Wij maken een film die uniek is en perfect aansluit bij jouw wensen’’


.

Een krachtige film laten maken

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van een film die volledig aansluit op de wensen en eisen die van toepassing zijn op jou of je bedrijf. Een film laten maken door FreshTV is een juiste keuze vanwege onze ruime ervaring in film maken en de persoonlijke aandacht die wij geven om tot een unieke film te komen. Met een film van FreshTV verhoog je de conversie gemiddeld met 30% en bereik je de mensen die je graag wilt bereiken.

De mogelijkheden om een doeltreffende film te laten maken zijn enorm. Er zijn diverse films die je zowel intern als extern kunt inzetten voor je bedrijf. Te denken valt aan een instructiefilm, bedrijfsfilm, voorlichtingsfilm, fotofilm of een video testimonial. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk eens ons portfolio of neem vrijblijvend contact met ons op.

.


Dit zijn twee succesvolle films die wij met trots hebben gemaakt voor onze klanten.


.

Een film laten maken op maat

Voordat wij met passend advies komen brengen wij je aanvraag duidelijk en helder in kaart. Om tot een unieke film te komen vinden wij het belangrijk om de stijl van jou of je bedrijf aan te houden. Dit is essentieel om tot een doeltreffende film te komen die de juiste doelgroep raakt. Gedurende het proces van ontwikkeling tot oplevering van jouw film zullen wij intensief betrokken zijn.

.

film-laten-maken

film-laten-maken-freshtv


.

Luc Smiers - FreshTV

Overtuigd om ons jouw film te laten maken?

We helpen je graag om een film te maken waar je trots op zult zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs en drink een frisse smoothie met ons en bespreek jouw mogelijkheden. We verwelkomen je binnenkort graag bij ons op het kantoor in Groningen of Amsterdam.

.