Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Animatie

Foto Animatie maken FreshTV

  • Onderscheidende content
  • Duidelijke, heldere boodschap
  • Creatief, interactief & innovatief

Offerte ontvangen

Foto Animatie laten maken | FreshTV

Wist je dat het ook mogelijk is om een foto zelf te animeren? Met speciale technieken is het mogelijk om in een bestaande foto dynamische beweging toe te voegen. Zo creëer je een bijzonder effect en til je bestaand promotiemateriaal naar een hoger niveau.

Wat anderen zeggen…

De samenwerking is heel goed verlopen. Professionele begeleiding gedurende het traject. Ze weten waar ze het over hebben en leveren snel, vakkundig werk af!
Kelly beoordeelde
FreshTV met een
8

— Kelly Louwen, Design & Campaign Specialist @ Ticketmaster

Bij PRA hebben we recentelijk diverse videocontent laten maken door FreshTV: een uitleganimatie, testimonials in verschillende talen, een vlog en een corporate video. De samenwerking met de mensen van FreshTV verliep soepel en het contact was prettig. Zij zijn duidelijk expert in hun vakgebied, denken proactief met je mee en geven goede adviezen. Wat daarnaast erg fijn was, was de flexibele instelling waardoor we snel hebben kunnen schakelen. Bovendien, ook na oplevering van de content is het contact optimaal. Een video is pas echt af als de opdrachtgever helemaal tevreden is.
Martine beoordeelde
FreshTV met een
9.5

— Martine Bouwman, Marketing & Communicatie specialist @ PRA Health Sciences

Foto animatie maken

Foto animatie maken

Het lijken tegenstrijdige begrippen: foto en animatie. Toch is er veel meer mogelijk met statisch beeldmateriaal dan je denkt. Natuurlijk kun je fotomateriaal inzetten in animaties naast andere elementen. Maar wist je dat het ook mogelijk is om een foto zelf te animeren? Met speciale technieken is het mogelijk om in een bestaande foto dynamische beweging toe te voegen. Zo creëer je een bijzonder effect en til je bestaand promotiemateriaal naar een hoger niveau.

Wat is een foto animatie?

Wat is een foto animatie?

In een foto-animatie gebruiken we nieuwe of bestaande foto’s door elkaar met nieuwe animatie-elementen. We monteren foto’s in een animatiefilmpje, of bewerken een foto zo dat deze met beweging tot leven komt. Dat kan door er met software meerdere lagen van te maken, en daarin verschillende, bewegende onderdelen toe te voegen. Dat maakt ze veel levendiger, waardoor ze beter passen in een aansprekende animatie waarin je een pakkend verhaal vertelt.

Foto animatie maken van oude foto’s

Foto animatie maken van oude foto’s

De leeftijd van foto’s maakt niet veel uit. We kunnen een foto-animatie maken van bestaande foto’s die je zelf aanlevert, of nieuw materiaal schieten. Oude foto’s passen heel goed in een animatie waarin je een bepaald tijdsverloop wilt laten zien: bijvoorbeeld de geschiedenis van je bedrijf. Door digitale nabewerking geven we deze foto’s een nieuwe, dynamische look. Zo gebruik je je bestaande beeldmateriaal op een creatieve, nieuwe manier.

Ook een foto animatie maken?

Ook een foto animatie maken?

Heb je een idee voor een foto-animatie? De specialisten van FreshTV laten je graag zien wat er allemaal mogelijk is. Dat kan met het fotomateriaal dat je zelf al hebt, maar we kunnen ook de foto’s voor je schieten. Waar we ook voor gaan, we zetten een spraakmakende, dynamische foto-animatie voor je in elkaar. We denken het concept samen met je uit en zorgen voor de hele technische afwerking.

Victor Teeselink

Victor Teeselink

Video consultant

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Vandaag nog alles weten over foto animaties?

Je kunt deze animaties allemaal bekijken in ons online portfolio. Zo krijg je een goed idee van wat we kunnen, en vind je inspiratie voor je eigen animatie. Je kunt natuurlijk ook meteen vrijblijvend contact met ons opnemen om over de mogelijkheden te praten.

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Wie zijn de mannen en vrouwen achter FreshTV Videomarketing?

Samenwerken doe je niet zozeer met een bedrijf, maar eerder met de mensen die er werken. Daarom stellen wij ons graag persoonlijk voor! Leer ons kennen door een kijkje te nemen op de Over ons webpagina of door een afspraak te plannen bij jullie of bij ons op kantoor. Wij serveren homemade smoothies!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV