Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Motion graphics

Geef een creatieve twist met motion graphics

  • Jouw verhaal in de puurste vorm
  • Effectief een boodschap communiceren

Offerte ontvangen

Motion graphics

Een succesvolle motion graphic laten maken? FreshTV Videomarketing heeft de kennis en expertise in huis om jouw doelgroep versteld te doen staan van de combinatie van foto’s, woorden, geluid en video. Dat is namelijk dé digitale techniek waarmee je vandaag de dag de aandacht van je klanten vangt en vasthoudt. Een motion graphic combineert het beste van film, animatie en grafische vormgeving. Creatieve elementen als typografie, illustraties, logo’s en korte stukjes video worden in een motion graphic met elkaar gecombineerd. Vervolgens animeren of “verplaatsen” onze vakmensen van FreshTV de beelden op een manier die jouw verhaal vertelt, in de puurste vorm, iets echt. Een motion graphic laten maken is uiterst geschikt om veel informatie in een korte tijd te communiceren. Bij FreshTV omarmen we het gebruik van motion graphics en spelen we met de inzet van deze animaties behendig in op de steeds korter wordende aandachtsspanne van internetgebruikers.

Succesvolle voorbeelden

Motion graphic Kardingecomplex

Deze motion graphic is in vier weken tijd gemaakt!

BioGas Upgrading door DMT

Bekijk hoe DMT motion graphic heeft ingezet.

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen...

Freshtv heeft een mooie en originele bedrijfsfilm gemaakt. Ze zijn flexibel maar soms ook standvast, wat achteraf niet zo verkeerd was.
Henry beoordeelde
FreshTV met een
9.1

— Henry Mensen, Technical Sales @ Intercol Adhesives

Zeer prettige samenwerking en dik tevreden over het eindresultaat van de films en animatie. Ik raad FreshTV zeker aan!
Simone beoordeelde
FreshTV met een
8

— Simone van Vegten, Adviseur Marketing & Communicatie @ ChipSoft

Actie – reactie

Actie – reactie

Motion graphics worden veel gebruikt in multimedia projecten. Je kunt er bijvoorbeeld aan denken om een animatie van ingewikkelde data op een congres of beurs te laten zien. Trouwens: iedere keer als je een staafdiagram tot leven ziet komen in een televisiereclame of in het nieuws, is de kans groot dat je naar een motion graphic kijkt. Het soort motion graphics dat echter de wereld van contentmarketing momenteel succesvol overneemt, is langer en veel creatiever en kunstzinniger.

Het belangrijkste onderdeel van een goede motion graphic is natuurlijk het gebruik van exacte data. FreshTV gebruikt smaakvol toegepaste animaties om de informatie visueel aantrekkelijker en begrijpelijker te maken. Laat je bij ons een motion graphic ontwikkelen, dan kies je voor een geweldige manier om belangrijke ideeën te uiten, bewustwording te creëren en roep je potentiële klanten op om actie te ondernemen.

Wanneer kies je voor motion graphics?

Wanneer kies je voor motion graphics?

In online video’s die lang duren bekijken we alleen de meest relevante scènes. Duurt een video net iets te lang, dan stoppen we met kijken. Dat is waar motion graphics om de hoek komen kijken. FreshTV perst een groot deel van de informatie die jij kwijt wilt in een korte en visueel aantrekkelijke presentatie.

Motion graphics zijn daarom een geweldige manier om het risico te verlagen dat een kijker een zogenoemde call-to-action mist als ze delen van een langere video hebben overgeslagen. Bij FreshTV zijn we ervan overtuigd dat motion graphics dé perfecte middenweg zijn tussen te gedetailleerde en overgeproduceerde live action video’s en simpele, statische content.

Victor Teeselink

Victor Teeselink

Video consultant

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Wat mogen wij voor jou vormgeven?

Motion graphics zijn kort, ze communiceren hun boodschap eenvoudig en effectief en ze hebben geen hoge eisen van de kijker, behalve het doel om te worden gedeeld. Wat voor motion graphic mogen wij voor jou vormgeven? Kom een vrijblijvende verse smoothie met ons drinken en we nemen de mogelijkheden met je door.

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Hoe krijg ik meer views op YouTube?

Om meer views te krijgen op je YouTube video’s moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Het is zaak dat jij Google/YouTube vertelt waar de video over gaat. Dat doe je door elke video te voorzien van een relevante titel, beschrijving en labels waar belangrijke zoekwoorden worden genoemd. Daarnaast speelt de lengte van de video een belangrijke rol. Is de film te lang? Dan klikt je doelgroep minder snel op de video en kijken ze deze vervolgens ook minder vaak tot het einde uit. Zonde! PS: het aantal views zegt nog niets over het succes van de film. Voor meer informatie neem contact op met onze adviseurs.

Wat zijn de kosten van het laten maken van een videofilm?

Hoe mooi zou het zijn als we, net als in een restaurant, een overzichtelijke menukaart zouden hebben met heldere prijzen? Helaas is dat met producten en diensten die op maat gemaakt worden niet mogelijk.

De kosten van een videofilm zijn namelijk sterk afhankelijk van de hoeveelheid locaties waar gefilmd moet worden, de benodigde filmcrew (acteurs, licht acteurs die je in de film wilt hebben en uiteraard de hoeveelheid productiekosten die daarmee gepaard gaan. Om jou toch snel een prijsindicatie te geven voor de plannen die jij met video hebt, vragen wij je ons offerteformulier in te vullen. Binnen één werkdag ontvang je een reactie!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV