voor animatie. Iedereen vindt het geweldig om naar een animatievideo te kijken en bovendien kun je de highlights van het werken bij jouw bedrijf krachtig communiceren. Zo zou je de vacature in plaats van tekstueel kunnen uitleggen in een explanimation. De visuele originaliteit zal door een ieder worden gewaardeerd en op deze manier maak je de organisatie persoonlijk, toegankelijk en vooral interessant.

Hoe employer branding succesvol inzetten?

Hoe employer branding succesvol inzetten?

Maak gebruik van de verschillende kanalen die er tegenwoordig online zijn. Speel als bedrijf in op de mogelijkheden die een Facebook, LinkedIn en YouTube te bieden hebben en benut de kansen. Inspireer je potentiële medewerkers met visuele content en profileer jezelf als een interessante werkplek. Deel persoonlijke succesverhalen, ervaringen van huidige werknemers en laat zien waar je merk voor staat.

Sebastiaan Kusters

Sebastiaan Kusters

Creative Producer Video

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Je bereikt meer met animatie

Bedenk goed welke kanalen voor jouw doelgroep relevant zijn en overtuig met animatie. Eens een goed gesprek over de content van de animatievideo? Kom met FreshTV aan tafel. Wij maken de kijkers enthousiast over jouw bedrijf. Kom vandaag nog in contact.

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Waarom moet ik voor FreshTV Videomarketing kiezen?

Er zijn veel bedrijven die video’s en animaties maken. Aan creativiteit, leuke filmapparatuur en enthousiasme geen gebrek. Wat ons uniek maakt, is dat wij ook kijken naar datgene wat je wilt bereiken met de video- of animatiefilm. Het denkwerk over wie je op welke manier wilt gaan bereiken met je video’s is waanzinnig belangrijk om je videocampagne tot een succes uit te rollen. Wij zorgen dat jouw video zichzelf dubbel en dwars terugverdiend. Met een uitgekiende strategie die al start tijdens het schrijven van het script.

Waarom is de kwaliteit van de video zo belangrijk?

De uitstraling van je merk of organisatie is van zeer groot belang. Je gaat toch ook niet zelf even snel het briefpapier ontwerpen en afdrukken? Zorg dat de video kwaliteit heeft die past bij het bedrijf. Een slechte video heeft een groter (negatief) effect op het imago van je bedrijf dan geen video.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV