.

Snapchat videomarketing:

Bereik een nieuwe doelgroep

Wil jij een doelgroep aanspreken die je op dit moment nog niet goed kunt bereiken? Maak dan snel gebruik van Snapchat videomarketing. Snapchat is een van de meest populaire social media kanalen van dit moment onder jongeren. Voorheen stond Snapchat vooral bekend als een platform waar jongeren foto’s en video’s konden delen die vervolgens maar een paar seconden zichtbaar waren. Het was tot voor kort onmogelijk om als bedrijf deze jonge doelgroep te bereiken, omdat er geen reclames te zien waren in Snapchat. Dankzij de toevoeging van de Snapchat Ad Manager is daar verandering in gekomen en dus kan jij FreshTV nu aan het werk zetten. Door onze uitgebreide videomarketing kennis kunnen we jouw doelgroep nu ook in Snapchat voor je winnen.

.


Snapchat video marketing


Video marketing met Snapchat Ad Manager

Met de komst van de Snapchat Ad Manager is het adverteren op Snapchat een stuk toegankelijker geworden. De Ad Manager maakt namelijk geen onderscheid tussen grote of kleinere adverteerders. Snapchat Ad Manager is vergelijkbaar met adverteren op Facebook. Het systeem geeft adverteerders de mogelijkheid om advertenties in te kopen, te beheren en om allerlei verschillende rapportages te bekijken en te analyseren. Volop mogelijkheden dus om als bedrijf specifiek te targeten op deze jonge doelgroep. Het belangrijkste aspect waar je zelf voor moet zorgen blijft echter goede content. En daarvoor kun je natuurlijk het beste FreshTV inschakelen. Zo zijn onze korte animaties namelijk perfect geschikt voor Snapchat advertising.

Focus op Snapchat met Vertical video’s

Snapchat videomarketing biedt de mogelijkheid om vertical video films te gebruiken, dit format werkt namelijk perfect op Snapchat. Bij vertical video maak je gebruik van de lengte (verticaal) van je telefoonscherm in plaats van de breedte (horizontaal). Aangezien de meeste video’s tegenwoordig nog horizontaal worden gemaakt liggen er veel kansen om je te onderscheiden met een speciaal gemaakte vertical video. FreshTV past de vertical video techniek direct voor je toe, zodat jouw content direct is in te zetten op Snapchat. Hierdoor kun je vandaag nog nieuwe potentiële klanten bereiken.


.

Peter de Graaf - FreshTV

Start vandaag nog met Snapchat advertising

Er liggen veel kansen op het gebied van Snapchat videomarketing. Zorg dat je dus op tijd start met deze nieuwe manier van videomarketing. De mogelijkheden die Snapchat biedt om een nieuwe doelgroep aan te spreken zijn enorm, zorg dus dat je de concurrentie voorblijft en start vandaag nog. Snapchat videomarketing door FreshTV is de oplossing die je op voorsprong zet. Pak die voorsprong vandaag nog en maak een afspraak. Dan krijg je van ons direct een smoothie.  Wij vertellen je graag meer over het succes van Snapchat videomarketing.

.