Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Employer branding

Je vacature snel ingevuld met onze vacaturefilm

  • Uitstekende kandidaten werf je met een vacaturefilm
  • Employer branding die werkt

Offerte ontvangen

Employer branding video laten maken door FreshTV Videomarketing

Je hoort het wel vaker: "Het is echt moeilijk om de juiste mensen aan te trekken voor je bedrijf." Herken jij je in dit probleem? Dan is een employer branding video laten maken wellicht iets voor jou. Een employer branding video laten maken is de perfecte manier om jouw bedrijf of vacature online te laten zien aan jouw nieuwe collega's.

Succesvolle voorbeelden van Employer Branding

Employer Branding ChipSoft (Margie)

Werken als Ontwikkelaar bij ChipSoft. Margie neemt je mee tijdens haar werkdag.

Employer Branding SCA (Techniek vacature)

Ontdekt in 58 seconden wat deze vacature van SCA inhoudt!

Wat is een employer branding video?

Wat is een employer branding video?

In een employer branding film laat je zien wat echte mensen, namelijk jouw werknemers en je eigen collega’s, over de werksfeer binnen jouw bedrijf vertellen. Je kunt hierdoor potentiële werknemers eenvoudig een impressie geven van het werken binnen jouw bedrijf en ze enthousiasmeren én overtuigen om op je vacature te reageren. Een employer branding film zegt veel meer dan een standaard geschreven vacature. Wist je bijvoorbeeld dat 70% van je doelgroep visueel ingesteld is en liever kijkt dan leest? Dus terwijl de beste mensen misschien wel over ouderwetse vacatures heen lezen trek jij met een employer branding film wel meteen de aandacht.

Waarom kiezen voor FreshTV Videomarketing bij het laten maken van een employer branding video?

Waarom kiezen voor FreshTV Videomarketing bij het laten maken van een employer branding video?

FreshTV Videomarketing is de ideale partner op het gebied van employer branding video’s laten maken. Wij zijn de specialist voor het produceren van employer branding video’s. Wij onderscheiden ons door onze unieke en frisse kijk op employer branding films, hierdoor zorgen wij ervoor dat potentiele werknemers geïntrigeerd raken in jouw bedrijf.

Onze creatieve en professionele insteek zorgt ervoor dat onze employer branding films niet alleen interessant, maar ook overtuigend zijn. Onze ervaring gaat verder dan alleen maar produceren. Wij verzorgen en begeleiden het gehele proces van het maken van een employer branding film tot in de puntjes. Wij vertalen samen met jullie de bedrijfsvisie en doelstellingen naar een passende employer branding film waardoor de beste kandidaten graag bij je willen werken en dus ook op jouw vacature reageren.

Betere online vindbaarheid door een vacature?

Betere online vindbaarheid door een vacature?

Een employer branding film is niet alleen goed voor het promoten van een vacature, maar ook voor de online vindbaarheid van je website. Je bedrijf wordt door de film beter geïndexeerd door zoekmachines zoals Google. Dit zorgt ervoor dat meer bezoekers jouw website weten te vinden, en daarmee creëer je ook een grotere naamsbekendheid. Daarnaast vergroot je het bereik van een vacature door de shareability van de employer branding film. Als mensen de film leuk vinden zullen ze deze sneller delen met vrienden, bekenden of zakelijke connecties op LinkedIn. Een goede employer branding film creëert vrij eenvoudig een sneeuwbaleffect.

Wat anderen zeggen...

Zeer prettige samenwerking en dik tevreden over het eindresultaat van de films en animatie. Ik raad FreshTV zeker aan!
Simone beoordeelde
FreshTV met een
8

— Simone van Vegten, Adviseur Marketing & Communicatie @ ChipSoft

Namens het gehele team van Effectus-HR zijn wij erg tevreden over de samenwerking met Fresh TV. Wij hebben de samenwerking als prettig ervaren, waar snel geschakeld kan worden en waar op een professionele manier met je wordt omgegaan. Wij kunnen Fresh TV ook aan iedereen aanbevelen en zouden zeker weer samen gaan werken met Fresh TV als dat nodig blijkt te zijn.
Melissa beoordeelde
FreshTV met een
8.6

— Melissa Pelder, Online Recruiter @ Effectus-HR

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

Doel van de videofilm - FreshTV

1. Doel van de videofilm

Script voor film bedenken-FreshTV

2. Script vaststellen

Videomarketing strategie-FreshTV

3. Marketing strategie

Succesvolle video lancering-FreshTV

4. Lancering van de video

Video advertenties FreshTV

5. Video Ads

Video CTA-FreshTV

6. Door klikken (CTA)

Luc Smiers

Luc Smiers

Productie & Marketing

Al bijna 10 jaar maken wij mensen gelukkig en bedrijven succesvol door de inzet van video- en animatiefilms. Graag bespreken wij samen met jou de kansen die video biedt. Uiteraard onder het genot van een frisse smoothie!

Trots op onze Luc vanwege zijn enthousiaste communicatiestijl, liefde voor video en projectmanagement-skills. Waar hij gelukkig van wordt? Een zelfgebakken pannenkoek!

Bekijk het complete FreshTV team

Vandaag nog meer weten over een employer branding video laten maken?

Een employer branding video laten maken is de perfecte manier om jouw bedrijf of vacature online weer te geven aan jouw nieuwe collega's. Ben je nieuwsgierig naar de voordelen voor jouw bedrijf? Of heb je nog andere vragen over de mogelijkheden van videomarketing? Drink een smoothie met ons en kom vandaag nog alles te weten.

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Waarom is de kwaliteit van de video zo belangrijk?

De uitstraling van je merk of organisatie is van zeer groot belang. Je gaat toch ook niet zelf even snel het briefpapier ontwerpen en afdrukken? Zorg dat de video kwaliteit heeft die past bij het bedrijf. Een slechte video heeft een groter (negatief) effect op het imago van je bedrijf dan geen video.

Waarom moet ik voor FreshTV Videomarketing kiezen?

Er zijn veel bedrijven die video’s en animaties maken. Aan creativiteit, leuke filmapparatuur en enthousiasme geen gebrek. Wat ons uniek maakt, is dat wij ook kijken naar datgene wat je wilt bereiken met de video- of animatiefilm. Het denkwerk over wie je op welke manier wilt gaan bereiken met je video’s is waanzinnig belangrijk om je videocampagne tot een succes uit te rollen. Wij zorgen dat jouw video zichzelf dubbel en dwars terugverdiend. Met een uitgekiende strategie die al start tijdens het schrijven van het script.

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.