“Al 500.000 mensen bekeken hun persoonlijke video!”


.

Gepersonaliseerde video…een persoonlijke boodschap!

Met een gepersonaliseerde video spreek je je doelgroep direct aan. Alle informatie in de video of animatie is afgestemd op degene die de video bekijkt. Denk hierbij aan de pensioenopbouw tot aan een bepaald moment, of een verzekeringspolis met bedragen of een energierekening met de maandbedragen die de klant moet gaan betalen. Met de nieuwste technieken zijn we in staat om realtime deze video’s bij te sturen of te wijzigen. De film kan dus meerdere jaren worden ingezet bij de klanten van je bedrijf of organisatie.

.


Gepersonaliseerde video

Grote betrokkenheid

Een video die persoonlijk is gemaakt voor een klant wordt gemiddeld 45% vaker geopend. Ook de acties na het bekijken van de film zijn gemiddeld hoger. Je klanten voelen zich persoonlijk aangesproken en de betrokkenheid bij je bedrijf wordt behoorlijk vergroot. Het zal je niet verbazen dat je klanten na het zien van de video eerder tot actie zullen overgaan.

Ervaring en veiligheid

FreshTV Videomarketing heeft een innovatieve, veilige manier ontwikkeld om snel en voordelig grote groepen mensen persoonlijk aan te spreken. We hebben veel ervaring met gepersonaliseerde video’s en ook de beveiliging van de data die gepaard gaat met het persoonlijk maken van de video. Vanzelfsprekend gaan wij altijd uiterst zorgvuldig met deze gegevens om.

gepersonaliseerde-video

gepersonaliseerde-video-freshtv


.

Peter de Graaf

Duizenden, nee, miljoenen mogelijkheden

We kunnen miljoenen verschillende gepersonaliseerde videofilms en gepersonaliseerde animaties aan. Wij beheren en hosten alle films en data op onze goed beveiligde servers. Een persoonlijke boodschap vertellen? Drink nu een persoonlijk gemaakte smoothie met ons en ontdek de ongekende mogelijkheden van een gepersonaliseerde video!

.