Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Instructiefilm

Weg met saaie handleidingen

  • Ludieke instructiefilms
  • Duidelijkheid met video

Offerte ontvangen

Instructiefilm

Stel je eens voor: je krijgt een nieuwe telefoon of tablet in handen. Wat je dan wilt, is zo snel mogelijk dat ding opstarten en ermee aan de slag! Het liefst pluis je niet eerst heel de handleiding uit, maar wil je direct weten wat je er mee kunt. Gemak dient de mens, zeggen we bij FreshTV Videomarketing. Wij creëren korte instructiefilms of voorlichtingsfilms die het jouw potentiele klanten makkelijker maken je product, dienst of een bepaalde instructie sneller te begrijpen. Een instructiefilm is een korte, bondige video die op een simpele manier uitlegt hoe bestaande, maar ook toekomstige klanten jouw product of dienst kunnen gebruiken. Ook kun je een instructiefilm inzetten met als doel mensen voorlichting te geven of te informeren. Zo kun je in één keer duidelijk maken wat bijvoorbeeld de veiligheidseisen zijn in een productiehal of laboratorium. Een instructiefilm is een goede manier om stap voor stap in beeld te brengen hoe iets werkt of hoe iets moet worden gedaan.

Succesvolle voorbeelden

Uitleganimatie PRA Health Sciences

Hoe werkt geneesmiddelenonderzoek? Binnen 59 seconden heb je het antwoord!

Behandelingsvideo DermaClinic

DermaClinic heeft met haar video's een laagdrempelige manier gevonden om klanten te informeren over de verschillende behandelingen.

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen...

Zeer prettige samenwerking en dik tevreden over het eindresultaat van de films en animatie. Ik raad FreshTV zeker aan!
Simone beoordeelde
FreshTV met een
8

— Simone van Vegten, Adviseur Marketing & Communicatie @ ChipSoft

Iedereen was dolenthousiast over de aanpak en resultaten van FreshTV Videomarketing!
Jan beoordeelde
FreshTV met een
8.5

— Jan de Boer, Eigenaar @ Sunday's

Ingewikkeld onderwerp uitleggen?

Ingewikkeld onderwerp uitleggen?

Dankzij video onthouden mensen je boodschap beter. Als je als bedrijf bijvoorbeeld werkt met gevaarlijke grondstoffen of met zwaar materiaal, wil je alle veiligheidsinstructies bij iedereen binnen je organisatie duidelijk hebben. Een instructiefilm in de vorm van een (3D) animatie of een explanimation is dan bij uitstek geschikt voor het laten zien van gevaarlijke stoffen of de reacties van chemische stoffen, zonder dit in het echt te hoeven nabootsen voor video-opnames.

Bij FreshTV brengen we de gevaren of problemen in beeld die kunnen ontstaan wanneer je personeel zich niet aan de regels houdt. Ook kun je er voor kiezen om een instructiefilm voor gebruik in de zorg te laten maken. Daar moeten er vaak ingewikkelde onderwerpen worden uitgelegd aan patiënten, cliënten of medewerkers. Een instructiefilm helpt ze om de materie begrijpelijker, speelser en minder zwaar te maken.

Weg met saaie handleidingen

Weg met saaie handleidingen

Bij een instructiefilm is het heel belangrijk dat de boodschap duidelijk wordt gecommuniceerd. Daarom besteedt ons productieteam veel aandacht aan hoe jouw verhaal en dus de instructie het beste kan worden overgebracht.

Wil je op een snelle, laagdrempelige en eenvoudige wijze jouw product of dienst uitleggen aan je (potentiële) klanten, dan ben je bij FreshTV aan het juiste adres.

Wij vervangen die saaie, papieren gebruiksaanwijzingen of handleidingen voor spannende en ludieke instructiefilms die blijven hangen.

Suzan Abbas

Suzan Abbas

Video consultant

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle gepersonaliseerde video

Wij weten precies hoe we jouw bedrijfsfilm maximaal kunnen laten scoren!

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Beroemde smoothie proeven?

De instructiefilms van FreshTV zijn breed inzetbaar en verminderen bijvoorbeeld de druk bij de klantenservice van je bedrijf. Daarmee bespaar je ook nog eens kosten. We vertellen je er graag nog meer over in een persoonlijk gesprek. Geef ons een belletje of stuur een mailtje om een afspraak met ons te maken en één van onze beroemde smoothies te komen drinken.

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Waarom is de kwaliteit van de video zo belangrijk?

De uitstraling van je merk of organisatie is van zeer groot belang. Je gaat toch ook niet zelf even snel het briefpapier ontwerpen en afdrukken? Zorg dat de video kwaliteit heeft die past bij het bedrijf. Een slechte video heeft een groter (negatief) effect op het imago van je bedrijf dan geen video.

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Waarom moet ik voor FreshTV Videomarketing kiezen?

Er zijn veel bedrijven die video’s en animaties maken. Aan creativiteit, leuke filmapparatuur en enthousiasme geen gebrek. Wat ons uniek maakt, is dat wij ook kijken naar datgene wat je wilt bereiken met de video- of animatiefilm. Het denkwerk over wie je op welke manier wilt gaan bereiken met je video’s is waanzinnig belangrijk om je videocampagne tot een succes uit te rollen. Wij zorgen dat jouw video zichzelf dubbel en dwars terugverdiend. Met een uitgekiende strategie die al start tijdens het schrijven van het script.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV