Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Overheidscommunicatie

Houd het kort en simpel

  • Beleidsstukken begrijpbaar maken
  • Voor burgers en medewerkers
  • Vertrouwen scheppen

Offerte ontvangen

Overheidscommunicatie

Als overheid heb je vaak te maken met complexe beleidsstukken die in dikke rapporten of jaarverslagen worden verspreid. Veel mensen zien ertegenop om deze lange lappen tekst te lezen en schuiven het dus ongelezen opzij. Met een video of uitleganimatie van FreshTV Videomarketing bereik je deze groep mensen en breng je ze op een laagdrempelige manier op de hoogte van het nieuws en de verhalen uit jouw bedrijf.

Succesvol voorbeeld

Pensioenfonds KPN Animatie

Animatie over het nieuw financieel toetsingskader

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen...

Het is een professionele stap om datgene wat je doet in beeld weer te geven, alleen zou ik dit wel door een professionele partij als FreshTV laten doen. We hebben veel positieve reacties gekregen. FreshTV Videomarketing is écht creatief bezig.
Alex beoordeelde
FreshTV met een
9.1

— Alex van Dalen, Directeur @ Beenen Automatisering

Freshtv heeft een mooie en originele bedrijfsfilm gemaakt. Ze zijn flexibel maar soms ook standvast, wat achteraf niet zo verkeerd was.
Henry beoordeelde
FreshTV met een
9.1

— Henry Mensen, Technical Sales @ Intercol Adhesives

Maak beleidsstukken begrijpbaar

Maak beleidsstukken begrijpbaar

Transparantie en het scheppen van vertrouwen in overheidscommunicatie wordt steeds belangrijker. Mensen willen weten wat je doet, waarom je het doet en hoe je het doet. Hoe? Met video natuurlijk!

Bij FreshTV noemen we graag als voorbeeld het Witte Huis. Die publiceert wekelijks de “West Wing Week” op YouTube, waarin de kijker een blik achter de schermen krijgt op 1600 Pennsylvania Avenue. We komen er dus achter hoe het er écht aan toe gaat in het Witte Huis, en dat vinden we stiekem super interessant. Heb je dus nieuws te melden? Houd het kort en simpel. Nieuws gaat snel en we zijn gewend om snel op de hoogte te worden gebracht.

Bij FreshTV zijn we er van overtuigd dat overheidscommunicatie best allemaal wat losser mag. Met een video of animatie van FreshTV wordt het makkelijker om documenten als beleidsnota’s, HRM-plannen of toekomstvisies te begrijpen. Daarvan wil je niet dat ze in de onderste la van je bureau verdwijnen, nee: ze moeten gezien worden.

Voor burgers en medewerkers

Voor burgers en medewerkers

Gemiddeld kijken we als Nederlanders twaalf video’s per week. Na het zien van een video gaat men vaak op zoek naar aanvullende informatie. En daarom is het gebruik van een video of (uitleg)animatie zo geschikt voor overheidscommunicatie: je kunt er namelijk in terugverwijzen naar een website of document met meer informatie.

Met een video kun je veel mensen in korte tijd bereiken. Bij FreshTV zorgen we altijd voor relevante en goede content. Dat betekent vooral content die aansluit op de informatiebehoefte van degene voor wie jij wilt dat we een video of (uitleg)animatie maken. Voor onderwerpen die breed gedragen worden door bijvoorbeeld de bewoners van een gemeente, is een uitleganimatie het medium bij uitstek.

Om een goede relatie op te bouwen tussen de burger en het openbaar bestuur, ontwikkelen wij films of animaties die jouw verhaal op een originele en opvallende manier vertellen. FreshTV heeft een creatieve insteek en gaat voor unieke concepten met impact.

Suzan Abbas

Suzan Abbas

Video consultant

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Wil jij overtuigend zijn?

Dus jij wilt mensen, de burger bereiken? Je wilt ze glashelder informeren over zaken die hen raken. Of je wilt een discussie op gang brengen. Inspireren. Overtuigen. Ontdek hoe een verhelderende en eenvoudige video van FreshTV voor jouw doelgroep kan werken. We nodigen je graag uit om onder het genot van een office made smoothie de mogelijkheden voor overheidscommunicatie te bespreken.

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Waarom moet ik voor FreshTV Videomarketing kiezen?

Er zijn veel bedrijven die video’s en animaties maken. Aan creativiteit, leuke filmapparatuur en enthousiasme geen gebrek. Wat ons uniek maakt, is dat wij ook kijken naar datgene wat je wilt bereiken met de video- of animatiefilm. Het denkwerk over wie je op welke manier wilt gaan bereiken met je video’s is waanzinnig belangrijk om je videocampagne tot een succes uit te rollen. Wij zorgen dat jouw video zichzelf dubbel en dwars terugverdiend. Met een uitgekiende strategie die al start tijdens het schrijven van het script.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV