Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Het verhaal van FreshTV

Over ons en hoe het allemaal begon.

Ons team zet zich elke dag in om met jouw film of animatie successen te boeken. En succes hebben we, omdat we zelf ook volop inzetten op online marketing en videomarketing. Dus we zeggen niet alleen dat we er verstand van hebben, we passen het zelf ook actief toe. Grote kans dat jij daarom bij ons op de website zit ;)

Het verhaal van <em>FreshTV</em>

Een jonge, enthousiaste studio gevestigd in Groningen, Amsterdam en Rotterdam.

“Trots, Geluk en Succes. Wij zijn trots bij te kunnen dragen aan jouw geluk door de inzet van succesvolle videomarketing”
FreshTV Videomarketing is een bureau gespecialiseerd in online video, animatiefilms, commercials en bedrijfsfilms. Wij vergroten jouw online zichtbaarheid met de inzet van video -en animatiefilms op je website of social media kanalen. Ons team neemt je alles uit handen en adviseert je op het gebied van online videomarketing.

Hoe we begonnen

FreshTV Videomarketing is eind 2009 begonnen als online televisiezender voor jongeren. Daar hebben we veel geleerd over videomarketing en het online positioneren van videofilms. In 2012 wordt onze bedrijfsfilmtak steeds groter en kiezen steeds meer bedrijven en organisaties voor onze online marketing aanpak. We hebben begin 2013 definitief afscheid genomen van het TV station en zijn ons verder gaan specialiseren in het online vermarkten van videofilms en animatiefilms.

Nu hebben we meer dan 200 tevreden klanten in heel Nederland en Vlaanderen die met trots en veel succes onze videoproducten inzetten.

Onze visie

Trots, Geluk & Succes. Dat is onze slogan bij FreshTV Videomarketing. Wij zijn trots bij te kunnen dragen aan jouw geluk door de inzet van succesvolle videomarketing.

Eén van de meest uitgesproken trots, geluk en succes momenten is bij de geboorte van je eigen kind. Zo ook bij het lieve zoontje en dochtertje van Suzan en Peter. In 2014 en 2015 worden zij geboren en beiden hebben een speciale plek in ieders hart bij ons op kantoor. Hun zoon kreeg de eer om de lijnen van ons nieuwe logo te tekenen (deze zijn later iets bijgepunt door onze vormgevers ;)). Wij zijn er trots op en hopen dat iedereen die met ons samenwerkt hetzelfde gevoel kan krijgen als wij willen uitstralen; Trots, Geluk & Succes!

Ons Video -en Marketingteam

Frisse koppen waar we trots op zijn!

Peter de Graaf

Peter de Graaf

Videomarketing specialist

Suzan Abbas

Suzan Abbas

Accountmanager

Luc Smiers

Luc Smiers

Productie & Marketing

Michael Schouwenaar

Michael Schouwenaar

Salesmanager

Marianne de Graaf

Marianne de Graaf

Projectmanager Animatie

Aron Imandikromo

Aron Imandikromo

Animatieheld (3D & VR)

Erik Kuijper

Erik Kuijper

Wordpress (websites) Held

Richard

Richard

Animatieheld (2D)

Thomas

Thomas

Animatieheld (3D)

Wij hebben commercials ontwikkeld voor meer dan 200 klanten, waaronder:

Altijd in de buurt

FreshTV is gevestigd op 3 locaties:

Groningen (HQ)

Oude-Boteringestraat 71
9712 GG Groningen
050 - 720 00 12

Amsterdam

Herengracht 440
1017 BZ Amsterdam
020 - 894 33 66

Rotterdam

Weena 290
3012 NJ Rotterdam
010 - 820 89 14

We spreken graag met je af

Ben jij het zat om omzet mis te lopen door video's die niet opvallen? Kom vrijblijvend een smoothie met ons drinken en ontdek jouw kansen!

Smoothie drinken! Bekijk ons werk

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.

Psst! Niet fruitig genoeg?