Vandaag gesloten
Bel mij terug

Jaarverslag film

Kies voor een vlotte presentatie

  • Je jaarverslag optimaal gepresenteerd
  • Geen saaie powerpoints of papieren jaarverslagen meer

Videocall inplannen Offerte ontvangen

Jaarverslag animatiefilm

Lukt het niet meer om een medewerkersbijeenkomst te organiseren? Ben je klaar met saaie powerpoints en wil je je medewerkers of collega’s inspireren? Wij van FreshTV hebben het antwoord! Wij vertalen jouw jaarverslag, hervorming, speech of andere boodschap naar een animatie of video op maat.

Deze animatie legt in 59 seconden uit wat de kracht is van een uitleganimatie

Succesvol voorbeeld

PostNL Pensioen

Een frisse update in de vorm van een jaarverslag animatiefilm.

Windpark Rysumer Nacken in 3D

Een uitgebreide 3D animatie, voorzien van een native Duitse voice-over!

Hoe ontwikkel je goed lesmateriaal?

Waarom het lesmateriaal van Savantis een goede keuze is, wordt uitgelegd in deze animatiefilm.

Savantis ontwikkelt examens

Hoe ontwikkelt Savantis goede examensl? Je ziet het in deze animatie!

Bekijk meer in ons portfolio

Reviews

Een leuk team, erg positief ingesteld, dat goed werk levert en snel reageert. Kortom: als je op zoek bent naar een professionele video, dan is dit het bedrijf om in te huren. Ik kan niet anders zeggen dan dat onze verwachtingen overtroffen zijn. We hebben er nagenoeg geen werk van gehad qua voorbereiding en zij hebben alles heel netjes opgesteld qua planning, script, etc. Ze weten precies wat ze moeten doen om het doel van de video te bereiken!
Robert beoordeelde
FreshTV met een
10

— Robert Schippers, Directeur @ AdResults

FreshTV is een heel professionele club en een verlengstuk van de communicatie afdeling! Ze zijn behulpzaam, denken met je mee en zijn super geduldig. Een frisse en creatieve partij om mee samen te werken aan animaties en bedrijfsvideo's.
Marjolein beoordeelde
FreshTV met een
8.2

— Marjolein Overbosch, Communications Manager @ DMT Environmental Technology

Fysieke ontmoeting niet mogelijk?

Fysieke ontmoeting niet mogelijk?

Juist nu het fysiek samenbrengen van collega’s onmogelijk lijkt, helpen wij je om te verbinden. Of je nu een serieuze, ernstige of juist speelse toon wilt zetten, wij weten middels een 2D of 3D animatie jouw boodschap over te brengen naar de kijker.

Jaarverslag video

Jaarverslag video

We maken een animatie die niet alleen jouw boodschap interessanter maakt voor de kijker, maar ook verduidelijkt. We gebruiken grafische elementen om abstracte cijfers en statistieken begrijpbaar te maken voor alle lagen van jouw organisatie. Dit helpt jou om het draagvlak en het eigenaarschap voor jouw ideeën te vergroten. We zeggen niet voor niks: ‘’Animatie gaat door waar woorden stoppen!’’

Animatie gaat door waar woorden stoppen

Animatie gaat door waar woorden stoppen

Hoe gaat het animeren van een jaarverslag of toespraak nou in zijn werk? Allereerst helpen wij jou, of jij ons, met het maken van een script. We houden hierbij rekening met de boodschap, toon en het publiek van jouw boodschap. Zo kiezen we op basis van jouw wensen en doelgroep een geschikte voice-over stem. Ook als het gaat om de stijl van de animatie: Wij adviseren, jij bepaalt! Vervolgens gaan wij aan de slag met het animeren van jouw explanimation.

Interactieve online bijeenkomst

Interactieve online bijeenkomst

Afhankelijk van jouw behoeften tackelt een interactieve animatie jouw uitdaging. Juist als een fysieke bijeenkomst niet mogelijk is, maar je wel verschillende lagen van je organisatie tegelijk wilt aanspreken. Wij zetten jouw boodschap en data om naar een interactieve animatie. Centraal staan de onderwerpen die jij wilt aankaarten bij je doelgroep. Ook geven we de kijker een deel van de regie, zodat we met één animatie nog beter verschillende doelgroepen binnen jouw organisatie kunnen aanspreken. Door deze keuzemogelijkheden binnen de interactieve video, bepaalt de kijker zelf zijn of haar focus. Dit houdt de aandacht vast en doorbreekt de sleur die je anderzijds hebt met bijvoorbeeld een powerpointpresentatie.

Zichtbaar

Zichtbaar

Wij maken niet alleen een creatieve animatievideo, maar zorgen er ook voor dat deze online bereikbaar is voor alle werknemers. Als ze maar een internetverbinding hebben. Op deze wijze bieden wij een totaaloplossing voor jouw uitdaging!

Waarom een jaarverslag door FreshTV?

Waarom een jaarverslag door FreshTV?

Ken je het volgende spreekwoord? “Één beeld zegt meer dan duizend woorden.’’ Wij van FreshTV weten dat dat klopt. Met meer dan 50 bedrijven die je voorgingen hebben onze explanimations zich ruimschoots bewezen. We gaan planmatig te werk en zijn bedreven in online communicatie. We denken met je mee hoe onze animatie past in jouw bredere communicatie aanpak en dragen zo bij aan jouw succes! Geïnteresseerd? Onze consultants geven je graag vrijblijvend advies voor jouw specifieke uitdagingen!

Suzan Abbas

Suzan Abbas

Video consultant

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

Zes stappen naar een goede jaarverslag film

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Jouw jaarverslag is nooit meer saai!

Maak van jouw jaarverslag een groot succes en een feest om naar te kijken. Kies voor een vlotte presentatie met een animatiefilm van FreshTV en gooi die saaie presentatie snel weg! Ga nu een fris gesprek aan met één van onze medewerkers.

Offerte ontvangen Portfolio checken

Logica brengt je van A naar B, maar een jaarverslagfilm brengt je overal...

Veelgestelde vragen

Kan je nog films maken tijdens de Corona crisis?

Update 31 maart 2020

In de huidige situatie is het vrijwel onmogelijk om bedrijfsfilms te maken. Zelfs als je ergens mag filmen is er niets te filmen.
Behalve verstilde landschappen en steden is er verder geen situatie die zich leent voor een bedrijfsfilm.
Daarom kiezen veel organisaties nu voor animatiefilms in plaats van “echte” films.

Komen jullie op locatie filmen?

Wij komen op locatie filmen als dat past binnen het concept. Het is niet altijd even spannend om een kantoor te filmen. Daarom kiezen we soms voor andere locaties die beter aansluiten bij het verhaal dat we willen vertellen. Een employer branding film wordt wel altijd op de locatie gefilmd waar de vacature ingevuld zal worden. Aangezien je het echte beeld van de locatie wilt weergeven is het niet logisch dit ergens anders op te nemen.

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Waarom moet ik voor FreshTV Videomarketing kiezen?

Er zijn veel bedrijven die video’s en animaties maken. Aan creativiteit, leuke filmapparatuur en enthousiasme geen gebrek. Wat ons uniek maakt, is dat wij ook kijken naar datgene wat je wilt bereiken met de video- of animatiefilm. Het denkwerk over wie je op welke manier wilt gaan bereiken met je video’s is waanzinnig belangrijk om je videocampagne tot een succes uit te rollen. Wij zorgen dat jouw video zichzelf dubbel en dwars terugverdiend. Met een uitgekiende strategie die al start tijdens het schrijven van het script.

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV