Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Onderscheidende content

Snapchat videomarketing

  • Snapchat Ad Manager
  • Ga verticaal met vertical video

Offerte ontvangen

Bereik een nieuwe doelgroep

Wil jij een doelgroep aanspreken die je op dit moment nog niet goed kunt bereiken? Maak dan snel gebruik van Snapchat videomarketing. Snapchat is een van de meest populaire social media kanalen van dit moment onder jongeren. Voorheen stond Snapchat vooral bekend als een platform waar jongeren foto’s en video’s konden delen die vervolgens maar een paar seconden zichtbaar waren. Het was tot voor kort onmogelijk om als bedrijf deze jonge doelgroep te bereiken, omdat er geen reclames te zien waren in Snapchat. Dankzij de toevoeging van de Snapchat Ad Manager is daar verandering in gekomen en dus kan jij FreshTV nu aan het werk zetten. Door onze uitgebreide videomarketing kennis kunnen we jouw doelgroep nu ook in Snapchat voor je winnen.

Informatievideo over Snapchat videomarketing

Snapchat videomarketing

Bekijk deze video over de kracht van Snapchat videomarketing.

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen...

Het is een professionele stap om datgene wat je doet in beeld weer te geven, alleen zou ik dit wel door een professionele partij als FreshTV laten doen. We hebben veel positieve reacties gekregen. FreshTV Videomarketing is écht creatief bezig.
Alex beoordeelde
FreshTV met een
9.1

— Alex van Dalen, Directeur @ Beenen Automatisering

FreshTV is een heel professionele club en een verlengstuk van de communicatie afdeling! Ze zijn behulpzaam, denken met je mee en zijn super geduldig. Een frisse en creatieve partij om mee samen te werken aan animaties en bedrijfsvideo's.
Marjolein beoordeelde
FreshTV met een
8.2

— Marjolein Overbosch, Communications Manager @ DMT Environmental Technology

Video marketing met Snapchat Ad Manager

Video marketing met Snapchat Ad Manager

Met de komst van de Snapchat Ad Manager is het adverteren op Snapchat een stuk toegankelijker geworden. De Ad Manager maakt namelijk geen onderscheid tussen grote of kleinere adverteerders. Snapchat Ad Manager is vergelijkbaar met adverteren op Facebook. Het systeem geeft adverteerders de mogelijkheid om advertenties in te kopen, te beheren en om allerlei verschillende rapportages te bekijken en te analyseren. Volop mogelijkheden dus om als bedrijf specifiek te targeten op deze jonge doelgroep. Het belangrijkste aspect waar je zelf voor moet zorgen blijft echter goede content. En daarvoor kun je natuurlijk het beste FreshTV inschakelen. Zo zijn onze korte animaties namelijk perfect geschikt voor Snapchat videomarketing.

Focus op Snapchat met Vertical video’s

Focus op Snapchat met Vertical video’s

Snapchat videomarketing biedt de mogelijkheid om vertical video films te gebruiken, dit format werkt namelijk perfect op Snapchat. Bij vertical video maak je gebruik van de lengte (verticaal) van je telefoonscherm in plaats van de breedte (horizontaal). Aangezien de meeste video’s tegenwoordig nog horizontaal worden gemaakt liggen er veel kansen om je te onderscheiden met een speciaal gemaakte vertical video. FreshTV past de vertical video techniek direct voor je toe, zodat jouw content direct is in te zetten op Snapchat. Hierdoor kun je vandaag nog nieuwe potentiële klanten bereiken.

Peter de Graaf

Peter de Graaf

Videomarketing specialist

Ik help je graag met een duidelijk advies over de juiste inzet van video en animatie voor jouw organisatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Start vandaag nog met Snapchat advertising

Er liggen veel kansen op het gebied van Snapchat videomarketing. Zorg dat je dus op tijd start met deze nieuwe manier van videomarketing. De mogelijkheden die Snapchat biedt om een nieuwe doelgroep aan te spreken zijn enorm, zorg dus dat je de concurrentie voorblijft en start vandaag nog. Snapchat videomarketing door FreshTV is de oplossing die je op voorsprong zet. Pak die voorsprong vandaag nog en maak een afspraak. Dan krijg je van ons direct een smoothie. Wij vertellen je graag meer over het succes van Snapchat videomarketing.

Vraag een offerte aan
Offerte ontvangen

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Waarom moet ik voor FreshTV Videomarketing kiezen?

Er zijn veel bedrijven die video’s en animaties maken. Aan creativiteit, leuke filmapparatuur en enthousiasme geen gebrek. Wat ons uniek maakt, is dat wij ook kijken naar datgene wat je wilt bereiken met de video- of animatiefilm. Het denkwerk over wie je op welke manier wilt gaan bereiken met je video’s is waanzinnig belangrijk om je videocampagne tot een succes uit te rollen. Wij zorgen dat jouw video zichzelf dubbel en dwars terugverdiend. Met een uitgekiende strategie die al start tijdens het schrijven van het script.

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV