Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Wij maken krachtige films die doeltreffend zijn!

Film laten maken

  • Verhoog je conversie met minimaal 30%
  • Een film op maat gemaakt
  • Bereik de juiste doelgroep

Offerte ontvangen

Een krachtige film laten maken

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van een film die volledig aansluit op de wensen en eisen die van toepassing zijn op jou of je bedrijf. Een film laten maken door FreshTV is een juiste keuze vanwege onze ruime ervaring in film maken en de persoonlijke aandacht die wij geven om tot een unieke film te komen. Met een film van FreshTV verhoog je de conversie gemiddeld met 30% en bereik je de mensen die je graag wilt bereiken. De mogelijkheden om een doeltreffende film te laten maken zijn enorm. Er zijn diverse films die je zowel intern als extern kunt inzetten voor je bedrijf. Te denken valt aan een instructiefilm, bedrijfsfilm, voorlichtingsfilm, fotofilm of een video testimonial. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk eens ons portfolio of neem vrijblijvend contact met ons op.

Succesvolle voorbeelden

Revalidatie Nederland

In deze film gunnen vier revalidanten de kijker een kijkje in hun leven.

Chipsoft – Employer Branding

Succesvolle Employer Branding film voor Chipsoft Amsterdam

Migopear commercial

Enjoy every journey with the friendly Migo® pear!

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen…

De animatie ziet er mooi uit. Ik vind 'm top geworden!

— Groningen Seaports

We hebben de commercial als test gedraaid voor een aantal specifieke voorstellingen en we hebben nu besloten dat de commercial voor alle voorstellingen komt te draaien!

— Pathé Bioscopen

Een film laten maken op maat

Een film laten maken op maat

Voordat wij met passend advies komen brengen wij je aanvraag duidelijk en helder in kaart. Om tot een unieke film te komen vinden wij het belangrijk om de stijl van jou of je bedrijf aan te houden. Dit is essentieel om tot een doeltreffende film te komen die de juiste doelgroep raakt. Gedurende het proces van ontwikkeling tot oplevering van jouw film zullen wij intensief betrokken zijn.

Sebastiaan Kusters

Sebastiaan Kusters

Creative Producer Video

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Overtuigd om ons jouw film te laten maken?

We helpen je graag om een film te maken waar je trots op zult zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs en drink een frisse smoothie met ons en bespreek jouw mogelijkheden. We verwelkomen je binnenkort graag bij ons op het kantoor in Groningen of Amsterdam.

Offerte ontvangen
Of maak een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Waarom is de kwaliteit van de video zo belangrijk?

De uitstraling van je merk of organisatie is van zeer groot belang. Je gaat toch ook niet zelf even snel het briefpapier ontwerpen en afdrukken? Zorg dat de video kwaliteit heeft die past bij het bedrijf. Een slechte video heeft een groter (negatief) effect op het imago van je bedrijf dan geen video.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV