Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Korte animatiefilmpjes

Korte animatiefilmpjes laten maken door FreshTV

  • Onderscheidende content
  • Duidelijke, heldere boodschap
  • Creatief, interactief & innovatief

Offerte ontvangen

Korte animatiefilmpjes laten maken door FreshTV

Iedere uiting van je bedrijf om een doelgroep te bereiken, is een strijd om aandacht. Mensen krijgen steeds meer informatie te verwerken. Nemen ze dan uitgebreid de tijd om je lange teksten te lezen? Vergeet het maar. Gebruik hiervoor korte animatiefilmpjes

Wat anderen zeggen…

De samenwerking is heel goed verlopen. Professionele begeleiding gedurende het traject. Ze weten waar ze het over hebben en leveren snel, vakkundig werk af!
Kelly beoordeelde
FreshTV met een
8

— Kelly Louwen, Design & Campaign Specialist @ Ticketmaster

Bij PRA hebben we recentelijk diverse videocontent laten maken door FreshTV: een uitleganimatie, testimonials in verschillende talen, een vlog en een corporate video. De samenwerking met de mensen van FreshTV verliep soepel en het contact was prettig. Zij zijn duidelijk expert in hun vakgebied, denken proactief met je mee en geven goede adviezen. Wat daarnaast erg fijn was, was de flexibele instelling waardoor we snel hebben kunnen schakelen. Bovendien, ook na oplevering van de content is het contact optimaal. Een video is pas echt af als de opdrachtgever helemaal tevreden is.
Martine beoordeelde
FreshTV met een
9.5

— Martine Bouwman, Marketing & Communicatie specialist @ PRA Health Sciences

Animatiefilmpjes: kort en to the point

Animatiefilmpjes: kort en to the point

Iedere uiting van je bedrijf om een doelgroep te bereiken, is een strijd om aandacht. Mensen krijgen steeds meer informatie te verwerken. Nemen ze dan uitgebreid de tijd om je lange teksten te lezen? Vergeet het maar. Als het langer dan enkele seconden duurt om te lezen, haken ze vaak al af. Korte animatiefilmpjes zijn veel aantrekkelijker om je boodschap te verpakken. Je kunt er evenveel, of zelfs meer, informatie in verpakken, maar anders dan bij een tekst komt deze wel helemaal over.

Korte animatiefilmpjes van 40–60 seconden

Korte animatiefilmpjes van 40–60 seconden

Wat je boodschap ook is, in de regel werkt het goed om je in tijd te beperken. Ook bij animatiefilmpjes geldt: less is more. Als je een animatie laat maken die veel te lang duurt, kijken mensen die ook niet, en mis je alsnog je doel. Daarom streven we bij FreshTV altijd naar een filmpje van 40–59 seconden in duur. De praktijk wijst uit dat dat de ideale lengte is om mensen aan te spreken en je boodschap over te brengen.

Korte animatiefilmpjes als serie

Korte animatiefilmpjes als serie

Heb je toch veel meer te vertellen? In plaats van een enkele, lange animatie kun je dan bijna altijd beter kiezen voor een serie korte animatiefilmpjes. En dat zeggen we niet alleen maar als verkooppraatje, want de productiekosten zijn nagenoeg gelijk. Meerdere korte filmpjes kun je veel effectiever inzetten, en mensen zullen sneller tot kijken overgaan.

Overtuig met animatiefilmpjes

Overtuig met animatiefilmpjes

Zie jij het ook zitten om animatiefilmpjes in te zetten in je content- en promotiestrategie? Een uitstekende keuze, want zo krijg je betere vindbaarheid in zoekmachines, een groter bereik en betere naamsbekendheid dan met alleen tekst. Bij FreshTV hebben we uitgebreide ervaring met videomarketing, en professionele animators in dienst. We helpen je dus graag op weg met je op maat gemaakte korte animatiefilmpjes.

Victor Teeselink

Victor Teeselink

Video consultant

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Vandaag nog alles weten over korte animatiefilmpjes?

Bij FreshTV hebben we uitgebreide ervaring met videomarketing, en professionele animators in dienst. We helpen je dus graag op weg met je op maat gemaakte korte animatiefilmpjes.

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Wie zijn de mannen en vrouwen achter FreshTV Videomarketing?

Samenwerken doe je niet zozeer met een bedrijf, maar eerder met de mensen die er werken. Daarom stellen wij ons graag persoonlijk voor! Leer ons kennen door een kijkje te nemen op de Over ons webpagina of door een afspraak te plannen bij jullie of bij ons op kantoor. Wij serveren homemade smoothies!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV