.

Ons Video -en Marketingteam waar we trots op zijn!

Ons team zet zich elke dag in om met jouw film of animatie successen te boeken. En succes hebben we, omdat we zelf ook volop inzetten op online marketing en videomarketing. Dus we zeggen niet alleen dat we er verstand van hebben, we passen het zelf ook actief toe. Grote kans dat jij daarom bij ons op de website zit ;)
Drink snel een smoothie met ons voor vrijblijvend advies.

Trots, geluk en succes. Wij zijn trots bij te kunnen dragen aan jouw geluk door de inzet van succesvolle videomarketing”

.


 

 

 

 

 

Marianne de Graaf
Projectmanager

 

 

 

 

 

Aron Imandikromo
Animatie Specialist

 

 

 

 

 

Erik
WordPress Developer

 

 

 

 

 

Thomas
3D Animator

 

 

 

 

 

Richard
2D Animator

 

 

 

 

 

Stage lopen?
Vul dit formulier in.


Wie zijn wij?

FreshTV Videomarketing is eind 2009 begonnen als online televisiezender voor jongeren. Daar hebben we veel geleerd over videomarketing en het online positioneren van videofilms. In 2012 wordt onze bedrijfsfilmtak steeds groter en kiezen steeds meer bedrijven en organisaties voor onze online marketing aanpak. We hebben begin 2013 definitief afscheid genomen van het TV station en zijn ons verder gaan specialiseren in het online vermarkten van videofilms en animatiefilms.

Nu hebben we tientallen klanten in heel Nederland en Vlaanderen die met trots en veel succes onze videoproducten inzetten.

Wij ontwikkelen ook onze eigen nieuwe online videomogelijkheden, zoals interactieve video’s en gepersonaliseerde videofilms. In 2015 bestonden we vijf jaar en dat hebben we gevierd met onze relaties.

Wil je ons beter leren kennen? Vraag dan hier je smoothie date aan!

Onze visie

Trots, Geluk & Succes. Dat is onze slogan bij FreshTV Videomarketing. Wij zijn trots bij te kunnen dragen aan jouw geluk door de inzet van succesvolle videomarketing.

Eén van de meest uitgesproken trots, geluk en succes momenten is bij de geboorte van je eigen kind. Zo ook bij het lieve zoontje en dochtertje van Suzan en Peter. In 2014 en 2015 worden zij geboren en beiden hebben een speciale plek in ieders hart bij ons op kantoor. Hun zoon kreeg de eer om de lijnen van ons nieuwe logo te tekenen. Wij zijn er trots op en hopen dat iedereen die met ons samenwerkt hetzelfde gevoel kan krijgen als wij willen uitstralen; Trots, Geluk & Succes!

FreshTV logo rood

Logo FreshTV videomarketing          FreshTV videomarketing nieuwe logo klaar