Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Explainer animatie laten maken

Duidelijkheid in een videojasje

  • Duidelijkheid voorop
  • Versterk je corporate merk
  • Wees uniek

Offerte ontvangen

Explainer animatie laten maken door FreshTV

Heb jij een ingewikkelde boodschap voor je klanten, leveranciers of potentiele klanten? Is het moeilijk voor je klanten om jouw product goed te begrijpen en tastbaar te maken? Dit is natuurlijk erg lastig wanneer je je producten wilt verkopen, daarom moet je boodschap simpel en duidelijk zijn. FreshTV helpt jou met het versimpelen van je boodschap. Hoe wij dat doen? Met een explainer animatie. FreshTV is de specialist op het gebied van explainer animaties. Wij zorgen er niet alleen voor dat jouw boodschap gemakkelijk te begrijpen is, je boodschap wordt dankzij onze animaties ook zeer aantrekkelijk voor je doelgroep. De mogelijkheden zijn oneindig!

Succesvolle voorbeelden van een explainer animatie

Zorgplatform ChipSoft

Zorgplatform in een handomdraai uitgelegd!

CPO Rabobank

Samen bouwen aan je droomhuis?

Wat is een explainer animatie?

Wat is een explainer animatie?

Een explainer animatie of uitleganimatie is een video waarin er kort maar krachtig iets wordt uitgelegd. Anders dan een ‘opgenomen’ video, maakt een animatie gebruik van digitaal geproduceerde beelden. Digitale tekeningen die op maat worden gemaakt. Voordeel hiervan is de controle die je hebt over de kwaliteit van de productie.

Waarom een explainer animatie laten maken?

Waarom een explainer animatie laten maken?

Om jouw complexe boodschap simpel te maken, zijn woorden vaak niet genoeg. Om een boodschap simpel en begrijpelijk te maken werkt een combinatie van beeld en geluid fantastisch.

Dit komt, doordat beeld en geluid elkaar versterken. Daarom is een explainer animatie gemakkelijker te verwerken door ons brein dan alleen tekst, of alleen geluid. Een explainer animatie zorgt ervoor dat je brein minder hoeft te interpreteren. Daarnaast kan je in een animatie gemakkelijker emoties en nuances overbrengen door beeld en geluid. Hierdoor wordt je boodschap beter begrepen door jouw publiek.

Waarom een explainer animatie laten maken door FreshTV?

Waarom een explainer animatie laten maken door FreshTV?

Wil jij ook je boodschap succesvoller overbrengen? Laat dan een explainer animatie maken door FreshTV. Wij zijn de specialist op het gebied van uitleganimaties. Bij Fresh TV is elke explainer animatie op maat gemaakt. Dit houdt in dat onze animaties speciaal voor jou zijn ontworpen en gecreëerd door onze specialisten.

Wij verzorgen niet alleen de productie van de video, dankzij onze kennis van videomarketing zijn wij uitstekend in staat om ervoor te zorgen dat jouw video ook echt gezien wordt door jouw klanten.  Om echt een goed beeld te geven van onze explainer animaties, raden wij ook zeker aan om onze eerder gemaakte explainer animaties te bekijken. Wij hebben onder andere samengewerkt met: de Kamer van Koophandel, EllenMatic en Conrad.

Wat anderen zeggen...

Hele prettige samenwerking gehad met FreshTV en uiteindelijk een prachtig resultaat!
beoordeelde
FreshTV met een
8.9

— 10Telecom

FreshTV is een heel professionele club en een verlengstuk van de communicatie afdeling! Ze zijn behulpzaam, denken met je mee en zijn super geduldig. Een frisse en creatieve partij om mee samen te werken aan animaties en bedrijfsvideo's.
Marjolein beoordeelde
FreshTV met een
8.2

— Marjolein Overbosch, Communications Manager @ DMT Environmental Technology

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

Doel van de videofilm - FreshTV

1. Doel van de videofilm

Script voor film bedenken-FreshTV

2. Script vaststellen

Videomarketing strategie-FreshTV

3. Marketing strategie

Succesvolle video lancering-FreshTV

4. Lancering van de video

Video advertenties FreshTV

5. Video Ads

Video CTA-FreshTV

6. Door klikken (CTA)

Aron Imandikromo

Aron Imandikromo

Animatieheld (3D & VR)

Ben jij al overtuigd van de inzet van video en/of animatie? Graag nemen we samen de mogelijkheden van film voor jouw organisatie door. Uiteraard onder het genot van een home made smoothie!

Trots op onze Aron vanwege zijn creatieve uitspattingen, grafische knobbel en scherpe humor. Waar hij gelukkig van wordt? Een broodje Nutella!

Bekijk het complete FreshTV team

Vandaag nog alles weten over een explainer animatie?

Een explainer animatie is de effectiefste manier om jouw boodschap simpel en duidelijk over te brengen. Ben je nieuwsgierig naar de voordelen voor jouw bedrijf? Of heb je nog andere vragen over de mogelijkheden van videomarketing? Drink een smoothie met ons en kom vandaag nog alles te weten.

Offerte ontvangen
Of maak een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.