Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Explanimation

Explanimation laten maken door FreshTV

  • Onderscheidende content
  • Duidelijke, heldere boodschap
  • Creatief & doordacht

Offerte ontvangen Smoothie aanvraag

Explanimation laten maken | FreshTV

Explanimation is een samentrekking van explanation (uitleg) en animation (animatie). Met een animatie kun je namelijk veel beter iets uitleggen dan met alleen maar woorden. Mensen zien graag informatie visueel voor zich: Het kost onze hersenen veel minder moeite om zo verbanden te leggen tussen de verschillende elementen. Als je alleen maar tekst gebruikt, of een illustratie, loop je wel eens het risico dat er informatie verloren gaat. Met een explanimation breng je de informatie duidelijker, aansprekender en sneller over.

Succesvolle voorbeelden

2D animatiefilm - SNN 123Subsidie

123Subsidie: in een paar stappen naar een passende subsidie!

Animatie Showa

3D Animatie voor EllenMatic

Deze 3D animatie is volledig geproduceerd in één maand tijd.

Animatie Wierda Vermogensbeheer

In 59 seconden effectief uitgelegd wat Wierda Vermogensbeheer doet.

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen…

De samenwerking is heel goed verlopen. Professionele begeleiding gedurende het traject. Ze weten waar ze het over hebben en leveren snel, vakkundig werk af!
Kelly beoordeelde
FreshTV met een
8

— Kelly Louwen, Design & Campaign Specialist @ Ticketmaster

Bij PRA hebben we recentelijk diverse videocontent laten maken door FreshTV: een uitleganimatie, testimonials in verschillende talen, een vlog en een corporate video. De samenwerking met de mensen van FreshTV verliep soepel en het contact was prettig. Zij zijn duidelijk expert in hun vakgebied, denken proactief met je mee en geven goede adviezen. Wat daarnaast erg fijn was, was de flexibele instelling waardoor we snel hebben kunnen schakelen. Bovendien, ook na oplevering van de content is het contact optimaal. Een video is pas echt af als de opdrachtgever helemaal tevreden is.
Martine beoordeelde
FreshTV met een
9.5

— Martine Bouwman, Marketing & Communicatie specialist @ PRA Health Sciences

Wat ons verbaasde was dat we met nauwelijks informatie aan te leveren, een tekst aangeleverd kregen (een script voor de video) die precies de kern van wat we graag willen promoten weergaf. Heel knap, omdat wij een hele andere dienstverlening hebben dan FreshTV. Dit bedrijf verdient zeker een aanbeveling. Het contact verloopt snel en soepel en het heeft ons weinig tijd gekost om uiteindelijk tot een mooie video te komen!
Robert beoordeelde
FreshTV met een
10

— Robert Schippers, Directeur @ Bigshopper

Waarvoor kan ik een explanimation laten maken?

Waarvoor kan ik een explanimation laten maken?

Je kunt meer uitleggen met een explanimation dan je denkt: de werking van een product of dienst promoten, hoe een technisch vraagstuk in elkaar zit, of je bedrijf of organisatie presenteren, om maar een paar voorbeelden te noemen. Sowieso kun je met een animatie de visuele stijl van je organisatie naar voren brengen. De animators van FreshTV zullen zich dan ook netjes aan je huisstijl houden. Dit zorgt voor een positieve associatie bij de kijker, en je merk blijft langer hangen.

Explanimation laten maken om je verhaal te vertellen

Explanimation laten maken om je verhaal te vertellen

Storytelling is niet voor niets de nieuwste trend in marketing. Door je verhaal te vertellen, bereik je dat mensen een emotionele connectie met je kunnen maken. Als je alleen maar losse feiten en argumenten presenteert, is dat kouder en meer afstandelijk. Als je dat verhaal ook nog in een aantrekkelijke vorm giet, bijvoorbeeld door een explanimation te laten maken, voorkom je dat mensen afhaken omdat het te ingewikkeld is, of te veel tijd kost.

Kies ook voor een explanimation

Kies ook voor een explanimation

De specialisten van FreshTV kunnen ieder moeilijk onderwerp vertalen naar een heldere animatie. Wij hebben ruime ervaring, creativiteit en kennis in videomarketing, en helpen je hier graag mee op weg. Door gericht een explanimation te laten maken, pak je de aandacht waar tekst en illustratie die laten liggen.

Suzan Abbas

Suzan Abbas

Video consultant

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Vandaag nog alles weten over explanimation?

Je kunt deze animaties allemaal bekijken in ons online portfolio. Zo krijg je een goed idee van wat we kunnen, en vind je inspiratie voor je eigen animatie. Je kunt natuurlijk ook meteen vrijblijvend contact met ons opnemen om over de mogelijkheden te praten.

Offerte ontvangen Portfolio checken
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Wie zijn de mannen en vrouwen achter FreshTV Videomarketing?

Samenwerken doe je niet zozeer met een bedrijf, maar eerder met de mensen die er werken. Daarom stellen wij ons graag persoonlijk voor! Leer ons kennen door een kijkje te nemen op de Over ons webpagina of door een afspraak te plannen bij jullie of bij ons op kantoor. Wij serveren homemade smoothies!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV