“Facebook is in korte tijd uitgegroeid tot hét platform van keuze voor video adverteerders.”


.

Facebook video marketing

Is het je de laatste tijd ook opgevallen dat er veel meer filmpjes verschijnen in je Facebook tijdlijn? Sommige daarvan zijn advertenties, maar de meeste zijn eigenlijk gewoon korte video’s die worden gedeeld door jouw favoriete merken. Online video wordt ook wel de toekomst van het internet genoemd. Meer dan de helft van de dagelijkse Facebookers bekijkt tenminste één video per dag.

Waar YouTube video’s vooral worden gebruikt om je vindbaarheid te vergroten, is Facebook video marketing bij uitstek het medium om je zichtbaarheid te vergroten. Heb je dus als doel om zoveel mogelijk views voor je video te verzamelen, op welk kanaal dan ook, dan kan het zeker lonend zijn om zowel in YouTube als in Facebook video’s te investeren. FreshTV ontwerpt pakkende Facebook video’s die jouw doelgroep triggert om te blijven kijken.

.


Facebook video marketing


Focus op Facebook video’s

Facebook is in korte tijd uitgegroeid tot hét platform van keuze voor video adverteerders. De sociale interactie die dankzij Facebook videomarketing kan ontstaan tussen adverteerder en gebruiker, is uniek. In Nederland hebben we meer dan 9,5 miljoen actieve Facebook accounts, waarvan 6,6 miljoen dagelijks worden gebruikt.

Facebook legt sinds juni 2014 steeds meer de focus op video en het gemiddelde aantal views per dag is dan ook toegenomen tot 1 miljard. Bij FreshTV volgen we deze ontwikkelingen op de voet en zien ook wij dat het bereik van een filmpje op Facebook veel groter is dan het bereik van een foto.

Waar YouTube onmisbaar blijft in iedere videomarketingstrategie, is het nu belangrijk om te begrijpen hoe je kunt profiteren van Facebook’s plotselinge stijging van video. Facebookgebruikers zijn hongerig naar video en de integratie van Facebook videomarketing in je strategie, helpt om je content en organisatie bij meer mensen in het vizier te krijgen.

Ga met de tijd mee

Facebook videomarketing is een geweldige manier voor merken om zich te onderscheiden van de vele tekstgebaseerde marketinginspanningen die elke dag worden gelanceerd. Als je het goed doet, helpt een Facebook videocampagne nieuwe mensen te bereiken en om te zetten in betalende klanten.

Maar waarom zou je nu Facebook videomarketing in moeten zetten? FreshTV zorgt ervoor dat je video snel, makkelijk en vooral persoonlijk is. We vergroten je vindbaarheid en we brengen je over zoals je bent.

Iedereen kijkt filmpjes op het internet. In een crossmediale strategie creëert FreshTV consistentie in bijvoorbeeld een reeks aan product- of klantreviews, tutorials of productlanceringen. Facebook videomarketing is entertaining en leert je iets bij; videomarketing wordt groter dan ooit!

facebook video marketing freshtv

facebook video marketing


.

Peter de Graaf - FreshTV

Blijf niet achter

Ga met je tijd mee. Maak vandaag nog een afspraak en kom langs voor een smoothie. Wij vertellen je graag meer over het succes van Facebook videomarketing.

.