Vandaag gesloten
Bel mij terug

Je doelgroep persoonlijk aanspreken

Personalized video

  • Persoonlijke communicatie
  • Boeiende video's
  • Een streepje voor krijgen

Offerte ontvangen

Personalized video

Voor organisaties is het belangrijk om zich te focussen op het creëren van een echt, interactief en vooral persoonlijk dialoog met de klant. Deze communicatie moet toegankelijk zijn en voor iedereen gemakkelijk te begrijpen. Het is een stuk service die niet langer alleen maar wordt verwacht; daarentegen, het is een vereiste. FreshTV Videomarketing haakt hier handig op in. Wij laten in een personalized video aan je doelgroep zien hoe uniek je bent. Een personalized video kun je volgens ons vergelijken met het krijgen van een ouderwets, handgeschreven verjaardagskaartje. Iemand is jouw verjaardag niet vergeten en heeft de moeite genomen om je persoonlijk te feliciteren. Datzelfde gevoel wanneer zo’n kaartje op je deurmat valt, willen we bij FreshTV ook bij jou en je klanten achterlaten. In een personalized video spreken we mensen persoonlijk aan, wist je dat maar liefst 90% van de doelgroep klikt op een persoonlijke video vanuit een mailing?

Succesvolle voorbeelden

Personalized video door FreshTV Videomarketing

Met een gepersonaliseerde video spreek je je doelgroep direct aan. Alle informatie in de video of animatie is afgestemd op degene die de video bekijkt.

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen...

Freshtv heeft een mooie en originele bedrijfsfilm gemaakt. Ze zijn flexibel maar soms ook standvast, wat achteraf niet zo verkeerd was.
Henry beoordeelde
FreshTV met een
9.1

— Henry Mensen, Technical Sales @ Intercol Adhesives

We hebben de commercial als test gedraaid voor een aantal specifieke voorstellingen en we hebben nu besloten dat de commercial voor alle voorstellingen komt te draaien!

— Pathé Bioscopen

Een streepje voor met personalized video

Een streepje voor met personalized video

Onze professionals stemmen een gepersonaliseerde video af op degene die de video bekijkt. Ze zijn namelijk gebaseerd op informatie uit bijvoorbeeld jouw CRM-systeem en ze geven ons relevante inzichten om boeiende video’s voor diverse zakelijke doelen te creëren. Dankzij de nieuwste technieken kunnen we real time deze video’s bijsturen of wijzigen. Je klanten kunnen dan niet anders dan de video opmerken wanneer je ze direct aanspreekt. Mochten er bijvoorbeeld klantgegevens veranderen, dan past ons systeem de gepersonaliseerde boodschap automatisch aan.

Een personalized video gaat niet langer over het laten zien dat je beschikt over die klantgegevens. We ontwikkelen deze persoonlijke video’s juist om aan te tonen dat je met iedere klant meedenkt en met concrete oplossingen komt. Door bijvoorbeeld veelgestelde vragen in video’s te beantwoorden, helpen we je om werkdruk weg te nemen of kosten te verlagen bij de helpdesk. Als organisatie heb je zo een streepje voor en is je klant eerder geneigd iets voor je terug te doen.

Klantdata vs. persoonlijke media

Klantdata vs. persoonlijke media

Het spreekt voor zich dat je met een persoonlijk bericht betere resultaten bereikt bij je doelgroep dan met een algemene mailing of advertentie. Een personalized video is de ideale koppeling tussen klantdata en persoonlijke media. Daarmee is het een effectief middel om gedrag te beïnvloeden.

FreshTV heeft veel ervaring met gepersonaliseerde video’s en ook de beveiliging van de data die gepaard gaat met het persoonlijk maken van de video. Omdat wij alle films en data op onze eigen servers beheren en hosten, kunnen we miljoenen verschillende gepersonaliseerde videofilms en gepersonaliseerde animaties veilig opslaan.

Kortom: gepersonaliseerde video’s hebben een positieve invloed op de klantenbinding, omdat het de kijker laat zien dat je je echt in ze hebt verdiept.

Peter de Graaf

Peter de Graaf

Videomarketing specialist

Ik help je graag met een duidelijk advies over de juiste inzet van video en animatie voor jouw organisatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Wil jij ook opvallen?

Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te personaliseren. Bij FreshTV laten we je opvallen. Neem jij contact met ons op, dan zorgen wij voor een persoonlijk gemaakte verse smoothie, geheel vrijblijvend uiteraard!

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Hoe krijg ik meer views op YouTube?

Om meer views te krijgen op je YouTube video’s moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Het is zaak dat jij Google/YouTube vertelt waar de video over gaat. Dat doe je door elke video te voorzien van een relevante titel, beschrijving en labels waar belangrijke zoekwoorden worden genoemd. Daarnaast speelt de lengte van de video een belangrijke rol. Is de film te lang? Dan klikt je doelgroep minder snel op de video en kijken ze deze vervolgens ook minder vaak tot het einde uit. Zonde! PS: het aantal views zegt nog niets over het succes van de film. Voor meer informatie neem contact op met onze adviseurs.

Waarom moet ik voor FreshTV Videomarketing kiezen?

Er zijn veel bedrijven die video’s en animaties maken. Aan creativiteit, leuke filmapparatuur en enthousiasme geen gebrek. Wat ons uniek maakt, is dat wij ook kijken naar datgene wat je wilt bereiken met de video- of animatiefilm. Het denkwerk over wie je op welke manier wilt gaan bereiken met je video’s is waanzinnig belangrijk om je videocampagne tot een succes uit te rollen. Wij zorgen dat jouw video zichzelf dubbel en dwars terugverdiend. Met een uitgekiende strategie die al start tijdens het schrijven van het script.

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV