Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Fotofilm maken

Breng foto's tot leven met een frisse fotofilm van FreshTV.

  • Vergroot je overtuigingskracht
  • Breng foto's tot leven
  • Met bestaand of nieuw fotomateriaal

Offerte ontvangen

Frisse fotofilm maken

Iedereen kent het spreekwoord; een foto zegt meer dan meer dan 1.000 woorden. Wat zegt een video dan wel niet? Wij zeggen meer dan 1.000 foto’s! Breng foto’s écht tot leven door een professionele fotofilm te laten maken. Het aanbrengen van verschillende lagen in (bestaand) fotomateriaal maakt het mogelijk om een subtiele beweging te creëren. Versterk je fotofilm door de toevoeging van passende graphics en effecten om jouw fotoserie naar een hoger niveau te brengen!

Succesvolle voorbeelden van fotofilms

Groningen Seaports fotofilm

Groningen Seaports heeft deze fotofilm laten maken door FreshTV. Het fotomateriaal is vanaf de jaren 60 tot nu en uiteraard compleet nabewerkt door onze vormgevers.

Kardinge fotoreportage in videovorm

Deze fotofilm is gemaakt op basis van foto's die zijn aangeleverd door een fotograaf van Kardinge. Onze vormgevers hebben dit bewerkt tot deze film.

Laat een fotofilm maken van A tot Z

Laat een fotofilm maken van A tot Z

Ook een adembenemende fotofilm maken? FreshTV doet het voor je. Elke fotofilm die we maken, wordt van begin tot eind bedacht en gecreëerd door onze ervaren professionals. Nog geen beeldmateriaal? Daar kunnen we je bij helpen. Heb je zelf al foto’s geschoten? Geen enkel probleem! Ook met bestaand fotomateriaal kunnen we een ontzettend gave fotofilm maken.

Wat anderen zeggen…

Het is een professionele stap om datgene wat je doet in beeld weer te geven, alleen zou ik dit wel door een professionele partij als FreshTV laten doen. We hebben veel positieve reacties gekregen. FreshTV Videomarketing is écht creatief bezig.
Alex beoordeelde
FreshTV met een
9.1

— Alex van Dalen, Directeur @ Beenen Automatisering

Als een dag filmen in een kleinschalige kinderopvang zo goed loopt heb je zeker te maken met echte professionals. Goede samenwerking en erg belangrijk: ze gingen ontzettend leuk met de kinderen om. Mijn complimenten!
Marjolein beoordeelde
FreshTV met een
9.3

— Marjolein de Haas, Gastouder @ SKSG Kinderopvang

6 succesfactoren tot een succesvolle fotofilm

Wij weten precies hoe we jouw fotofilm maximaal kunnen laten scoren.

Doel van de videofilm - FreshTV

1. Doel van de videofilm

Script voor film bedenken-FreshTV

2. Script vaststellen

Videomarketing strategie-FreshTV

3. Marketing strategie

Succesvolle video lancering-FreshTV

4. Lancering van de video

Video advertenties FreshTV

5. Video Ads

Video CTA-FreshTV

6. Door klikken (CTA)

Peter de Graaf

Peter de Graaf

Videomarketing specialist

Met passie voor het vak kijkt Peter altijd waar de kansen liggen van een succesvolle video of animatiefilm. Ruim 13 jaar ervaring in de TV en Marketing wereld zorgen voor een gezonde dosis kennis die dagelijks wordt aangevuld met nieuwe data die minutieus worden bestudeerd!

Trots op onze Peter vanwege zijn passie voor video, kritische blik en frisse manier van leiding geven. Waar hij gelukkig van wordt? Van zijn vrouw en kinderen!

Bekijk het complete FreshTV team

Ook een frisse fotofilm laten maken?

Wil je jouw fotoarchief ook een nieuw leven inblazen? Kom een smoothie bij ons drinken in Groningen, Amsterdam of Rotterdam. Dan vertellen we alles over de mogelijkheden die we te bieden hebben!

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.