“Snapchat heeft doelgroepen die tot voor kort moeilijk te bereiken waren.”


.

Snapchat video marketing

Snapchat is een superhotte waar jongeren korte filmpjes en foto’s kunnen sturen naar elkaar. Het was tot voor kort onmogelijk om deze doelgroep te bereiken met je boodschap, aangezien er geen reclames te zien waren. Nu is daar verandering in gekomen en kan jij FreshTV aan het werk zetten, zodat we met onze uitgebreide strategische videomarketing kennis jouw doelgroep voor je kunnen laten winnen.

.


Snapchat video marketing


Focus op Snapchat Vertical video’s

Snapchat biedt de mogelijkheid omvertical videofilms te maken, deze schijnen goed te werken op dit platform. FreshTV past direct deze nieuwe technieken toe en verandert de content zodat deze ook is in te zetten op snapchat.

Te laat? Te laat!

Als je niet op tijd instapt in deze nieuwe video advertentie mogelijkheden op kanalen die nu hot zijn dan gaat de concurrentie ervandoor met de voorsprong. En deze is lastig weer in te halen. Snapchat video marketing door FreshTV videomarketing is de oplossing die je op voorsprong zet.


.

Peter de Graaf - FreshTV

Blijf niet achter

Ga met je tijd mee. Maak vandaag nog een afspraak en kom langs voor een smoothie. Wij vertellen je graag meer over het succes van Snapchat videomarketing.

.