Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Interactieve video

Interactie met de doelgroep op hoog niveau

  • Uniek & opvallend
  • Conversie verhogend
  • Mooie verhaallijnen

Offerte ontvangen Meer info

Van kijkers klanten maken?

Interactieve video is een revolutionaire marketing tool, waarbij je interactieve elementen toevoegt aan video’s. Voorbeeld interactieve video:

Reviews

Een leuk team, erg positief ingesteld, dat goed werk levert en snel reageert. Kortom: als je op zoek bent naar een professionele video, dan is dit het bedrijf om in te huren. Ik kan niet anders zeggen dan dat onze verwachtingen overtroffen zijn. We hebben er nagenoeg geen werk van gehad qua voorbereiding en zij hebben alles heel netjes opgesteld qua planning, script, etc. Ze weten precies wat ze moeten doen om het doel van de video te bereiken!
Robert beoordeelde
FreshTV met een
10

— Robert Schippers, Directeur @ AdResults

Het is een professionele stap om datgene wat je doet in beeld weer te geven, alleen zou ik dit wel door een professionele partij als FreshTV laten doen. We hebben veel positieve reacties gekregen. FreshTV Videomarketing is écht creatief bezig.
Alex beoordeelde
FreshTV met een
9.1

— Alex van Dalen, Directeur @ Beenen Automatisering

Interactie met de kijker

Interactie met de kijker

Maak nu kennis met de ongekende mogelijkheden om van kijkers klanten te maken. Kijkers kunnen bijvoorbeeld in de interactieve video op een KOOP NU knop klikken bij het tonen van een product.

Je kunt ook links toevoegen in de video die naar jouw website gaat. In plaats van links naast de video, of eronder, zet je de links om op te klikken gewoon IN de video. Integreer sociale media, polls, pdf-bestanden en meer… de mogelijkheden zijn ongekend! Bel nu voor vrijblijvend advies: 085 -273 8331

Bestaande video’s interactief maken

Bestaande video’s interactief maken

Veel organisaties hebben in het verleden al video’s laten maken en willen niet opnieuw investeren in nieuwe video of animatie. Met de interactieve video oplossingen van FreshTV hoeft dat ook niet, wij kunnen bestaande video’s interactief maken zodat ze een nieuw jasje krijgen en weer jaren meekunnen.

Geef dus je animatiefilm of bedrijfsfilm een nieuwe dimensie en creëer onweerstaanbare call-to-actions waar je maar wilt!

Meerdere storylines

Meerdere storylines

In interactieve video’s kan je direct de interactie met de klant opzoeken. Je kan de kijker de keuze geven welke richting het wil opgaan in de animatiefilm, of welke informatie belangrijk is voor hem of haar. Daarnaast zorgt interactieve video ervoor dat je niet meerdere video’s hoeft te publiceren. Aangezien alles in één videoplayer past.

Analytics

Analytics

Wat voor jou als marketeer interessant is, zijn de uitgebreide analytics mogelijkheden. Zo kan je zien, waar de kijker op klikt. Je gaat patronen herkennen zoals je dat nu al in je website doet. Daarnaast zijn de links makkelijk en LIVE aan te passen door ons. Dat betekent dat je nooit meer iets offline hoeft te halen. Neem contact op met onze specialisten die je meer kunnen vertellen over interactieve video en interactieve animatie!

 

Suzan Abbas

Suzan Abbas

Video consultant

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

Zes stappen tot een succesvolle interactieve video

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Opvallen door interactie

Interactieve video’s worden, dankzij de extra dimensie, beter onthouden en vaker gedeeld. Dit betekent dus een hogere conversie en shareability. Drink snel een vrijblijvende smoothie met ons en vraag naar de mogelijkheden!

Portfolio checken Offerte ontvangen

Logica brengt je van A naar B, maar interactieve video van FreshTV brengt je overal...

Veelgestelde vragen

Kan je nog films maken tijdens de Corona crisis?

Update 31 maart 2020

In de huidige situatie is het vrijwel onmogelijk om bedrijfsfilms te maken. Zelfs als je ergens mag filmen is er niets te filmen.
Behalve verstilde landschappen en steden is er verder geen situatie die zich leent voor een bedrijfsfilm.
Daarom kiezen veel organisaties nu voor animatiefilms in plaats van “echte” films.

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Waarom moet ik voor FreshTV Videomarketing kiezen?

Er zijn veel bedrijven die video’s en animaties maken. Aan creativiteit, leuke filmapparatuur en enthousiasme geen gebrek. Wat ons uniek maakt, is dat wij ook kijken naar datgene wat je wilt bereiken met de video- of animatiefilm. Het denkwerk over wie je op welke manier wilt gaan bereiken met je video’s is waanzinnig belangrijk om je videocampagne tot een succes uit te rollen. Wij zorgen dat jouw video zichzelf dubbel en dwars terugverdiend. Met een uitgekiende strategie die al start tijdens het schrijven van het script.

Hoe maken jullie unieke animatiefilms?

Wij werken met onze eigen animatoren, we besteden niets uit naar vage landen. Elke animatiefilm die we maken is uniek. De stijl van jouw animatiefilm zal je dus niet bij je concurrent aantreffen. Dat betekent dus dat we vanaf scratch aan de slag gaan met jouw animatiefilm, we verzinnen een goed script, adviseren je om je doelgroep te bereiken en “bouwen” jouw animatiefilm op basis van eigen ontwerpen. Bekijk ons portfolio met de unieke verschillende stijlen!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV