“Pensioencommunicatie door middel van animatie werkt uitstekend”


.

Pensioen communicatie

Heeft jouw fonds de pensioencommunicatie helder voor elkaar en weten de deelnemers alle in-en-outs over hun pensioen? Sinds de veranderingen in de wet pensioencommunicatie zijn fondsen verplicht om hun steentje bij te dragen aan het geven van inzicht in wat hun deelnemers na het werkende leventje kunnen verwachten. En juist daar kan een heldere animatie goed bij helpen!

.Kies voor animatie bij dé pensioen-animatie expert

Laat de pensioendeelnemers zien welke keuzemogelijkheden er zijn en biedt handelingsperspectief. Het laatstgenoemde is natuurlijk essentieel en daarmee laat je zien dat jouw fonds de deelnemers centraal stelt. De keuze voor animatie is niet alleen efficiënt, maar ook nog eens effectief bij het overbrengen van een boodschap. Je wilt natuurlijk dat je deelnemers alle informatie opnemen en nog belangrijker, weet wat hij of zij ermee kan doen!

Animatie is bijzonder effectief

Er is veel gaande in pensioenland en helderheid in de opgebouwde rechten, koopkrachteffecten en mogelijke risico’s is meer dan ooit gewenst. Je kunt als pensioenfonds hier hét verschil maken en je doelgroep proactief en effectief benaderen. Communiceer met je deelnemers en vergroot de binding met de werkende klasse. Een duidelijke pensioenvideo in de vorm van een explanimation wordt door een ieder gewaardeerd en maakt jouw fonds menselijk, persoonlijk en bovenal toegankelijk.


.

Peter de Graaf

Pensioencommunicatie duidelijk in de hand met animatie

Pensioencommunicatie overtuigend en strak voor elkaar? Kies voor een begrijpelijke en inzichtelijke animatievideo. FreshTV maakt jouw deelnemers enthousiast over jouw pensioenfonds. Kom direct in contact en laat ons meer vertellen over de inzet van een explanimation.

.