Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Fotofilm maken

Breng foto's tot leven met een frisse fotofilm van FreshTV.

  • Vergroot je overtuigingskracht
  • Breng foto's tot leven
  • Met bestaand of nieuw fotomateriaal

Offerte ontvangen

Frisse fotofilm maken

Iedereen kent het spreekwoord; een foto zegt meer dan meer dan 1.000 woorden. Wat zegt een video dan wel niet? Wij zeggen meer dan 1.000 foto’s! Breng foto’s écht tot leven door een professionele fotofilm te laten maken. Het aanbrengen van verschillende lagen in (bestaand) fotomateriaal maakt het mogelijk om een subtiele beweging te creëren. Versterk je fotofilm door de toevoeging van passende graphics en effecten om jouw fotoserie naar een hoger niveau te brengen!

Succesvolle voorbeelden van fotofilms

Groningen Seaports fotofilm

Groningen Seaports heeft deze fotofilm laten maken door FreshTV. Het fotomateriaal is vanaf de jaren 60 tot nu en uiteraard compleet nabewerkt door onze vormgevers.

Kardinge fotoreportage in videovorm

Deze fotofilm is gemaakt op basis van foto's die zijn aangeleverd door een fotograaf van Kardinge. Onze vormgevers hebben dit bewerkt tot deze film.

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen…

Het is een professionele stap om datgene wat je doet in beeld weer te geven, alleen zou ik dit wel door een professionele partij als FreshTV laten doen. We hebben veel positieve reacties gekregen. FreshTV Videomarketing is écht creatief bezig.
Alex beoordeelde
FreshTV met een
9.1

— Alex van Dalen, Directeur @ Beenen Automatisering

Als een dag filmen in een kleinschalige kinderopvang zo goed loopt heb je zeker te maken met echte professionals. Goede samenwerking en erg belangrijk: ze gingen ontzettend leuk met de kinderen om. Mijn complimenten!
Marjolein beoordeelde
FreshTV met een
9.3

— Marjolein de Haas, Gastouder @ SKSG Kinderopvang

Laat een fotofilm maken van A tot Z

Laat een fotofilm maken van A tot Z

Ook een adembenemende fotofilm maken? FreshTV doet het voor je. Elke fotofilm die we maken, wordt van begin tot eind bedacht en gecreëerd door onze ervaren professionals. Nog geen beeldmateriaal? Daar kunnen we je bij helpen. Heb je zelf al foto’s geschoten? Geen enkel probleem! Ook met bestaand fotomateriaal kunnen we een ontzettend gave fotofilm maken.

Peter de Graaf

Peter de Graaf

Videomarketing specialist

Ik help je graag met een duidelijk advies over de juiste inzet van video en animatie voor jouw organisatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle fotofilm

Wij weten precies hoe we jouw fotofilm maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Ook een frisse fotofilm laten maken?

Wil je jouw fotoarchief ook een nieuw leven inblazen? Kom een smoothie bij ons drinken in Groningen, Amsterdam of Rotterdam. Dan vertellen we alles over de mogelijkheden die we te bieden hebben!

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Waarom is de kwaliteit van de video zo belangrijk?

De uitstraling van je merk of organisatie is van zeer groot belang. Je gaat toch ook niet zelf even snel het briefpapier ontwerpen en afdrukken? Zorg dat de video kwaliteit heeft die past bij het bedrijf. Een slechte video heeft een groter (negatief) effect op het imago van je bedrijf dan geen video.

Waarom moet ik voor FreshTV Videomarketing kiezen?

Er zijn veel bedrijven die video’s en animaties maken. Aan creativiteit, leuke filmapparatuur en enthousiasme geen gebrek. Wat ons uniek maakt, is dat wij ook kijken naar datgene wat je wilt bereiken met de video- of animatiefilm. Het denkwerk over wie je op welke manier wilt gaan bereiken met je video’s is waanzinnig belangrijk om je videocampagne tot een succes uit te rollen. Wij zorgen dat jouw video zichzelf dubbel en dwars terugverdiend. Met een uitgekiende strategie die al start tijdens het schrijven van het script.

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV