Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Laat zien wat jij in huis hebt met een toffe promotiefilm van FreshTV.

Promotie met film

  • Versterk de identiteit van je bedrijf
  • Succesvol en conversieverhogend
  • Onderscheid jezelf van de concurrent

Offerte ontvangen

Een promotiefilm maken

Wil jij ook scoren met een film? Bij FreshTV weten we als geen ander dat het een goed idee is om een promotiefilm te maken; mensen onthouden slechts 10% van wat je vertelt, maar wel 50% van wat je ze laat zien. Met deze film laat je je huidige en toekomstige klanten niet alleen zien wat je in huis hebt, je wekt ook vertrouwen bij je doelgroep. Een film voor je promotie is niet langer een optie, maar een absolute must!

Succesvolle voorbeelden van promotiefilms

Promotiefilm voor Zwemcentrum Zuidhorn

Voor een kind kan water overweldigend, groots en spannend zijn. In deze promotiefilm van 59 seconden laat ZwemCentrum Zuidhorn zien hoe zij daarmee omgaan.

FreshTV over een promotiefilm laten maken

Wij helpen je graag met het brengen van jouw verhaal naar de buitenwereld. Een promotiefilm is daar uitermate geschikt voor, verdient zich snel terug en verstevigt je marktpositie.

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen over onze promotiefilms

De samenwerking is heel goed verlopen. Professionele begeleiding gedurende het traject. Ze weten waar ze het over hebben en leveren snel, vakkundig werk af!
Kelly beoordeelde
FreshTV met een
8

— Kelly Louwen, Design & Campaign Specialist @ Ticketmaster

Wij zijn als Crayestein Golf zeer tevreden met de samenwerking met FreshTV, het eindproduct is heel mooi geworden en de samenwerking verliep soepel. Het team was zeer flexibel wat in onze branche heel belangrijk is. al met al erg tevreden.
Jordy beoordeelde
FreshTV met een
8

— Jordy Kuijsters, Food & Beverage manager @ Crayestein Golf

Een promotiefilm maken van begin tot eind

Een promotiefilm maken van begin tot eind

Samen bepalen we het doel van je film. Wil je een algemene impressie geven van je bedrijf? Of toch informeren over een product of dienst? Als we het doel helder hebben, brengen we je doelgroep en boodschap in kaart. Omdat we jarenlange ervaring hebben, maken we er één die prikkelt en overtuigt. Van script tot scherm, en dan nog ietsje verder.

Waarom moet ik een promotiefilm maken?

Waarom moet ik een promotiefilm maken?

Het is een uitstekende manier om de identiteit van je merk te visualiseren. Ook is de film uitermate geschikt om te delen. Als je de film op de juiste kanalen plaatst, kan de interactie met je klant tot wel 300% toenemen. Je online vindbaarheid wordt ook aanzienlijk verbeterd; plaats je jouw promotiefilm via Youtube op je website, dan verschijn je veel hoger in de zoekmachines!

Victor Teeselink

Victor Teeselink

Video consultant

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle promotiefilm

Wij weten precies hoe we jouw promotiefilm maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Ook succesvol worden met een promotiefilm?

Wil je ook graag laten zien wat jouw bedrijf allemaal in huis heeft? Dat kan! Kom vrijblijvend een smoothie met ons drinken en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV