Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

VR animaties

VR animaties gebruiken voor educatie & trainingen

  • Onderscheidende content
  • Duidelijke, heldere boodschap
  • Creatief, interactief & innovatief

Offerte ontvangen

Medische ingrepen trainen met virtual reality animaties

Ben je op zoek naar de nieuwe manier van leren? Wil jij jezelf kunnen bestempelen als innovatief en de kwaliteit van jouw educatie vergroten? Op het gebied van medische ingrepen trainen zijn virtual reality animaties de toekomst.

Wat anderen zeggen…

Zeer prettige samenwerking en dik tevreden over het eindresultaat van de films en animatie. Ik raad FreshTV zeker aan!
Simone beoordeelde
FreshTV met een
8

— Simone van Vegten, Adviseur Marketing & Communicatie @ ChipSoft

Prima, voor de toekomst zijn jullie onze eerste optie! Zodra we weer wat in de richting van video's extern willen gaan doen, komen jullie aan bod.
Matthijs beoordeelde
FreshTV met een
8

— Matthijs Gaikema, Head of Communications @ Conrad

Waarom gebruik maken van virtual reality animaties bij het trainen van medische ingrepen?

Waarom gebruik maken van virtual reality animaties bij het trainen van medische ingrepen?

Een arts heeft dagelijks te maken met zaken van levensbelang. Daarom is goede educatie van cruciaal belang, een anatomie student leert meer door veel ervaring op te doen. Bij de ouderwetse manier wordt eerst over theorie geleerd, vervolgens op een dier geoefend en uiteindelijk op een mensenlichaam.

Door de introductie van virtual reality animaties verandert de manier van trainen voor medische ingrepen. Door virtual reality kan de student zelf meemaken hoe een medische ingreep verloopt, fouten herkennen en kan de student de ingreep analyseren. Daarnaast is virtual reality ook de manier om medische ingrepen te oefenen voor artsen in opleiding.

Het grote voordeel van het gebruik van een virtual reality animatie is dat er geen medische risico’s aan ten grondslag liggen, er wordt namelijk niet geoefend op echte lichamen. Er wordt echter wel gekeken naar het menselijk lichaam en niet van een dier.

Waarom zijn virtual reality animaties effectief?

Waarom zijn virtual reality animaties effectief?

Een VR animatie is een zeer effectief middel om jouw boodschap over te brengen. Een gemiddeld mens onthoudt 10% wat het hoort, 20% van wat het leest en maar liefst 90% van wat het ervaart. Dit zorgt ervoor dat een VR animatie zeer effectief is. De mogelijkheden voor VR animaties zijn eindeloos, ook voor educatie.

Heb je zelf een idee voor jouw virtual reality animatie? Wij komen graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken. Een VR animatie zorgt ervoor dat jouw handeling of oefening tot leven komt.

Aron Imandikromo

Aron Imandikromo

Senior 3D en VR animator

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Vandaag nog alles weten over medische ingrepen oefenen door virtual reality?

Een VR Animatie is de nieuwe manier om anatomie studenten en artsen in opleiding te laten oefenen met medische ingrepen. De combinatie van beeld, geluid en de ervaring zorgt voor een heldere boodschap die onthouden wordt. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een VR animatie om medische ingrepen te oefenen? Kom snel met ons in contact en kom vandaag alles nog te weten over een VR animatie laten maken. Beleef bij ons in de VR Room de ervaring van Virtual Reality!

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Wat doet FreshTV Videomarketing?

Wij zijn de frisse dames en heren van FreshTV Videomarketing! We bedenken en bouwen creatieve video-uitingen voor de meest uiteenlopende organisaties. En dat in alle vormen en maten die je bedenken kan. Van een duidelijke uitleganimatie tot aan een volledig gepersonaliseerde video. Mogen wij ons persoonlijk voorstellen? Bezoek onze Over ons webpagina of kom gezellig langs voor een frisse smoothie!

Wat zijn de kosten van het laten maken van een videofilm?

Hoe mooi zou het zijn als we, net als in een restaurant, een overzichtelijke menukaart zouden hebben met heldere prijzen? Helaas is dat met producten en diensten die op maat gemaakt worden niet mogelijk.

De kosten van een videofilm zijn namelijk sterk afhankelijk van de hoeveelheid locaties waar gefilmd moet worden, de benodigde filmcrew (acteurs, licht acteurs die je in de film wilt hebben en uiteraard de hoeveelheid productiekosten die daarmee gepaard gaan. Om jou toch snel een prijsindicatie te geven voor de plannen die jij met video hebt, vragen wij je ons offerteformulier in te vullen. Binnen één werkdag ontvang je een reactie!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV