“We krijgen positieve feedback op onze jaarverslag animatiefilm”

– Pensioenfonds PostNL


.

Jaarverslag animatiefilm

Ruil saaie powerpoints en tekstuele jaarverslagen in voor een boeiende animatievideo! Met animatie maak je data interessant en jaarverslagen aantrekkelijk. Zo maakt een duidelijke explanimation processen begrijpelijk en inzichtelijk. Laat niets meer tot de verbeelding over. Met andere woorden: breng jouw jaarverslag tot leven met behulp van animatie!

.


Bekijk de jaarverslag film van pensioenfonds PostNL

Bekijk wat Alex over zijn heldere animatie zegt


Jaarverslag animeren

Animatie gaat door waar woorden stoppen. Complexe zaken worden vaak uitgelegd met behulp van een simpele tekening. Als zo’n tekening dan ook nog eens kan bewegen is het helemaal prijsschieten en zijn de mogelijkheden ontelbaar. Kortom: waar een compleet uitleg-boekwerk tekort kan schieten, creëert animatie de mogelijkheid tot een ultrakorte visuele uitleg. Want ja, een beeld zegt meer dan duizend woorden.

Waarom jaarverslag-animatie zo heerlijk efficiënt is

Laten we eerlijk zijn: iedereen geniet van animatiefilms. Het kijkt zo lekker weg en houdt de aandacht goed vast. En vooral dat laatste is wat je wilt behouden tijdens een meestal saaie jaarverslag-presentatie. Heb je daarnaast niet veel tijd om je verhaal aan het managementboard te doen? Een presentatie met papieren communicatiemiddelen geeft vaak het gevoel dat het eindeloos duurt en met een animatievideo ben je daar direct van verlost!

 


.

Suzan Abbas - FreshTV

Jouw jaarverslag is nooit meer saai!

Maak van jouw jaarverslag een groot succes en een feest om naar te kijken. Kies voor een vlotte presentatie met een animatiefilm van FreshTV en gooi die saaie presentatie snel weg! Ga nu een fris gesprek aan met één van onze medewerkers.

.