Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

De pensioen animatie expert

Pensioen communicatie

  • Maak hét verschil als pensioenfonds
  • Duidelijkheid voor de deelnemers

Offerte ontvangen

Pensioen communicatie

Heeft jouw fonds de pensioencommunicatie helder voor elkaar en weten de deelnemers alle in-en-outs over hun pensioen? Sinds de veranderingen in de wet pensioencommunicatie zijn fondsen verplicht om hun steentje bij te dragen aan het geven van inzicht in wat hun deelnemers na het werkende leventje kunnen verwachten. En juist daar kan een heldere animatie goed bij helpen!

Succesvolle voorbeelden

Aegon PPI Communicatie

In 1,5 minuut tijd het pensioendashboard uitgelegd.

Pensioenfonds PostNL

Jaarverslag film van Pensioenfilm PostNL.

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen...

Zeer prettige samenwerking en dik tevreden over het eindresultaat van de films en animatie. Ik raad FreshTV zeker aan!
Simone beoordeelde
FreshTV met een
8

— Simone van Vegten, Adviseur Marketing & Communicatie @ ChipSoft

De samenwerking was goed. Snel schakelen, briefing werd goed opgepakt. Begeleiding bij vlog was goed. Vanuit TKP werken we al jaren samen met FreshTV en dat blijven we graag doen.
Martijn beoordeelde
FreshTV met een
9

— Martijn Leppink, Senior Consultant @ TKP Pensioen

Kies voor animatie bij dé pensioen-animatie expert

Kies voor animatie bij dé pensioen-animatie expert

Laat de pensioendeelnemers zien welke keuzemogelijkheden er zijn en biedt handelingsperspectief. Het laatstgenoemde is natuurlijk essentieel en daarmee laat je zien dat jouw fonds de deelnemers centraal stelt. De keuze voor animatie is niet alleen efficiënt, maar ook nog eens effectief bij het overbrengen van een boodschap. Je wilt natuurlijk dat je deelnemers alle informatie opnemen en nog belangrijker, weet wat hij of zij ermee kan doen!

Animatie is bijzonder effectief

Animatie is bijzonder effectief

Er is veel gaande in pensioenland en helderheid in de opgebouwde rechten, koopkrachteffecten en mogelijke risico’s is meer dan ooit gewenst. Je kunt als pensioenfonds hier hét verschil maken en je doelgroep proactief en effectief benaderen. Communiceer met je deelnemers en vergroot de binding met de werkende klasse. Een duidelijke pensioenvideo in de vorm van een explanimation wordt door een ieder gewaardeerd en maakt jouw fonds menselijk, persoonlijk en bovenal toegankelijk.

Peter de Graaf

Peter de Graaf

Videomarketing specialist

Ik help je graag met een duidelijk advies over de juiste inzet van video en animatie voor jouw organisatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Pensioencommunicatie duidelijk in de hand met animatie

Pensioencommunicatie overtuigend en strak voor elkaar? Kies voor een begrijpelijke en inzichtelijke animatievideo. FreshTV maakt jouw deelnemers enthousiast over jouw pensioenfonds. Kom direct in contact en laat ons meer vertellen over de inzet van een explanimation.

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Waarom is de kwaliteit van de video zo belangrijk?

De uitstraling van je merk of organisatie is van zeer groot belang. Je gaat toch ook niet zelf even snel het briefpapier ontwerpen en afdrukken? Zorg dat de video kwaliteit heeft die past bij het bedrijf. Een slechte video heeft een groter (negatief) effect op het imago van je bedrijf dan geen video.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV