Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Reconstructiefilm laten maken

Privacy van alle betrokkenen gewaarborgd

  • Onderscheidende content
  • Gepersonaliseerd verhaal
  • Inclusief NDA

Offerte ontvangen

Reconstructiefilm laten maken bij FreshTV

Een reconstructiefilm wordt gemaakt om een eerdere gebeurtenis in kaart te brengen. Wat is er precies gebeurd? Dit wordt nagespeeld in een reconstructiefilm. Deze films laat je maken bij FreshTV. Onze reconstructiefilms hebben ook een NDA. Zo is de privacy van alle betrokkenen gewaarborgd.

Geen voorbeelden beschikbaar i.v.m. privacy en vertrouwelijkheid

Ontdek de kracht van video!

Voorbeelden van reconstructiefilms kunnen we helaas niet openbaren i.v.m. het gebruik in rechtszaken.

Wat is een reconstructiefilm?

Wat is een reconstructiefilm?

Een reconstructiefilm is een hulpmiddel wat wordt ingezet bij rechtszaken. Door een reconstructiefilm worden feiten weergegeven en kunnen ze daardoor beter in perspectief worden geplaatst. Een reconstructiefilm is een informatieve video die wordt gebruikt om informatie over te dragen.

Bij het produceren van een reconstructiefilm is het heel belangrijk dat je van te voren goed weet wat je precies aan welke doelgroep wil vertellen. Doel van de video is namelijk dat de kijker na het zien van de film weet wat er gebeurd is. De meeste tijd gaat dan ook zitten in het uitwerken van het script. Hierbij is niet alleen de verhaallijn van belang, maar ook de manier waarop het verhaal verteld gaat worden. Bij een reconstructiefilm worden feiten in beeld gebracht.

NDA bij onze reconstructiefilms

NDA bij onze reconstructiefilms

Bij FreshTV gaan wij vertrouwelijk met deze reconstructiefilms om, daarom is er bij onze re-constructiefilm een NDA. Een NDA is een non-disclosure agreement. Bij FreshTV hechten wij veel waarde aan privacy en vertrouwelijkheid bij het maken van onze reconstructiefilms.

Een geheimhoudingsovereenkomst of non-disclosure agreement (NDA) biedt twee partijen de mogelijkheid om vertrouwelijke informatie uit te wisselen. In de NDA wordt afgesproken welke informatie geheim is, voor welk doel deze wordt verstrekt en wat de ontvangende partij wel en niet mag doen.

Waarom een reconstructiefilm laten maken door FreshTV?

Waarom een reconstructiefilm laten maken door FreshTV?

Wil jij ook een reconstructiefilm laten maken? Laat deze dan maken door FreshTV videomarketing. Wij zijn de specialist op het gebied van reconstructiefilms. Bij FreshTV is elke reconstructiefilm op maat gemaakt. Dit houdt in dat onze reconstructiefilms voor jou zijn ontworpen en gecreëerd door onze specialisten.

Wat anderen zeggen...

Bij PRA hebben we recentelijk diverse videocontent laten maken door FreshTV: een uitleganimatie, testimonials in verschillende talen, een vlog en een corporate video. De samenwerking met de mensen van FreshTV verliep soepel en het contact was prettig. Zij zijn duidelijk expert in hun vakgebied, denken proactief met je mee en geven goede adviezen. Wat daarnaast erg fijn was, was de flexibele instelling waardoor we snel hebben kunnen schakelen. Bovendien, ook na oplevering van de content is het contact optimaal. Een video is pas echt af als de opdrachtgever helemaal tevreden is.
Martine beoordeelde
FreshTV met een
9.5

— Martine Bouwman, Marketing & Communicatie specialist @ PRA Health Sciences

Fris bedrijf met creatieve ideeën en goede vormgevers. Echt blij met het eindresultaat. Zowel de lange als de korte uitleganimatie-video wordt erg enthousiast en leuk door onze klanten ontvangen. Samenwerking smaakt absoluut naar meer!
Peter beoordeelde
FreshTV met een
9.2

— Peter Jan Kooyenga, Directeur @ Opeinstein

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

Doel van de videofilm - FreshTV

1. Doel van de videofilm

Script voor film bedenken-FreshTV

2. Script vaststellen

Videomarketing strategie-FreshTV

3. Marketing strategie

Succesvolle video lancering-FreshTV

4. Lancering van de video

Video advertenties FreshTV

5. Video Ads

Video CTA-FreshTV

6. Door klikken (CTA)

Michael Schouwenaar

Michael Schouwenaar

Salesmanager

Wil jij ontdekken waar jouw kansen liggen op het gebied van online video marketing? Drink dan een verfrissende smoothie met ons om alle mogelijkheden door te nemen!

Trots op onze Michael vanwege zijn passie voor video, SEO-kennis en warme telefoonstem. Waar hij gelukkig van wordt? Succesvolle marketingoplossingen!

Bekijk het complete FreshTV team

Een reconstructiefilm laten maken op maat

Voordat wij met passend advies komen brengen wij je aanvraag duidelijk en helder in kaart. Om tot een passende reconstructiefilm te komen vinden wij het belangrijk om het verhaal goed samen door te nemen. Dit is essentieel om tot een doeltreffende reconstructiefilm te komen die de juiste doelgroep raakt. Gedurende het proces van ontwikkeling tot oplevering van jouw film zullen wij intensief betrokken zijn. Ben je geïnteresseerd in een reconstructiefilm laten maken? Vraag dan direct een offerte aan en wij nemen contact met je op.

Offerte ontvangen
Of maak een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.