Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Vul je vacatures razendsnel en succesvol met employer branding film

Employer branding

  • Uitstekende kandidaten werf je met een vacaturefilm
  • Employer branding die werkt

Offerte ontvangen

Employer branding video laten maken door FreshTV Videomarketing

Je hoort het wel vaker: "Het is écht moeilijk om de juiste mensen aan te trekken voor je bedrijf." Herken jij je in dit probleem? Dan is een employer branding video laten maken dé oplossing. Een employer branding video laten maken is de perfecte manier om jouw bedrijf of vacature online te laten zien aan jouw nieuwe collega's.

Succesvolle voorbeelden van Employer Branding video's

Employer Branding ChipSoft (Margie)

Werken als Ontwikkelaar bij ChipSoft. Margie neemt je mee tijdens haar werkdag.

Employer branding

Vul je vacature razendsnel met empoyer branding video!

Employer Branding, wat is dat?

Employer Branding, wat is dat?

In een employer branding film laat je zien wat echte mensen, namelijk jouw werknemers en je eigen collega’s, over de werksfeer binnen jouw bedrijf vertellen. Je kunt hierdoor potentiële werknemers eenvoudig een impressie geven van het werken binnen jouw bedrijf en ze enthousiasmeren én overtuigen om op je vacature te reageren. Een employer branding film zegt veel meer dan een standaard geschreven vacature. Wist je bijvoorbeeld dat 70% van je doelgroep visueel ingesteld is en liever kijkt dan leest? Dus terwijl de beste mensen misschien wel over ouderwetse vacatures heen lezen, trek jij met een employer branding film wel meteen de aandacht.

Waarom recruiters aankloppen bij FreshTV Videomarketing

Waarom recruiters aankloppen bij FreshTV Videomarketing

FreshTV Videomarketing is de ideale partner op het gebied van employer branding video’s laten maken. Wij zijn de specialist voor het produceren van employer branding video’s. Wij onderscheiden ons door onze unieke en frisse kijk op employer branding films, hierdoor zorgen wij ervoor dat potentiële werknemers geïntrigeerd raken in jouw bedrijf.

Onze creatieve en professionele insteek zorgt ervoor dat onze employer branding films niet alleen interessant, maar ook overtuigend zijn. Onze ervaring gaat verder dan alleen maar produceren, omdat we vanaf de start toewerken naar één gerichte actie. Wij verzorgen en begeleiden het gehele proces van het maken van een employer branding film tot in de puntjes. Wij vertalen samen met jullie de bedrijfsvisie en doelstellingen naar een passende employer branding film waardoor de beste kandidaten graag bij je willen werken en dus ook op jouw vacature reageren.

Vacatures met film beter online vindbaar

Vacatures met film beter online vindbaar

Een employer branding film is niet alleen goed voor het promoten van een vacature, maar ook voor de online vindbaarheid van je website. Je bedrijf wordt door de film beter geïndexeerd door zoekmachines zoals Google. Dit zorgt ervoor dat meer bezoekers jouw website weten te vinden, en daarmee creëer je ook een grotere naamsbekendheid. Daarnaast vergroot je het bereik van een vacature door de shareability van de employer branding film. Als mensen de film leuk vinden zullen ze deze sneller delen met vrienden, bekenden of zakelijke connecties op LinkedIn. Een goede employer branding film creëert vrij eenvoudig een sneeuwbaleffect.

Wat anderen zeggen...

Zeer prettige samenwerking en dik tevreden over het eindresultaat van de films en animatie. Ik raad FreshTV zeker aan!
Simone beoordeelde
FreshTV met een
8

— Simone van Vegten, Adviseur Marketing & Communicatie @ ChipSoft

IDFocus is zeer blij met de animatie! Heel mooi geworden! Zelfs na de oplevering nog iets aangepast (zonder kosten), super service en erg vriendelijke mensen met kennis van zaken!
Jolanda beoordeelde
FreshTV met een
10

— Jolanda van den Akker, Senior Account Manager @ IDFocus

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

Doel van de videofilm - FreshTV

1. Doel van de videofilm

Script voor film bedenken-FreshTV

2. Script vaststellen

Videomarketing strategie-FreshTV

3. Marketing strategie

Succesvolle video lancering-FreshTV

4. Lancering van de video

Video advertenties FreshTV

5. Video Ads

Video CTA-FreshTV

6. Door klikken (CTA)

Luc Smiers

Luc Smiers

Productie & Marketing

Al bijna 10 jaar maken wij mensen gelukkig en bedrijven succesvol door de inzet van video- en animatiefilms. Graag bespreken wij samen met jou de kansen die video biedt. Uiteraard onder het genot van een frisse smoothie!

Trots op onze Luc vanwege zijn enthousiaste communicatiestijl, liefde voor video en projectmanagement-skills. Waar hij gelukkig van wordt? Een zelfgebakken pannenkoek!

Bekijk het complete FreshTV team

Vandaag nog meer weten over een employer branding video laten maken?

Een employer branding video laten maken is de perfecte manier om jouw bedrijf of vacature online weer te geven aan jouw nieuwe collega's. Ben je nieuwsgierig naar de voordelen voor jouw bedrijf? Of heb je nog andere vragen over de mogelijkheden van videomarketing? Drink een smoothie met ons en kom vandaag nog alles te weten.

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Waarom is de kwaliteit van de video zo belangrijk?

De uitstraling van je merk of organisatie is van zeer groot belang. Je gaat toch ook niet zelf even snel het briefpapier ontwerpen en afdrukken? Zorg dat de video kwaliteit heeft die past bij het bedrijf. Een slechte video heeft een groter (negatief) effect op het imago van je bedrijf dan geen video.

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Hoe krijg ik meer views op YouTube?

Om meer views te krijgen op je YouTube video’s moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Het is zaak dat jij Google/YouTube vertelt waar de video over gaat. Dat doe je door elke video te voorzien van een relevante titel, beschrijving en labels waar belangrijke zoekwoorden worden genoemd. Daarnaast speelt de lengte van de video een belangrijke rol. Is de film te lang? Dan klikt je doelgroep minder snel op de video en kijken ze deze vervolgens ook minder vaak tot het einde uit. Zonde! PS: het aantal views zegt nog niets over het succes van de film. Voor meer informatie neem contact op met onze adviseurs.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.