.

Interactieve video… een extra dimensie!

Interactieve video is een revolutionaire marketing tool, waarbij je interactieve elementen toevoegt aan video’s. Dit biedt ongekende mogelijkheden om van kijkers klanten te maken en te engagen met je doelgroep. Kijkers kunnen bijvoorbeeld in de video op een KOOP NU knop klikken bij het tonen van een product. Je kunt ook links opnemen naar de website of andere webpagina’s. Integreer sociale media, polls, foto’s en meer…de mogelijkheden zijn eindeloos!

.


Bekijk de interactieve video van onszelf

Bekijk de interactieve video van de 4 mijl


Bestaande video’s interactief maken

Veel organisaties hebben in het verleden al video’s laten maken en willen niet opnieuw investeren in nieuwe films. Met de interactieve video oplossingen van FreshTV hoeft dat ook niet, wij kunnen bestaande video’s interactief maken zodat ze een nieuw jasje krijgen en meer zullen opleveren.

Geef dus je animatiefilm of bedrijfsfilm een nieuwe dimensie en creëer onweerstaanbare call-to-actions waar je maar wilt!

Engage

In interactieve video’s kun je direct met je klant engagen: Beantwoord vragen over je product, nodig klanten uit om lid te worden of laat reviews zien… Alles is mogelijk!

Elske over haar interactieve video


.

Suzan Abbas - FreshTV

Opvallen door interactie

Interactieve video’s worden, dankzij de extra dimensie, beter onthouden en vaker gedeeld. Dit betekent dus een hogere conversie en shareability. Drink snel een vrijblijvende smoothie met ons en vraag naar de mogelijkheden!

.