Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Industriële marketing

Bepaal je positie op de markt

  • De industriële markt verandert razendsnel
  • Vergroot je online zichtbaarheid

Offerte ontvangen

Industriële marketing

De industriële markt verandert razendsnel. Digitalisering, the Internet of Things, Big Data en Additive Manufacturing (beter bekend als 3D-printen) vormen het nieuwe speelveld. Om aansluiting te behouden met deze dynamische omgeving, is het onwijs belangrijk om video of animatie in te zetten. Met een strakke video of animatie helpt FreshTV Videomarketing niet alleen je markt- en klantgerichtheid te verbeteren, maar ook je positie in de markt te bepalen.

Succesvolle voorbeelden

BioGas Upgrading Explanimation

Deze korte maar krachtige explanimation legt uit hoe DMT biosgas opwaardeert naar pure methaan.

Beenen MES animatie

Het verkoopteam van Beenen was op zoek naar een handige manier om bij de klant een duidelijke uitleg te geven wat met een Manufacturing Execution System (MES) wordt bedoeld.

Bekijk meer in ons portfolio

Wat andere zeggen...

FreshTV is een heel professionele club en een verlengstuk van de communicatie afdeling! Ze zijn behulpzaam, denken met je mee en zijn super geduldig. Een frisse en creatieve partij om mee samen te werken aan animaties en bedrijfsvideo's.
Marjolein beoordeelde
FreshTV met een
8.2

— Marjolein Overbosch, Communications Manager @ DMT Environmental Technology

We hebben de commercial als test gedraaid voor een aantal specifieke voorstellingen en we hebben nu besloten dat de commercial voor alle voorstellingen komt te draaien!

— Pathé Bioscopen

Wat is industriële marketing?

Wat is industriële marketing?

Industriële marketing, ook wel business marketing of B2B marketing (Business to Business marketing) genoemd, is het proces van bepalen van de noden en behoeftes van commerciële ondernemingen en instellingen. Een producent produceert iets voor een andere producent of een andere organisatie en zet daar marketingactiviteiten voor in.

Het is dus ook het proces van het ontwikkelen van de geschikte producten, diensten, prijs, distributiekanalen en communicatie om aan die eerdergenoemde behoeftes te voldoen. En daar houden we bij FreshTV natuurlijk rekening mee. We begrijpen goed dat je als industriële verkoper liever over techniek praat dan over klantvoordelen. Maar, je product of dienst verkoopt zich natuurlijk niet vanzelf.

Schakel daarom FreshTV in en wij zorgen ervoor dat bijvoorbeeld een complex onderwerp in twee minuten wordt uitgelegd met behulp van geanimeerde (3D-)tekeningen.

Internationale aanpak

Internationale aanpak

Uit onderzoek van Forbes blijkt dat 59 procent van de senior executives de voorkeur geeft aan video boven het lezen van blogs. 64 procent van de B2B-kopers is volgens comScore eerder geneigd om een product of dienst af te nemen na het zien van een video over het product of de dienst. En onderzoek van MarketingProfs heeft aangetoond dat 70 procent van de B2B-marketingprofessionals die video inzet, aangeeft dat video’s beter converteren dan andere soorten content. Indrukwekkend, nietwaar?

Bij FreshTV maken we kwalitatief goede video’s waarin opvallende metaforen of animaties worden gerelateerd aan het product, gecombineerd met het tonen van de unique selling points van jouw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan webinars, how-to video’s, technische uitleg animaties en testimonials van klanten.

Onze video’s en animaties gaan verder dan de lokale markt. We hebben een internationale aanpak en draaien onze hand er niet voor om een video te ontwikkelen die een bepaalde, buitenlandse doelgroep informeert.

Suzan Abbas

Suzan Abbas

Video consultant

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle gepersonaliseerde video

Wij weten precies hoe we jouw bedrijfsfilm maximaal kunnen laten scoren!

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Samen in overleg?

De productie van video’s in de industriële marketing hoef je niet langer als moeilijk te ervaren. Met de inzet van onze (animatie)video’s vergroten we je online zichtbaarheid, creëren we een beeld bij je product en geven we je bedrijf een gezicht. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Onder het genot van een smoothie gaan we graag met je in overleg.

Offerte ontvangen
Of maak een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Hoe krijg ik meer views op YouTube?

Om meer views te krijgen op je YouTube video’s moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Het is zaak dat jij Google/YouTube vertelt waar de video over gaat. Dat doe je door elke video te voorzien van een relevante titel, beschrijving en labels waar belangrijke zoekwoorden worden genoemd. Daarnaast speelt de lengte van de video een belangrijke rol. Is de film te lang? Dan klikt je doelgroep minder snel op de video en kijken ze deze vervolgens ook minder vaak tot het einde uit. Zonde! PS: het aantal views zegt nog niets over het succes van de film. Voor meer informatie neem contact op met onze adviseurs.

Waarom is de kwaliteit van de video zo belangrijk?

De uitstraling van je merk of organisatie is van zeer groot belang. Je gaat toch ook niet zelf even snel het briefpapier ontwerpen en afdrukken? Zorg dat de video kwaliteit heeft die past bij het bedrijf. Een slechte video heeft een groter (negatief) effect op het imago van je bedrijf dan geen video.

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV