Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Vergroot je zichtbaarheid

Facebook Video Marketing

  • Focus op Facebook video’s
  • Ga met de tijd mee

Offerte ontvangen

Facebook video marketing

Is het je de laatste tijd ook opgevallen dat er veel meer filmpjes verschijnen in je Facebook tijdlijn? Sommige daarvan zijn advertenties, maar de meeste zijn eigenlijk gewoon korte video’s die worden gedeeld door jouw favoriete merken. Online video wordt ook wel de toekomst van het internet genoemd. Meer dan de helft van de dagelijkse Facebookers bekijkt tenminste één video per dag. Waar YouTube video’s vooral worden gebruikt om je vindbaarheid te vergroten, is Facebook video marketing bij uitstek het medium om je zichtbaarheid te vergroten. Heb je dus als doel om zoveel mogelijk views voor je video te verzamelen, op welk kanaal dan ook, dan kan het zeker lonend zijn om zowel in YouTube als in Facebook video’s te investeren. FreshTV ontwerpt pakkende Facebook video’s die jouw doelgroep triggert om te blijven kijken.

Succesvolle voorbeelden van Facebook video marketing

Woonsquare - Da's thuiskomen!

Op Facebook al meer dan 800.000 views!

Jonge Ondernemersprijs bustour

Deze aftermovie heeft in één week tijd 2.300 personen bereikt en 13 likes plus 2 deelacties opgeleverd op Facebook!

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen…

We hebben de commercial als test gedraaid voor een aantal specifieke voorstellingen en we hebben nu besloten dat de commercial voor alle voorstellingen komt te draaien!

— Pathé Bioscopen

Fris bedrijf met creatieve ideeën en goede vormgevers. Echt blij met het eindresultaat. Zowel de lange als de korte uitleganimatie-video wordt erg enthousiast en leuk door onze klanten ontvangen. Samenwerking smaakt absoluut naar meer!
Peter beoordeelde
FreshTV met een
9.2

— Peter Jan Kooyenga, Directeur @ Opeinstein

Focus op Facebook video’s

Focus op Facebook video’s

Facebook is in korte tijd uitgegroeid tot hét platform van keuze voor video adverteerders. De sociale interactie die dankzij Facebook videomarketing kan ontstaan tussen adverteerder en gebruiker, is uniek. In Nederland hebben we meer dan 9,5 miljoen actieve Facebook accounts, waarvan 6,6 miljoen dagelijks worden gebruikt.

Facebook legt sinds juni 2014 steeds meer de focus op video en het gemiddelde aantal views per dag is dan ook toegenomen tot 1 miljard. Bij FreshTV volgen we deze ontwikkelingen op de voet en zien ook wij dat het bereik van een filmpje op Facebook veel groter is dan het bereik van een foto.

Waar YouTube onmisbaar blijft in iedere videomarketingstrategie, is het nu belangrijk om te begrijpen hoe je kunt profiteren van Facebook’s plotselinge stijging van video. Facebookgebruikers zijn hongerig naar video en de integratie van Facebook videomarketing in je strategie, helpt om je content en organisatie bij meer mensen in het vizier te krijgen.

Ga met de tijd mee

Ga met de tijd mee

Facebook videomarketing is een geweldige manier voor merken om zich te onderscheiden van de vele tekstgebaseerde marketinginspanningen die elke dag worden gelanceerd. Als je het goed doet, helpt een Facebook videocampagne nieuwe mensen te bereiken en om te zetten in betalende klanten.

Maar waarom zou je nu Facebook videomarketing in moeten zetten? FreshTV zorgt ervoor dat je video snel, makkelijk en vooral persoonlijk is. We vergroten je vindbaarheid en we brengen je over zoals je bent.

Iedereen kijkt filmpjes op het internet. In een crossmediale strategie creëert FreshTV consistentie in bijvoorbeeld een reeks aan product- of klantreviews, tutorials of productlanceringen. Facebook videomarketing is entertaining en leert je iets bij; videomarketing wordt groter dan ooit!

Peter de Graaf

Peter de Graaf

Videomarketing specialist

Ik help je graag met een duidelijk advies over de juiste inzet van video en animatie voor jouw organisatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Blijf niet achter

Ga met je tijd mee. Maak vandaag nog een afspraak en kom langs voor een smoothie. Wij vertellen je graag meer over het succes van Facebook videomarketing.

Offerte ontvangen
Of maak een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Waarom is de kwaliteit van de video zo belangrijk?

De uitstraling van je merk of organisatie is van zeer groot belang. Je gaat toch ook niet zelf even snel het briefpapier ontwerpen en afdrukken? Zorg dat de video kwaliteit heeft die past bij het bedrijf. Een slechte video heeft een groter (negatief) effect op het imago van je bedrijf dan geen video.

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV