Trots op Luc Smiers


.

Luc Smiers
Marketing & productie

Trots op onze Luc vanwege zijn enthousiaste communicatiestijl, liefde voor video en projectmanagementskills. Waar hij gelukkig van wordt? Een zelfgebakken pannenkoek!

Kennismaken?
LinkedIn logo óf drink een smoothie met Luc!


.


“Niets leuker dan een frisse samenwerking”

Fluitend naar mijn werk

Elke morgen stap ik fluitend op de fiets naar de headquarters van FreshTV. Niet alleen omdat ik zo ontzettend mooi kan fluiten, maar ook omdat het slechts één minuut fietsen van mijn woning is. Genoeg gekkigheid… FreshTV past bij mij vanwege de altijd vrolijke en informele sfeer die er hangt. Iedereen is collegiaal; even meedenken met dit of een helpende hand bieden voor dat. We zijn een (h)echt team. Zo krijgen stagiaires bijvoorbeeld net zoveel ruimte voor het inbrengen van ideeën als ieder ander op het kantoor. Dit versterkt het teamgevoel en zorgt ervoor dat ik elke morgen fluitend naar mijn werk ga.

Productie van projecten

Wanneer een klant met ons in zee gaat ga ik aan de slag voor de realisatie van het project. Voor bijvoorbeeld de opnames van een commercial moeten mensen en middelen geregeld geworden. Ik maak hiervoor een callsheet met daarop de volledige (tijds)planning van de productie. Denk aan het regelen van camera’s, licht en geluid, het opstellen van een shotlist of het inplannen van acteurs. Wat mijn werk uitdagend maakt? De planning dusdanig in orde maken dat alles tijdens de opnamedag op rolletjes verloopt. Er is niets leuker dan een frisse samenwerking!

Elke dag gelukkig zijn

Ondanks dat mijn werkzaamheden bij FreshTV veelal met het plannen van zaken te maken heeft, heb ik voor mijzelf geen lange termijn visie. Ik houd ervan om dingen van dag tot dag te bekijken. Elke dag moet je jezelf afvragen of je gelukkig bent in de situatie waarin je nu zit. Bij FreshTV ben ik op mijn plek en denk hier door te kunnen groeien tot een belangrijke vaste waarde voor het team.