Trots op Michael Schouwenaar


.

Michael Schouwenaar
Videomarketing Consulent

Trots op onze Michael vanwege zijn passie voor video, SEO-kennis en warme telefoonstem. Waar hij gelukkig van wordt? Succesvolle marketingoplossingen!

Kennismaken?
LinkedIn logo óf drink een smoothie met Michael!

.


“Een foto zegt meer dan duizend woorden. Een video zegt meer dan duizend foto’s”

Passie voor online marketing

Ik heb een passie voor online marketing en voor sales. Bij FreshTV kan ik dus iedere dag dingen doen die ik daadwerkelijk leuk vind. Ik help organisaties met het beter zichtbaar zijn op het internet en het verduidelijken van hun diensten en hun producten aan de hand van passende oplossingen. Video is een ontzettend gaaf medium waarmee je de doelgroep sneller en beter kan informeren en waar nog ontzettend veel te halen valt voor veel organisaties. Zo heb ik veel contact met vaste klanten en met organisaties die nog geen klant zijn, om samen tot een rendabele videomarketing oplossing te komen.

Marketingstrategie voor onze klanten

Aangezien video een steeds grotere rol gaat spelen op internet (denk bijvoorbeeld alleen al eens aan de voordelen op het gebied van zoekmachine optimalisatie), wil ik met FreshTV de aankomende jaren een grote rol gaan spelen in de marketingstrategie van onze (toekomstige) klanten.