“We hebben veel positieve reacties gekregen”

– Alex van Dalen (directeur Beenen automatisering)


.

Motion graphics

Een succesvolle motion graphic laten maken? FreshTV Videomarketing heeft de kennis en expertise in huis om jouw doelgroep versteld te doen staan van de combinatie van foto’s, woorden, geluid en video. Dat is namelijk dé digitale techniek waarmee je vandaag de dag de aandacht van je klanten vangt en vasthoudt. Een motion graphic combineert het beste van film, animatie en grafische vormgeving. Creatieve elementen als typografie, illustraties, logo’s en korte stukjes video worden in een motion graphic met elkaar gecombineerd.

Vervolgens animeren of “verplaatsen” onze vakmensen van FreshTV de beelden op een manier die jouw verhaal vertelt, in de puurste vorm, iets echt. Een motion graphic laten maken is uiterst geschikt om veel informatie in een korte tijd te communiceren. Bij FreshTV omarmen we het gebruik van motion graphics en spelen we met de inzet van deze animaties behendig in op de steeds korter wordende aandachtsspanne van internetgebruikers.

.


Bekijk de motion graphic over het Kardingecomplex

Bekijk hoe DMT motion graphic heeft ingezet


Actie – reactie

Motion graphics worden veel gebruikt in multimedia projecten. Je kunt er bijvoorbeeld aan denken om een animatie van ingewikkelde data op een congres of beurs te laten zien. Trouwens: iedere keer als je een staafdiagram tot leven ziet komen in een televisiereclame of in het nieuws, is de kans groot dat je naar een motion graphic kijkt. Het soort motion graphics dat echter de wereld van contentmarketing momenteel succesvol overneemt, is langer en veel creatiever en kunstzinniger.

Het belangrijkste onderdeel van een goede motion graphic is natuurlijk het gebruik van exacte data. FreshTV gebruikt smaakvol toegepaste animaties om de informatie visueel aantrekkelijker en begrijpelijker te maken. Laat je bij ons een motion graphic ontwikkelen, dan kies je voor een geweldige manier om belangrijke ideeën te uiten, bewustwording te creëren en roep je potentiële klanten op om actie te ondernemen.

Wanneer kies je voor motion graphics?

In online video’s die lang duren bekijken we alleen de meest relevante scènes. Duurt een video net iets te lang, dan stoppen we met kijken. Dat is waar motion graphics om de hoek komen kijken. FreshTV perst een groot deel van de informatie die jij kwijt wilt in een korte en visueel aantrekkelijke presentatie.

Motion graphics zijn daarom een geweldige manier om het risico te verlagen dat een kijker een zogenoemde call-to-action mist als ze delen van een langere video hebben overgeslagen. Bij FreshTV zijn we ervan overtuigd dat motion graphics dé perfecte middenweg zijn tussen te gedetailleerde en overgeproduceerde live action video’s en simpele, statische content.

motion-graphics-freshtv

motion-graphics-freshtv-videomarketing


.

Michael Schouwenaar - FreshTV

Wat mogen wij voor jou vormgeven?

Motion graphics zijn kort, ze communiceren hun boodschap eenvoudig en effectief en ze hebben geen hoge eisen van de kijker, behalve het doel om te worden gedeeld. Wat voor motion graphic mogen wij voor jou vormgeven? Kom een vrijblijvende verse smoothie met ons drinken en we nemen de mogelijkheden met je door.

.