“Met een promotiefilm laat je je huidige en toekomstige klanten zien wat je in huis hebt.”


.

Promotiefilm laten maken

Hé ondernemer! Dus jij wilt scoren met video? Tekst is uit en beeld is bezig met een explosieve opmars. Infographics, video, animaties: alles draait meer en meer om visuele communicatie. We zijn blij dat je ervoor gekozen hebt om niet achter te blijven; een promotiefilm laten maken is namelijk niet langer een optie, maar een absolute must!

.


Een greep uit de promotievideo’s van FreshTV


Onze aanpak

Schrijven is geweldig, maar als je de personaliteit van je merk wilt communiceren, is video the way to go. Met een promotiefilm laat je je huidige en toekomstige klanten zien wat je in huis hebt. FreshTV Videomarketing maakt multifunctionele promotiefilms die prikkelen. Van script tot scherm, en dan nog ietsje verder.

Eerst kijken we samen wat het doel is van je video. Video is namelijk geen doel op zich, maar een middel om een doel te bereiken. Wil je een algemene impressie geven van je bedrijf? Of wil je informeren over het gebruik van een bepaald product of bepaalde dienst?

Vervolgens brengen we de doelgroep en de boodschap in kaart, en gaan we op zoek naar een boodschapper binnen jouw organisatie. Iemand die goed kan vertellen, iemand met passie voor je boodschap. Transparantie is immers steeds belangrijker en mensen willen het echte verhaal van de echte hoofdpersonen horen. Dat wekt vertrouwen, weten we bij FreshTV.

Ook Google houdt van video

Bij FreshTV kunnen we natuurlijk met tientallen goede redenen komen om een promotiefilm te laten maken. Allereerst onthouden mensen slechts tien procent van wat je vertelt, maar wel vijftig procent van wat je ze laat zien.

Een promotiefilm is makkelijk te delen en door het toevoegen van video aan bijvoorbeeld je e-mail marketing campagne, kan de interactie met je klant twee- tot driehonderd procent toenemen. Ook Google houdt van video’s. Plaats je jouw promotiefilm dus via YouTube op je website, dan verschijn je veel hoger in de Google zoekresultaten.

Heb je ergens nog materiaal op de plank liggen waarvan je denkt: dat kan wel een opfrisser gebruiken? Ook voor het cureren, dus het verbeteren van bestaande content, ben je bij FreshTV aan het juiste adres. Jij verandert, maar ook je doelgroep verandert. Laat dus je videocontent aansluiten bij de wereld van degene die jij wilt bereiken. Een promotiefilm laten maken onderscheid je van je concurrent.

promotiefilm laten maken freshtv

promotiefilm laten maken


.

Michael Schouwenaar - FreshTV

Ben jij overtuigd?

Video is de toekomst. Bij FreshTV kun je een promotiefilm laten maken die inzetbaar is voor meerdere online media. Bij deze nodigen we je graag uit om een smoothie met ons te komen drinken. Laat je contactgegevens achter of bel ons op 050 720 00 12 (Groningen) of 020 894 33 66 (Amsterdam).

.