Trots op Peter de Graaf


.

Peter de Graaf
Eigenaar

Trots op onze Peter vanwege zijn passie voor video, kritische blik en frisse manier van leiding geven. Waar hij gelukkig van wordt? Van zijn vrouw en kinderen!

Kennismaken?
LinkedIn logo óf geniet van een smoothie met Peter!


.


“Het is geweldig om een kijkje in de keuken te nemen van alle verschillende organisaties en bedrijven waar we voor werken.”

De mogelijkheden met video zijn enorm

Het werk dat ik doe is mijn lust en mijn leven. Het is geweldig om iedere dag opnieuw een kijkje in de keuken van allerlei verschillende organisaties en bedrijven te mogen nemen. Wij proberen dan in korte tijd de organisatie te leren kennen en hier een videomarketing concept voor te bedenken.

De mogelijkheden om de juiste doelgroep aan te spreken met een videofilm is enorm toegenomen. Dat vind ik erg fascinerend en leuk.

Interactief en gepersonaliseerd

Ik ben als managing director en eigenaar van FreshTV betrokken bij alle algemene lopende zaken. Verder kijk ik goed mee met de collega’s naar de videomarketing mogelijkheden van onze klanten. Daarnaast ontwikkel ik met interne en externe specialisten naar zelf ontwikkelde innovatieve video mogelijkheden, zoals de interactieve videofilm en gepersonaliseerde film.

Uiteraard controleer ik ook de eindproducten die de deur uit gaan.

Het klinkt als een cliché…

Op nummer één staan mijn jonge kinderen en mijn vrouw, het klinkt altijd als een cliché, maar ik ben er zeer trots op. Zakelijk maken -ook heel cliché- de tevreden klanten mij gelukkig en natuurlijk de geslaagde animatiefilms en videofilms die we produceren.