Vandaag gesloten
Bel mij terug

Creëer de beste online marketing strategie samen met de specialisten van FreshTV.

Online marketing

  • Flexibel en snel
  • Word succesvol met video
  • Meten is weten

Offerte ontvangen

Een online marketing strategie bepalen

Internet heeft in de afgelopen jaren een mega groei doorgemaakt. Omdat het internet bedrijven in staat stelt om beter met hun klanten te communiceren, zijn we er bij FreshTV van overtuigd dat online aanwezigheid een belangrijk onderdeel zou moeten zijn van de marketingstrategie van elk bedrijf. Verberg je niet langer, het is tijd om online te shinen!

Succesvolle voorbeelden van een online video's

12Fresh Websites die Scoren

12Fresh is specialist op het gebied van websites die scoren. Deze site zal binnenkort online gaan. FreshTV maakte de animatie.

Online Marketing - Opeinstein

Opeinstein heeft deze uitleganimatie laten maken door FreshTV. Zij zijn specialist op online marketing gebied.

Migo Peer Commercial

Voor Migo hebben we een serie korte Instagram Commercials gemaakt om de naamsbekendheid te vergroten. Resultaat 300.000 views in 2 weken tijd.

Woonsquare Facebook Commercial

Woonsquare heeft deze Facebook/Instagram Commercial laten maken door FreshTV. Resultaat ruim 900.000 views in 2 maanden tijd.

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen...

Het is een professionele stap om datgene wat je doet in beeld weer te geven, alleen zou ik dit wel door een professionele partij als FreshTV laten doen. We hebben veel positieve reacties gekregen. FreshTV Videomarketing is écht creatief bezig.
Alex beoordeelde
FreshTV met een
9.1

— Alex van Dalen, Directeur @ Beenen Automatisering

De samenwerking met FreshTV was erg fijn! Ze hebben goed naar onze ideeën geluisterd en dat heeft geresulteerd in een bedrijfsfilm waar we echt trots op zijn!
Annelij beoordeelde
FreshTV met een
9.3

— Annelij Clemens, Marketing Manager @ Re5al

Online marketing: meten is weten

Online marketing: meten is weten

Het mooie van online marketing is dat alles meetbaar is. Je ziet meteen wat het effect is van jouw video en weet dus snel hoe goed jouw online campagne scoort. Samen kijken we welk online video-platform het beste bij jouw organisatie past. Wordt het Youtube, Vimeo of toch Vine? Wil jij de juiste boodschap op het juiste moment aan de juiste doelgroep communiceren? Bij FreshTV staan we te popelen om jouw onderneming, groot of klein, te laten groeien!

Creëer een online marketing strategie van begin tot eind

Creëer een online marketing strategie van begin tot eind

Zoek jij een bureau dat de meest doeltreffende online marketing strategie voor je bepaalt? FreshTV denkt van begin tot eind mee over welk succes je wilt bereiken op het internet en welk type video jou daar het best bij helpt. We gaan niet alleen voor het bereiken van een nieuwe doelgroep, nee: we gaan en staan voor het bouwen van merkvoorkeur en het verhogen van je conversies!

Inge Jonker

Inge Jonker

Creative Producer Animation

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren over hoe je een succesvol video in je online marketing laat passen

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Online marketing strategie neerzetten?

Wil jij ook scoren met een succesvolle online marketing strategie? Kom vrijblijvend een smoothie met ons drinken en ontdek hoe online marketing jouw bedrijf kan laten groeien!

Offerte ontvangen
Of maak een afspraak

Op werkdagen kun je ons bereiken van 09.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Hoe krijg ik meer views op YouTube?

Om meer views te krijgen op je YouTube video’s moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Het is zaak dat jij Google/YouTube vertelt waar de video over gaat. Dat doe je door elke video te voorzien van een relevante titel, beschrijving en labels waar belangrijke zoekwoorden worden genoemd. Daarnaast speelt de lengte van de video een belangrijke rol. Is de film te lang? Dan klikt je doelgroep minder snel op de video en kijken ze deze vervolgens ook minder vaak tot het einde uit. Zonde! PS: het aantal views zegt nog niets over het succes van de film. Voor meer informatie neem contact op met onze adviseurs.

Waarom moet ik voor FreshTV Videomarketing kiezen?

Er zijn veel bedrijven die video’s en animaties maken. Aan creativiteit, leuke filmapparatuur en enthousiasme geen gebrek. Wat ons uniek maakt, is dat wij ook kijken naar datgene wat je wilt bereiken met de video- of animatiefilm. Het denkwerk over wie je op welke manier wilt gaan bereiken met je video’s is waanzinnig belangrijk om je videocampagne tot een succes uit te rollen. Wij zorgen dat jouw video zichzelf dubbel en dwars terugverdiend. Met een uitgekiende strategie die al start tijdens het schrijven van het script.

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV