Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Eindeloos veel mogelijkheden

Interactieve video

  • Uniek & opvallend
  • Conversie verhogend

Offerte ontvangen

Interactieve video… een extra dimensie!

Interactieve video is een revolutionaire marketing tool, waarbij je interactieve elementen toevoegt aan video’s. Dit biedt ongekende mogelijkheden om van kijkers klanten te maken en te engagen met je doelgroep. Kijkers kunnen bijvoorbeeld in de video op een KOOP NU knop klikken bij het tonen van een product. Je kunt ook links opnemen naar de website of andere webpagina’s. Integreer sociale media, polls, foto’s en meer…de mogelijkheden zijn eindeloos!

Bestaande video’s interactief maken

Bestaande video’s interactief maken

Veel organisaties hebben in het verleden al video’s laten maken en willen niet opnieuw investeren in nieuwe films. Met de interactieve video oplossingen van FreshTV hoeft dat ook niet, wij kunnen bestaande video’s interactief maken zodat ze een nieuw jasje krijgen en meer zullen opleveren.

Geef dus je animatiefilm of bedrijfsfilm een nieuwe dimensie en creëer onweerstaanbare call-to-actions waar je maar wilt!

Engage

Engage

In interactieve video’s kun je direct met je klant engagen: Beantwoord vragen over je product, nodig klanten uit om lid te worden of laat reviews zien… Alles is mogelijk!

Wat anderen zeggen...

Als een dag filmen in een kleinschalige kinderopvang zo goed loopt heb je zeker te maken met echte professionals. Goede samenwerking en erg belangrijk: ze gingen ontzettend leuk met de kinderen om. Mijn complimenten!
Marjolein beoordeelde
FreshTV met een
9.3

— Marjolein de Haas, Gastouder @ SKSG Kinderopvang

FreshTV heeft voor Wireless Value een animatie gemaakt. Doel was om een complex product in 1 minuut helder en duidelijk uit te leggen. FreshTV heeft onze verwachtingen overtroffen. De communicatie met de projectmanager tijdens het traject was helder en vlot.
Bas beoordeelde
FreshTV met een
9.0

— Bas Visser, Sales- en marketingmanager @ Wireless Value

6 succesfactoren tot een succesvolle gepersonaliseerde video

Wij weten precies hoe we jouw bedrijfsfilm maximaal kunnen laten scoren!

Doel van de videofilm - FreshTV

1. Doel van de videofilm

Script voor film bedenken-FreshTV

2. Script vaststellen

Videomarketing strategie-FreshTV

3. Marketing strategie

Succesvolle video lancering-FreshTV

4. Lancering van de video

Video advertenties FreshTV

5. Video Ads

Video CTA-FreshTV

6. Door klikken (CTA)

Suzan Abbas

Suzan Abbas

Accountmanager

Ben jij al overtuigd van de inzet van video en/of animatie? Graag nemen we samen de mogelijkheden van film voor jouw organisatie door. Uiteraard onder het genot van een home made smoothie!

Trots op onze Suzan vanwege haar kritische blik, gedreven persoonlijkheid en zorgzaamheid voor alle collega's. Waar zij gelukkig van wordt? Een plezierige werkomgeving!

Bekijk het complete FreshTV team

Opvallen door interactie

Interactieve video’s worden, dankzij de extra dimensie, beter onthouden en vaker gedeeld. Dit betekent dus een hogere conversie en shareability. Drink snel een vrijblijvende smoothie met ons en vraag naar de mogelijkheden!

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Waarom moet ik voor FreshTV Videomarketing kiezen?

Er zijn veel bedrijven die video’s en animaties maken. Aan creativiteit, leuke filmapparatuur en enthousiasme geen gebrek. Wat ons uniek maakt, is dat wij ook kijken naar datgene wat je wilt bereiken met de video- of animatiefilm. Het denkwerk over wie je op welke manier wilt gaan bereiken met je video’s is waanzinnig belangrijk om je videocampagne tot een succes uit te rollen. Wij zorgen dat jouw video zichzelf dubbel en dwars terugverdiend. Met een uitgekiende strategie die al start tijdens het schrijven van het script.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.

Psst! Niet fruitig genoeg?