.

Een employer branding film laten maken

Een employer branding film laten maken is dé manier om je bedrijf of vacature online te presenteren aan nieuwe collega’s. In een employer branding film laat je zien wat echte mensen, namelijk jouw werknemers en je eigen collega’s, over de werksfeer binnen jouw bedrijf vertellen. Je kunt hierdoor potentiële werknemers eenvoudig een impressie geven van het werken binnen jouw bedrijf en ze enthousiasmeren én overtuigen om op je vacature te reageren. Een employer branding film zegt veel meer dan een standaard geschreven vacature. Wist je bijvoorbeeld dat 70% van je doelgroep visueel ingesteld is en liever kijkt dan leest? Dus terwijl de beste mensen misschien wel over ouderwetse vacatures heen lezen trek jij met een employer branding film wel meteen de aandacht.

.Waarom FreshTV videomarketing?

FreshTV videomarketing is gespecialiseerd in het produceren van employer branding films. Door onze unieke en frisse kijk op video marketing creëren wij employer branding films die potentiële werknemers raken en intrigeren. Onze creatieve en professionele insteek zorgt ervoor dat onze employer branding films niet alleen interessant, maar ook overtuigend zijn. Onze ervaring gaat verder dan alleen maar produceren. Wij verzorgen en begeleiden het gehele proces van het maken van een employer branding film tot in de puntjes. Wij vertalen samen met jullie de bedrijfsvisie en doelstellingen naar een passende employer branding film waardoor de beste kandidaten graag bij je willen werken en dus ook op jouw vacature reageren.

Betere online vindbaarheid door een vacature?

Een employer branding film is niet alleen goed voor het promoten van een vacature, maar ook voor de online vindbaarheid van je website. Je bedrijf wordt door de film beter geïndexeerd door zoekmachines zoals Google. Dit zorgt ervoor dat meer bezoekers jouw website weten te vinden, en daarmee creëer je ook een grotere naamsbekendheid. Daarnaast vergroot je het bereik van een vacature door de shareability van de employer branding film. Als mensen de film leuk vinden zullen ze deze sneller delen met vrienden, bekenden of zakelijke connecties op LinkedIn. Een goede employer branding film creëert vrij eenvoudig een sneeuwbaleffect.

employer branding

employer branding videomarketing


.

Suzan Abbas - FreshTV

Van kijkers collega’s maken

Een employer branding film laten maken is dus een uitstekende manier om jouw bedrijf in de picture te zetten en om de aandacht te trekken van de beste mensen voor jouw vacature. Ben je nieuwsgierig naar de voordelen voor jouw bedrijf? Of heb je nog vragen? Drink een smoothie met ons en ontdek alle mogelijkheden.

.