Vandaag gesloten
Bel mij terug

Het verhaal van FreshTV Videomarketing

Over ons en hoe het allemaal begon.

FreshTV is een bedrijf met een grote groei ambitie en met duidelijke kernwaarden. Bij ons werken, betekent werken voor organisaties die de wereld vooruit helpen. Het maken van producten zoals film en animatie die organisaties in staat stellen hun ambities waar te maken. Ambities waar wij ook als team achter staan. Zo werken we niet voor de olie-industrie, tabaksindustrie etc. etc. Onze energie en passie mogen niet opgaan in de rook van de oude industrie en de oude waarden die we als bedrijf snel willen passeren. Dit betekent voor ons team de motivatie en de wetenschap dat de uren die we investeren in ons werk ook daadwerkelijk bijdragen aan een betere wereld. Bel ons nu op 085 -273 8331 voor meer informatie.

Het verhaal van <em>FreshTV Videomarketing</em>

Een jonge, enthousiaste studio gevestigd in Groningen, Amsterdam en Rotterdam.

Wij geloven in het maken van videocontent die een bijdrage levert aan de eindgebruiker. Dat betekent dat we samen met de opdrachtgever bekijken welke videocontent het beste aansluit bij de doelgroep op wie we ons richten. Ons team gelooft in het maken van content en het inzetten van de cerativiteit die we bezitten voor organisaties die vooruit willen, vooruit qua klimaat, mensenrechten, dierenwelzijn en innovatie. Wij zijn specialist al sinds 2009 in online videomarketing. We hebben waanzinnig goede mensen die mooie animaties maken, prachtige (VR) films maken en gecertificeerd zijn in online video ads. Innovatie is bij ons geen loos woord. Dit is een actieve pijler in onze organisatie. Ook efficient werken hoort bij ons DNA. Maar bovenal is het leuk om bij ons te werken, waardoor het ook leuk is om met ons te werken. Maak contact met onze collega’s en maak kennis met onze mensen en werkwijze. 085 – 273 8331

In den beginne...

FreshTV Videomarketing is eind 2009 begonnen als online televisiezender voor jongeren. Daar hebben we veel kennis opgedaan over videomarketing en het online positioneren van videofilms. In 2012 wordt onze bedrijfsfilmtak steeds groter en kiezen steeds meer bedrijven en organisaties voor onze online marketing aanpak. We hebben begin 2013 definitief afscheid genomen van het TV station en zijn ons verder gaan specialiseren in het online vermarkten van videofilms en animatiefilms. Nu hebben we meer dan 350 tevreden klanten in heel Nederland, Duitsland en Vlaanderen die met trots en veel succes onze videoproducten inzetten!

Onze visie

Trots, Geluk & Succes. Dat is onze slogan bij FreshTV Videomarketing. Wij zijn trots bij te kunnen dragen aan jouw geluk door de inzet van succesvolle videomarketing. Eén van de meest uitgesproken trots, geluk en succes momenten is bij de geboorte van je eigen kind. Zo ook bij het lieve zoontje en dochtertje van Suzan en Peter. In 2014 en 2016 worden zij geboren en beiden hebben een speciale plek in ieders hart bij ons op kantoor. Hun zoon kreeg de eer om de lijnen van ons nieuwe logo te tekenen (deze zijn later iets bijgepunt door onze vormgevers ;)). Wij zijn er trots op en hopen dat iedereen die met ons samenwerkt hetzelfde gevoel kan krijgen als wij willen uitstralen; Trots, Geluk & Succes!

Het team van FreshTV Videomarketing

Ontmoet ons leuke team!

Suzan Abbas

Suzan Abbas

Video consultant

David Witsel

David Witsel

Video editor

Sophie Spendel

Sophie Spendel

Senior 2D animator

Aron Imandikromo

Aron Imandikromo

Senior 3D en VR animator

Sebastiaan Kusters

Sebastiaan Kusters

Creative Producer Video

Inge Jonker

Inge Jonker

Creative Producer Animation

Peter de Graaf

Peter de Graaf

Videomarketing specialist

Karel Nieweg

Karel Nieweg

Video consultant

Victor Teeselink

Victor Teeselink

Video consultant

Stage lopen?

Vul dit formulier in!

Wij produceren voor meer dan 350 klanten, waaronder:

Altijd in de buurt

FreshTV is gevestigd op drie locaties:

Eindhoven

Hurksestraat 64
5652 AL Eindhoven

Groningen (Hoofdkantoor)

Oude-Boteringestraat 71
9712 GG Groningen

Amsterdam

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

Rotterdam

Weena 290
3012 NJ Rotterdam

We spreken graag met je af

Kom in contact met ons team en maak vrijblijvend kennis. Wij zullen je inlichten over de uitgebreide mogelijkheden die video voor je biedt.

Smoothie drinken! Bekijk ons werk

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV