Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Employer branding

Je vacature snel ingevuld met onze vacaturefilm

  • Uitstekende kandidaten werf je met een vacaturefilm
  • Employer branding die werkt

Offerte ontvangen

Een employer branding film laten maken

Een employer branding film laten maken is dé manier om je bedrijf of vacature online te presenteren aan nieuwe collega’s. In een employer branding film laat je zien wat echte mensen, namelijk jouw werknemers en je eigen collega’s, over de werksfeer binnen jouw bedrijf vertellen. Je kunt hierdoor potentiële werknemers eenvoudig een impressie geven van het werken binnen jouw bedrijf en ze enthousiasmeren én overtuigen om op je vacature te reageren. Een employer branding film zegt veel meer dan een standaard geschreven vacature. Wist je bijvoorbeeld dat 70% van je doelgroep visueel ingesteld is en liever kijkt dan leest? Dus terwijl de beste mensen misschien wel over ouderwetse vacatures heen lezen trek jij met een employer branding film wel meteen de aandacht.

Succesvolle voorbeelden van Employer Branding

Employer Branding ChipSoft (Margie)

Werken als Ontwikkelaar bij ChipSoft. Margie neemt je mee tijdens haar werkdag.

Employer Branding SCA (Techniek vacature)

Ontdekt in 58 seconden wat deze vacature van SCA inhoudt!

Waarom FreshTV videomarketing?

Waarom FreshTV videomarketing?

FreshTV videomarketing is gespecialiseerd in het produceren van employer branding films. Door onze unieke en frisse kijk op video marketing creëren wij employer branding films die potentiële werknemers raken en intrigeren. Onze creatieve en professionele insteek zorgt ervoor dat onze employer branding films niet alleen interessant, maar ook overtuigend zijn. Onze ervaring gaat verder dan alleen maar produceren. Wij verzorgen en begeleiden het gehele proces van het maken van een employer branding film tot in de puntjes. Wij vertalen samen met jullie de bedrijfsvisie en doelstellingen naar een passende employer branding film waardoor de beste kandidaten graag bij je willen werken en dus ook op jouw vacature reageren.

Betere online vindbaarheid door een vacature?

Betere online vindbaarheid door een vacature?

Een employer branding film is niet alleen goed voor het promoten van een vacature, maar ook voor de online vindbaarheid van je website. Je bedrijf wordt door de film beter geïndexeerd door zoekmachines zoals Google. Dit zorgt ervoor dat meer bezoekers jouw website weten te vinden, en daarmee creëer je ook een grotere naamsbekendheid. Daarnaast vergroot je het bereik van een vacature door de shareability van de employer branding film. Als mensen de film leuk vinden zullen ze deze sneller delen met vrienden, bekenden of zakelijke connecties op LinkedIn. Een goede employer branding film creëert vrij eenvoudig een sneeuwbaleffect.

Wat anderen zeggen...

Zeer prettige samenwerking en dik tevreden over het eindresultaat van de films en animatie. Ik raad FreshTV zeker aan!
Simone beoordeelde
FreshTV met een
8

— Simone van Vegten, Adviseur Marketing & Communicatie @ ChipSoft

Namens het gehele team van Effectus-HR zijn wij erg tevreden over de samenwerking met Fresh TV. Wij hebben de samenwerking als prettig ervaren, waar snel geschakeld kan worden en waar op een professionele manier met je wordt omgegaan. Wij kunnen Fresh TV ook aan iedereen aanbevelen en zouden zeker weer samen gaan werken met Fresh TV als dat nodig blijkt te zijn.
Melissa beoordeelde
FreshTV met een
8.6

— Melissa Pelder, Online Recruiter @ Effectus-HR

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

Doel van de videofilm - FreshTV

1. Doel van de videofilm

Script voor film bedenken-FreshTV

2. Script vaststellen

Videomarketing strategie-FreshTV

3. Marketing strategie

Succesvolle video lancering-FreshTV

4. Lancering van de video

Video advertenties FreshTV

5. Video Ads

Video CTA-FreshTV

6. Door klikken (CTA)

Luc Smiers

Luc Smiers

Productie & Marketing

Al bijna 10 jaar maken wij mensen gelukkig en bedrijven succesvol door de inzet van video- en animatiefilms. Graag bespreken wij samen met jou de kansen die video biedt. Uiteraard onder het genot van een frisse smoothie!

Trots op onze Luc vanwege zijn enthousiaste communicatiestijl, liefde voor video en projectmanagement-skills. Waar hij gelukkig van wordt? Een zelfgebakken pannenkoek!

Bekijk het complete FreshTV team

Van kijkers collega’s maken

Een employer branding film laten maken is dus een uitstekende manier om jouw bedrijf in de picture te zetten en om de aandacht te trekken van de beste mensen voor jouw vacature. Ben je nieuwsgierig naar de voordelen voor jouw bedrijf? Of heb je nog vragen? Drink een smoothie met ons en ontdek alle mogelijkheden.

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.