Vandaag gesloten
Bel mij terug

Communiceer jouw boodschap kort en krachtig met een reclamevideo van FreshTV.

Reclamevideo

  • Vergroot je naamsbekendheid
  • Genereert nieuwe klanten
  • Is geschikt voor TV en YouTube

Offerte ontvangen

Reclamevideo om de aandacht te pakken

Reclame video inzetten is al bijna net zo lang ingeburgerd als dat we televisie kijken. Deze vorm van reclame wint ook steeds meer terrein op internet. Reclamefilmpjes vangen zo goed de aandacht, dat mensen zich nu nog reclamevideo’s van jaren geleden herinneren. Bovendien slaan leuke commercials goed aan bij de doelgroep. Dat wil je voor jouw bedrijf toch ook? Maar hoe maak je zo’n filmpje, en belangrijker nog: hoe zorg je dat je ermee scoort? Bij FreshTV weten we daar wel raad mee.

Succesvolle voorbeelden van een reclame

Woonsquare Commercial

Commercial voor Facebook voor Woonsquare - zeer succesvol met ruim 800.000 views

Commercial Crayestein

Bij Crayestein is golf écht voor iedereen!

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen...

Wij zijn als Crayestein Golf zeer tevreden met de samenwerking met FreshTV, het eindproduct is heel mooi geworden en de samenwerking verliep soepel. Het team was zeer flexibel wat in onze branche heel belangrijk is. al met al erg tevreden.
Jordy beoordeelde
FreshTV met een
8

— Jordy Kuijsters, Food & Beverage manager @ Crayestein Golf

We hebben de commercial als test gedraaid voor een aantal specifieke voorstellingen en we hebben nu besloten dat de commercial voor alle voorstellingen komt te draaien!

— Pathé Bioscopen

Wij hebben reclamevideo's mogen maken in samenwerking met onder andere:

Beter dan advertenties

Beter dan advertenties

Zeker online is het gemakkelijk om te kiezen voor reclame in de vorm van tekst en illustraties: het digitale equivalent van een advertentie in krant of tijdschrift. Maar deze advertenties worden veel genegeerd door websitebezoekers, of door adblockers compleet onzichtbaar gemaakt. Als je echt wilt opvallen, is een reclamevideo veel effectiever. Bovendien vinden veel mensen een kort filmpje ook leuker.

Het doel van je reclamevideo

Het doel van je reclamevideo

Een reclamefilmpje of commercial is erg doelgericht: potentiële klanten overtuigen van een bepaalde product, dienst of merk, zodat deze doelgroep voor jou kiest. Dan is het natuurlijk handig als je weet wie je doelgroep is, en wat het beste werkt om ze aan te spreken. Welke stijl past daar goed bij, en welke kanalen kies je? Om je reclamevideo zo effectief mogelijk in te zetten, helpen we je met het beantwoorden van deze vragen.

Alles voor een reclamevideo van topkwaliteit

Alles voor een reclamevideo van topkwaliteit

Als we een concept hebben voor je reclamevideo, gaan we aan de slag. We luisteren graag naar je eigen ideeën en input, maar dat hoeft niet: onze creatieve professionals zijn toppers in het uitdenken van een script en het ontwikkelen van de commercial. Wij hebben vakkundige animators in dienst én ervaren filmmakers, zodat je een passende vorm bij ons kunt kiezen. Met FreshTV wordt je reclamevideo een doorslaand succes.

Peter de Graaf

Peter de Graaf

Videomarketing specialist

Ik help je graag met een duidelijk advies over de juiste inzet van video en animatie voor jouw organisatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Een reclamevideo laten maken?

Wil je een reclamevideo die tot de verbeelding spreekt? Drink dan een smoothie met ons, dan nemen we direct alle plannen door. Uiteraard kun je ook vragen om een online prijsindicatie!

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

Waarom is de kwaliteit van de video zo belangrijk?

De uitstraling van je merk of organisatie is van zeer groot belang. Je gaat toch ook niet zelf even snel het briefpapier ontwerpen en afdrukken? Zorg dat de video kwaliteit heeft die past bij het bedrijf. Een slechte video heeft een groter (negatief) effect op het imago van je bedrijf dan geen video.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV