.

Frisse fotofilm maken

Iedereen kent het spreekwoord; een foto zegt meer dan meer dan 1.000 woorden. Wat zegt een video dan wel niet? Wij zeggen meer dan 1.000 foto’s!

Breng foto’s écht tot leven door een professionele fotofilm te laten maken. Het aanbrengen van verschillende lagen in (bestaand) fotomateriaal maakt het mogelijk om een subtiele beweging te creëren. Versterk je fotofilm door de toevoeging van passende graphics en effecten om jouw fotoserie naar een hoger niveau te brengen!

.


Bekijk hier twee voorbeelden van een fotofilm

Renovatietraject Kardinge

Méér Kardinge, méér beweging en duurzamer!

Dat is de trotse doelstelling die aan het renovatietraject van Kardinge gekoppeld is. Er is een fotoreeks geschoten die de nieuwe sfeer van Kardinge laat proeven. De mooiste plaatjes zijn gebruikt om te verwerken als video-scênes in de fotofilm. Benieuwd hoe deze foto’s tot leven zijn gebracht? Bekijk snel het resultaat!

Vermaak bij Vechtdal Overijssel

Alle tijd voor jezelf en voor elkaar. Waar? In het Vechtdal in Overijssel natuurlijk!

De fotoreeks uit deze fotofilm bestaat uit een verzameling van vermakelijke activiteiten uit het Vechtdal. Kies bijvoorbeeld voor de spannende koesafari of ervaar het Vechtdal vanaf de fiets. In 20 seconden wordt duidelijk gemaakt wat het Vechtdal voor moois en leuks te bieden heeft!


.

Ja, maar ik heb zelf al foto’s genomen…

Geen enkel probleem! Zelfs met bestaand fotomateriaal kunnen wij een ontzettend gave fotofilm voor jou maken. Bij langdurige projecten heb je ongetwijfeld een groot fotoarchief. Zonde om dit te verwerken in een PowerPoint.

Met goede muziek en een vlotte montage komt er nieuw leven in je project en vergroot je de overtuigingskracht. Benut je stoffige fotoarchief op een waardevolle manier en maak er rich-content van.

.

fotofilm-maken

fotofilm-maken-freshtv


.

Suzan Abbas - FreshTV

Een fotofilm laten maken door FreshTV Videomarketing

Wil je een fotofilm laten maken? Klop dan bij ons aan voor een kennismaking onder het genot van een frisse smoothie. Dan vertellen we alles over de mogelijkheden die wij te bieden hebben!

.