Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Jaarverslag animatiefilm

Kies voor een vlotte presentatie

  • Je jaarverslag optimaal gepresenteerd
  • Geen saaie powerpoints of papieren jaarverslagen meer

Offerte ontvangen

Jaarverslag animatiefilm

Ruil saaie powerpoints en tekstuele jaarverslagen in voor een boeiende animatievideo! Met animatie maak je data interessant en jaarverslagen aantrekkelijk. Zo maakt een duidelijke explanimation processen begrijpelijk en inzichtelijk. Laat niets meer tot de verbeelding over. Met andere woorden: breng jouw jaarverslag tot leven met behulp van animatie!

Succesvol voorbeeld

PostNL Pensioen

Een frisse update in de vorm van een jaarverslag animatiefilm.

Jaarverslag animeren

Jaarverslag animeren

Animatie gaat door waar woorden stoppen. Complexe zaken worden vaak uitgelegd met behulp van een simpele tekening. Als zo’n tekening dan ook nog eens kan bewegen is het helemaal prijsschieten en zijn de mogelijkheden ontelbaar. Kortom: waar een compleet uitleg-boekwerk tekort kan schieten, creëert animatie de mogelijkheid tot een ultrakorte visuele uitleg. Want ja, een beeld zegt meer dan duizend woorden.

Waarom jaarverslag-animatie zo heerlijk efficiënt is

Waarom jaarverslag-animatie zo heerlijk efficiënt is

Laten we eerlijk zijn: iedereen geniet van animatiefilms. Het kijkt zo lekker weg en houdt de aandacht goed vast. En vooral dat laatste is wat je wilt behouden tijdens een meestal saaie jaarverslag-presentatie. Heb je daarnaast niet veel tijd om je verhaal aan het managementboard te doen? Een presentatie met papieren communicatiemiddelen geeft vaak het gevoel dat het eindeloos duurt en met een animatievideo ben je daar direct van verlost!

Wat andere zeggen...

FreshTV heeft voor Wireless Value een animatie gemaakt. Doel was om een complex product in 1 minuut helder en duidelijk uit te leggen. FreshTV heeft onze verwachtingen overtroffen. De communicatie met de projectmanager tijdens het traject was helder en vlot.
Bas beoordeelde
FreshTV met een
9.0

— Bas Visser, Sales- en marketingmanager @ Wireless Value

6 succesfactoren tot een succesvolle gepersonaliseerde video

Wij weten precies hoe we jouw bedrijfsfilm maximaal kunnen laten scoren!

Doel van de videofilm - FreshTV

1. Doel van de videofilm

Script voor film bedenken-FreshTV

2. Script vaststellen

Videomarketing strategie-FreshTV

3. Marketing strategie

Succesvolle video lancering-FreshTV

4. Lancering van de video

Video advertenties FreshTV

5. Video Ads

Video CTA-FreshTV

6. Door klikken (CTA)

Suzan Abbas

Suzan Abbas

Accountmanager

Ben jij al overtuigd van de inzet van video en/of animatie? Graag nemen we samen de mogelijkheden van film voor jouw organisatie door. Uiteraard onder het genot van een home made smoothie!

Trots op onze Suzan vanwege haar kritische blik, gedreven persoonlijkheid en zorgzaamheid voor alle collega's. Waar zij gelukkig van wordt? Een plezierige werkomgeving!

Bekijk het complete FreshTV team

Jouw jaarverslag is nooit meer saai!

Maak van jouw jaarverslag een groot succes en een feest om naar te kijken. Kies voor een vlotte presentatie met een animatiefilm van FreshTV en gooi die saaie presentatie snel weg! Ga nu een fris gesprek aan met één van onze medewerkers.

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Waarom moet ik voor FreshTV Videomarketing kiezen?

Er zijn veel bedrijven die video’s en animaties maken. Aan creativiteit, leuke filmapparatuur en enthousiasme geen gebrek. Wat ons uniek maakt, is dat wij ook kijken naar datgene wat je wilt bereiken met de video- of animatiefilm. Het denkwerk over wie je op welke manier wilt gaan bereiken met je video’s is waanzinnig belangrijk om je videocampagne tot een succes uit te rollen. Wij zorgen dat jouw video zichzelf dubbel en dwars terugverdiend. Met een uitgekiende strategie die al start tijdens het schrijven van het script.

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.

Psst! Niet fruitig genoeg?