“Met een videoblog boei jij je doelgroep met relevante informatie. En dat binnen 2 minuten!”


.

Professioneel vloggen

Hoe vaak komt het niet voor dat je uren zwoegt aan een nieuwsbrief, whitepaper of een persbericht om vervolgens te constateren dat maar een fractie van jouw publiek daadwerkelijk deze teksten aandachtig doorneemt?

In theorie lijken nieuwsbrieven en whitepapers een geweldig middel om jezelf autoriteit te maken en om kennis te delen. In de praktijk komen we er echter steeds vaker achter dat jouw doelgroep tegenwoordig gewoonweg geen tijd meer heeft om jouw teksten door te lezen. We hebben altijd te veel te doen en altijd te weinig tijd…

Jouw whitepapers, patch notes en andere belangrijke updates worden daarom vaker niet gelezen dan wel. En het is mooi dat een fractie van de mensen jouw teksten leest, maar het is toch de bedoeling dat je iedereen die relevant is informeert? Nu lopen mensen wellicht zeer belangrijke informatie mis, die betrekking hebben op hun situatie. Dit kan nooit goed zijn!

Met een videoblog, oftewel vlog kan je dit probleem heel makkelijk tackelen. In plaats van dat je uren naar een scherm zit te staren om alles uit te schrijven, kom je bij ons een paar uur voor de camera staan.

.


Professioneel vloggen


Van 10 naar 2 minuten

In een paar uur nemen wij samen met jou een flink aantal beelden op, waarvan wij voor jou een aantal vlogs monteren. Door middel van een vlog kan je binnen 2 minuten jouw informatie snel en professioneel overbrengen naar jouw doelgroep. In een vlog video van 2 minuten kan je namelijk al ongelofelijk veel informatie kwijt, waarvoor mensen normaliter al ruim 10 minuten aan het lezen zijn!

Een vlog is dus professioneel in te zetten! Juist met professioneel vloggen creëer je snel hoogwaardige videocontent die niet alleen bijdraagt aan jouw vindbaarheid maar je ook heel veel tijd gaan besparen.

Waarover vloggen?

Zijn er nieuwe regels binnen jouw bedrijf? Is jouw softwarepakket net voorzien van een grote update? Of wil je gewoon een belangrijke trend onder de aandacht brengen? Met een professionele videoblog kan het allemaal.

Aansluitend op de huisstijl van jouw organisatie, de correcte tone of voice en nog belangrijker, jouw zakelijke boodschap wordt een stuk persoonlijker omdat je zelf in beeld komt.

Communicatie-gemeente

Communicatie-gemeente-freshtv


.

Suzan Abbas - FreshTV

Start je eigen vlog

Met een videoblog boei jij je doelgroep met relevante informatie. En dat binnen 2 minuten! Dus stop met schrijven en kom je doelgroep persoonlijk te woord staan in je eigen vlog!

.