Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Reconstructiefilm laten maken

Privacy van alle betrokkenen gewaarborgd

  • Onderscheidende content
  • Gepersonaliseerd verhaal
  • Inclusief NDA

Offerte ontvangen

Reconstructiefilms laten maken bij FreshTV

Een reconstructiefilm wordt gemaakt om een eerdere gebeurtenis in kaart te brengen. Wat is er precies gebeurd? Dit wordt nagespeeld in deze film. Deze films laat je maken bij FreshTV. Onze reconstructiefilms hebben ook een NDA. Zo is de privacy van alle betrokkenen gewaarborgd.

Geen voorbeelden beschikbaar i.v.m. privacy en vertrouwelijkheid

Ontdek de kracht van video!

Voorbeelden van reconstructiefilms kunnen we helaas niet openbaren i.v.m. het gebruik in rechtszaken.

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen...

Bij PRA hebben we recentelijk diverse videocontent laten maken door FreshTV: een uitleganimatie, testimonials in verschillende talen, een vlog en een corporate video. De samenwerking met de mensen van FreshTV verliep soepel en het contact was prettig. Zij zijn duidelijk expert in hun vakgebied, denken proactief met je mee en geven goede adviezen. Wat daarnaast erg fijn was, was de flexibele instelling waardoor we snel hebben kunnen schakelen. Bovendien, ook na oplevering van de content is het contact optimaal. Een video is pas echt af als de opdrachtgever helemaal tevreden is.
Martine beoordeelde
FreshTV met een
9.5

— Martine Bouwman, Marketing & Communicatie specialist @ PRA Health Sciences

Fris bedrijf met creatieve ideeën en goede vormgevers. Echt blij met het eindresultaat. Zowel de lange als de korte uitleganimatie-video wordt erg enthousiast en leuk door onze klanten ontvangen. Samenwerking smaakt absoluut naar meer!
Peter beoordeelde
FreshTV met een
9.2

— Peter Jan Kooyenga, Directeur @ Opeinstein

Wat is een reconstructiefilm?

Wat is een reconstructiefilm?

Dit is een hulpmiddel wat wordt ingezet bij rechtszaken. Door deze film worden feiten weergegeven en kunnen ze daardoor beter in perspectief worden geplaatst. Een reconstructiefilm is een informatieve video die wordt gebruikt om informatie over te dragen.

Bij het produceren van de film is het heel belangrijk dat je van te voren goed weet wat je precies aan welke doelgroep wil vertellen. Doel van de video is namelijk dat de kijker na het zien van de film weet wat er gebeurd is. De meeste tijd gaat dan ook zitten in het uitwerken van het script. Hierbij is niet alleen de verhaallijn van belang, maar ook de manier waarop het verhaal verteld gaat worden. Bij een reconstructiefilms worden feiten in beeld gebracht.

NDA bij onze reconstructiefilms

NDA bij onze reconstructiefilms

Bij FreshTV gaan wij vertrouwelijk met deze reconstructiefilms om, daarom is er bij onze re-constructiefilm een NDA. Een NDA is een non-disclosure agreement. Bij FreshTV hechten wij veel waarde aan privacy en vertrouwelijkheid bij het maken van onze reconstructiefilms.

Een geheimhoudingsovereenkomst of non-disclosure agreement (NDA) biedt twee partijen de mogelijkheid om vertrouwelijke informatie uit te wisselen. In de NDA wordt afgesproken welke informatie geheim is, voor welk doel deze wordt verstrekt en wat de ontvangende partij wel en niet mag doen.

Waarom een reconstructiefilm laten maken door FreshTV?

Waarom een reconstructiefilm laten maken door FreshTV?

Wil jij ook een reconstructiefilm laten maken? Laat deze dan maken door FreshTV videomarketing. Wij zijn de specialist op het gebied van reconstructiefilms. Bij FreshTV is elke reconstructiefilm op maat gemaakt. Dit houdt in dat onze reconstructiefilms voor jou zijn ontworpen en gecreëerd door onze specialisten.

Victor Teeselink

Victor Teeselink

Video consultant

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Een reconstructiefilm laten maken op maat

Voordat wij met passend advies komen brengen wij je aanvraag duidelijk en helder in kaart. Om tot een passende reconstructiefilm te komen vinden wij het belangrijk om het verhaal goed samen door te nemen. Dit is essentieel om tot een doeltreffende reconstructiefilm te komen die de juiste doelgroep raakt. Gedurende het proces van ontwikkeling tot oplevering van jouw film zullen wij intensief betrokken zijn. Ben je geïnteresseerd in een reconstructiefilm laten maken? Vraag dan direct een offerte aan en wij nemen contact met je op.

Offerte ontvangen
Of maak een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Hoe krijg ik meer views op YouTube?

Om meer views te krijgen op je YouTube video’s moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Het is zaak dat jij Google/YouTube vertelt waar de video over gaat. Dat doe je door elke video te voorzien van een relevante titel, beschrijving en labels waar belangrijke zoekwoorden worden genoemd. Daarnaast speelt de lengte van de video een belangrijke rol. Is de film te lang? Dan klikt je doelgroep minder snel op de video en kijken ze deze vervolgens ook minder vaak tot het einde uit. Zonde! PS: het aantal views zegt nog niets over het succes van de film. Voor meer informatie neem contact op met onze adviseurs.

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV