Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Communiceer jouw boodschap kort en krachtig met een Instagram video van FreshTV.

Instagram video laten maken

  • Vergroot je naamsbekendheid
  • Genereert nieuwe klanten
  • Afgestemd op jouw social media kanaal

Offerte ontvangen

Instagram video laten maken

Instagram is, net als het overkoepelende Facebook, een vriendelijk platform voor adverteerders. Met gebruikers die meer en meer op dit nieuwere platform te vinden zijn dan op Facebook zelf, is het geen onverstandige stap om met je doelgroep mee te verhuizen. Op Instagram kun je heel gemakkelijk een video (laten) maken en plaatsen als marketingcampagne, zoals je misschien al van Facebook gewend bent. Wil je hier echt alles uithalen, neem dan contact op met FreshTV. Wij maken een aansprekende video voor je, en helpen je bij het optimaal inzetten.

Succesvolle voorbeelden van een instagramvideo

Commercial Brillen24.nl

TV Commercial laten maken? FreshTV Videomarketing is de specialist!

Commercial voor Vechtdal Overijssel

Deze commercial is opgenomen, gemonteerd en uitgezonden binnen 6 weken.

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen...

Wij zijn als Crayestein Golf zeer tevreden met de samenwerking met FreshTV, het eindproduct is heel mooi geworden en de samenwerking verliep soepel. Het team was zeer flexibel wat in onze branche heel belangrijk is. al met al erg tevreden.
Jordy beoordeelde
FreshTV met een
8

— Jordy Kuijsters, Food & Beverage manager @ Crayestein Golf

We hebben de commercial als test gedraaid voor een aantal specifieke voorstellingen en we hebben nu besloten dat de commercial voor alle voorstellingen komt te draaien!

— Pathé Bioscopen

Wij hebben reclamevideo's mogen maken in samenwerking met onder andere:

Spreek je doelgroep aan op Instagram

Spreek je doelgroep aan op Instagram

Als je een Instagram video wilt laten maken, is het extra belangrijk dat je goed nadenkt over de stijl en de boodschap. Het is een erg trendgevoelig platform met een over het algemeen jongere doelgroep. Daar ligt dus het risico dat je de plank misslaat met een toon die niet aanspreekt. Gelukkig zijn onze videomakers creatieve professionals met een goed gevoel voor trends. Wij kunnen je dan ook goed adviseren, en maken filmpjes die goed bij je organisatie passen en aansluiting vinden bij je doelgroep.

Video laten maken voor een Instagram story

Video laten maken voor een Instagram story

Je onderneming heeft misschien al een zakelijk Instagram-account waarmee je je doelgroep kunt bereiken. Dan is het voor jou, net als voor iedere Instagram-gebruiker, mogelijk om video’s te plaatsen in de vorm van een Instagram story. Dit zijn korte slideshows of filmpjes die maar een beperkte tijd online staan, maar het wel erg goed doen op je tijdlijn. Met een professioneel geproduceerd filmpje in je story gooi je hoge ogen bij je volgers.

Adverteer op Instagram met video

Adverteer op Instagram met video

Instagram is onderdeel van Facebook, en heeft dus ook veel tools voor adverteerders. Heb je een zakelijk account? Dan is het mogelijk om advertentievideo’s te uploaden en in te zetten in marketingcampagnes. Vanzelfsprekend kan FreshTV een professionele reclamevideo maken voor je marketing op social media, die precies de juiste doelgroep aanspreekt. Daarnaast kunnen we je ook adviseren over hoe je dit filmpje optimaal inzet en de tools van Instagram zo goed mogelijk gebruikt.

IGTV video laten maken

IGTV video laten maken

Instagram zelf lijkt ook de meerwaarde van bewegend beeld te zien, en heeft de app IGTV (Instagram TV) gelanceerd. Hierop zijn langere filmpjes te uploaden, die jouw volgers dan kunnen bekijken. Het voordeel van IGTV is dat je er langere content op kwijt kunt, zoals een bedrijfsvideo of een explanimation. Ook blijft het filmpje zo lang staan als je wilt. Met een professionele animatie of een strak filmpje op IGTV maak je nog meer indruk op je potentiële klanten.

Instagram video laten maken voor een succesvolle videomarketing

Instagram video laten maken voor een succesvolle videomarketing

In online marketing zijn sociale media al lang niet meer weg te denken, en Instagram lijkt daar alleen maar te groeien. Als je dan ook nog bedenkt dat videomarketing veel pakkender is dan niet-bewegend beeld, is het logisch om dit in te zetten in jouw marketingstrategie. Bij FreshTV helpen we je graag op alle gebieden: van het volledig produceren van video tot het effectief inzetten ervan, en alles daartussen. Zo scoor jij optimaal met video op Instagram.

Inge Jonker

Inge Jonker

Creative Producer Animation

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle Instagram video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Een Instagram video laten maken?

Wil je een Instagram video die tot de verbeelding spreekt? Drink dan een smoothie met ons, dan nemen we direct alle plannen door. Uiteraard kun je ook vragen om een online prijsindicatie!

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Kan ik ook zelf aan de slag met video?

Dat hangt natuurlijk af van wie je bent. Onze ervaring is dat het laten maken van een succesvolle video nog wel eens onderschat wordt. Vaak wordt er buitengewoon belangrijke zaken over het hoofd gezien als de ideale lengte, inhoud en call to action van de video. Naast dat dit zonde is, ligt er ook gevaar op de loer. Een slechte video is namelijk schadelijk voor het imago van je bedrijf. In dat geval doe je er goed aan om de video offline te houden en te wachten tot het moment dat je de investering in een video-expert wel kunt en wilt maken. Wij denken graag met je mee over hoe je het beschikbare budget het beste kunt inzetten om je doelstellingen te behalen!

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

Waarom is de kwaliteit van de video zo belangrijk?

De uitstraling van je merk of organisatie is van zeer groot belang. Je gaat toch ook niet zelf even snel het briefpapier ontwerpen en afdrukken? Zorg dat de video kwaliteit heeft die past bij het bedrijf. Een slechte video heeft een groter (negatief) effect op het imago van je bedrijf dan geen video.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV