Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Explanimation

Explanimation laten maken door FreshTV

  • Onderscheidende content
  • Duidelijke, heldere boodschap
  • Creatief, interactief & innovatief

Offerte ontvangen

Explanimation laten maken door FreshTV

In gevallen waar alleen tekst of illustraties tekortschieten, biedt een explanimation maken uitkomst: je legt er snel en duidelijk iets ingewikkelds mee uit, of overtuigt er een bepaalde doelgroep mee. Bij FreshTV maken we graag een explanimation voor je die boekdelen spreekt.

Wat anderen zeggen…

De samenwerking is heel goed verlopen. Professionele begeleiding gedurende het traject. Ze weten waar ze het over hebben en leveren snel, vakkundig werk af!
Kelly beoordeelde
FreshTV met een
8

— Kelly Louwen, Design & Campaign Specialist @ Ticketmaster

Bij PRA hebben we recentelijk diverse videocontent laten maken door FreshTV: een uitleganimatie, testimonials in verschillende talen, een vlog en een corporate video. De samenwerking met de mensen van FreshTV verliep soepel en het contact was prettig. Zij zijn duidelijk expert in hun vakgebied, denken proactief met je mee en geven goede adviezen. Wat daarnaast erg fijn was, was de flexibele instelling waardoor we snel hebben kunnen schakelen. Bovendien, ook na oplevering van de content is het contact optimaal. Een video is pas echt af als de opdrachtgever helemaal tevreden is.
Martine beoordeelde
FreshTV met een
9.5

— Martine Bouwman, Marketing & Communicatie specialist @ PRA Health Sciences

Explanimation

Explanimation

Het woord ‘explanimation’ brengt in een korte, duidelijke en speelse vorm over wat het is: een uitleg-animatie. Net zoals uitleganimaties zelf jouw boodschap pakkend, helder en aansprekend overbrengen. In gevallen waar alleen tekst of illustraties tekortschieten, biedt een animatie maken uitkomst: je legt er snel en duidelijk iets ingewikkelds mee uit, of overtuigt er een bepaalde doelgroep mee. Bij FreshTV maken we graag een explanimation voor je die boekdelen spreekt.

Explanimation maken voor uitleg

Explanimation maken voor uitleg

Hoe iets werkt, wat de stappen zijn van een bepaald proces, of welke voordelen een bepaald product biedt: met een uitleganimatie maak je het inzichtelijk. We noemen het een uitleganimatie ofwel explanimation omdat je er altijd iets in uitlegt. In een uitleganimatie maken we de samenhang en/of volgorde van verschillende onderdelen van een concept, proces of voorwerp visueel. Dat werkt veel beter dan een uitleg in tekst: de doelgroep ziet meteen wat je bedoelt, en hoeft dat niet zelf te bedenken.

Explanimation: duidelijke sfeer, toon en stijl

Explanimation: duidelijke sfeer, toon en stijl

Een explanimation maken we vrijwel altijd als korte, digitale animatie. Het is ook mogelijk om echte videobeelden te mengen met animatie: Zo voeg je een extra laag van uitleg toe. Je kunt een uitleganimatie zo serieus of speels maken als je zelf wilt. Dat hangt natuurlijk van je doelgroep af, maar in een video kun je de toon en stijl heel nauwkeurig kiezen: met geschreven tekst kan daar nog wel eens twijfel over bestaan.

Explanimation gebruiken

Explanimation gebruiken

Een uitleganimatie komt heel handig van pas als je veel uit te leggen hebt. Denk bijvoorbeeld aan een productpagina waar je duidelijk de werking en/of voordelen van je product wilt vertellen. Je kunt een animatie ook actief inzetten in een social media- of promotiecampagne. FreshTV heeft veel ervaring in videomarketing, en kan je in al deze gevallen goed op weg helpen. Zo gaat je boodschap niet verloren!

Victor Teeselink

Victor Teeselink

Video consultant

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Vandaag nog alles weten over een eplanimation?

In gevallen waar alleen tekst of illustraties tekortschieten, biedt een explanimation maken uitkomst: je legt er snel en duidelijk iets ingewikkelds mee uit, of overtuigt er een bepaalde doelgroep mee. Bij FreshTV maken we graag een explanimation voor je die boekdelen spreekt.

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Wie zijn de mannen en vrouwen achter FreshTV Videomarketing?

Samenwerken doe je niet zozeer met een bedrijf, maar eerder met de mensen die er werken. Daarom stellen wij ons graag persoonlijk voor! Leer ons kennen door een kijkje te nemen op de Over ons webpagina of door een afspraak te plannen bij jullie of bij ons op kantoor. Wij serveren homemade smoothies!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV