Vandaag gesloten
Bel mij terug

MOOC academische animatievideo

MOOC-animatie gaat door waar woorden stoppen

  • MOOC in animatievorm werkt
  • Complexe materie in 1 keer helder en concreet

Offerte ontvangen

MOOC academische animatievideo

Ja, we praten hier over het onderwijs van de toekomst. MOOC staat voor Massive Open Online Course (MOOC). Deze online manier (o.a. vlogs) van het lesgeven en verstrekken van informatie maakt het onderwijs toegankelijk voor een groter publiek. Als academische vlogger is de tweede stap die je wilt maken het duidelijk overbrengen van je lesstof. En daar kan animatie je goed bij helpen!

Succesvolle voorbeelden

Zernike Advanced Processing (ZAP) Facility

Bekijk deze uitleganimatie van de Hanzehogeschool.

FreshTV Videomarketing MOOC

Bekijk hoe jij een MOOC animatiefilm van FreshTV kan inzetten.

Bekijk meer in ons portfolio

Wat andere zeggen...

FreshTV is een heel professionele club en een verlengstuk van de communicatie afdeling! Ze zijn behulpzaam, denken met je mee en zijn super geduldig. Een frisse en creatieve partij om mee samen te werken aan animaties en bedrijfsvideo's.
Marjolein beoordeelde
FreshTV met een
8.2

— Marjolein Overbosch, Communications Manager @ DMT Environmental Technology

Freshtv heeft een mooie en originele bedrijfsfilm gemaakt. Ze zijn flexibel maar soms ook standvast, wat achteraf niet zo verkeerd was.
Henry beoordeelde
FreshTV met een
9.1

— Henry Mensen, Technical Sales @ Intercol Adhesives

MOOC-animatie gaat door waar woorden stoppen

MOOC-animatie gaat door waar woorden stoppen

Schieten woorden tekort? Zelfs met een behulp van een tekening komt je punt niet helemaal over? Al gedacht aan de inzet van bewegende tekeningen? Animatie in de vorm van een ‘explanimation’ geeft inzicht in lastige en moeilijke onderwerpen. Je kunt hiermee het cruciale verschil maken in dat je kijkers de visuele weergegeven content wél of niet snappen. Laat daarom een MOOC animatievideo maken!

Maak van jouw MOOC-college een groot succes

Maak van jouw MOOC-college een groot succes

De features van de 21-eeuwse houden met een simpele webcam-sessie niet op. Nee, kies ervoor om je publiek iets ‘leuks’ en ‘boeiends’ mee te geven. Laat het goede voorbeeld zien en turn jouw content om in een visuele animatie-hoogstandje. Het publiek zal het in ieder geval waarderen én nog belangrijker: jouw MOOC-materie beter begrijpen. Daarnaast houdt animatie ook nog eens de aandacht van je kijkers vast. Je vangt dus meerdere vliegen in één klap.

Victor Teeselink

Victor Teeselink

Video consultant

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

MOOC is met animatie nooit meer saai!

Experimenteer met animatie en maak complexe onderwerpen begrijpelijk. FreshTV maakt jouw vlogs aantrekkelijk en houden de aandacht vast. Denk je na over visualiseren van jouw MOOC? Kom in contact voor een verhelderend gesprek!

Offerte aanvragen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Waarom moet ik voor FreshTV Videomarketing kiezen?

Er zijn veel bedrijven die video’s en animaties maken. Aan creativiteit, leuke filmapparatuur en enthousiasme geen gebrek. Wat ons uniek maakt, is dat wij ook kijken naar datgene wat je wilt bereiken met de video- of animatiefilm. Het denkwerk over wie je op welke manier wilt gaan bereiken met je video’s is waanzinnig belangrijk om je videocampagne tot een succes uit te rollen. Wij zorgen dat jouw video zichzelf dubbel en dwars terugverdiend. Met een uitgekiende strategie die al start tijdens het schrijven van het script.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV