Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Start-up marketing films

De slimme manier om professionele marketing video in te zetten

  • Snel geleverd
  • High-end producten
  • Interessante betaalmogelijkheden

Offerte ontvangen Portfolio bekijken

Wil je jouw nieuwste innovatie op een unieke manier met de wereld delen? Dan is een productvideo of animatiefilm de ideale tool. FreshTV maakt professionele animatiefilms en videofilms waarbij we het meest geavanceerde product op een duidelijke, creatieve en slimme manier weergeven. Maar hoe betaal je dit als start-up? Bij ons betaal je in termijnen!

Deze animatie legt in 59 seconden uit wat de kracht is van een uitleganimatie

Voorbeelden

3D animatie 4K Heering

EllenMatic animatie volledig in 3D

Deze 3D animatie is volledig geproduceerd in één maand tijd.

Loyaltree animatie

Animatie Bigshopper

Your Shopping Advisor

Bekijk meer in ons portfolio

Reviews

Wat ons verbaasde was dat we met nauwelijks informatie aan te leveren, een tekst aangeleverd kregen (een script voor de video) die precies de kern van wat we graag willen promoten weergaf. Heel knap, omdat wij een hele andere dienstverlening hebben dan FreshTV. Dit bedrijf verdient zeker een aanbeveling. Het contact verloopt snel en soepel en het heeft ons weinig tijd gekost om uiteindelijk tot een mooie video te komen!
Robert beoordeelde
FreshTV met een
10

— Robert Schippers, Directeur @ Bigshopper

Hele prettige samenwerking gehad met FreshTV en uiteindelijk een prachtig resultaat!
beoordeelde
FreshTV met een
8.9

— 10Telecom

IDFocus is zeer blij met de animatie! Heel mooi geworden! Zelfs na de oplevering nog iets aangepast(zonder kosten) , super service erg vriendelijke mensen met kennis van zaken!
ID beoordeelde
FreshTV met een
9.2

— ID Focus, IDFocus

Introduceer je product met een professionele video

Introduceer je product met een professionele video

Bij een productvideo draait alles om jouw product of dienst. Waar het bij een commercial vooral gaat om branding, is het doel van een productvideo om belangrijke informatie over je product te delen. Dat neemt natuurlijk niet weg dat je een productvideo tevens kunt gebruiken ter promotie. Dit kan juist een waardevolle aanvulling zijn op je marketingplan.

Als start-up kan je gespreid betalen tot wel 12 maanden! Bel onze adviseurs nu voor de mogelijkheden 085 -273 8331

Snel klaar

Snel klaar

Als start-up heb je weinig tijd te verliezen, je wilt nu beginnen met het werven van klanten om je product of dienst uit te venten. Wij begrijpen dat, aangezien we zelf ook ooit als start-up zijn begonnen. Maar meestal zijn dan de budgetten niet heel hoog. Wellicht wil je daarom kiezen voor goedkope alternatieven die de kwaliteit van wat jij te bieden hebt niet onderschrijft, of zelfs helemaal onderuit haalt. Pas daar mee op!

Daarom kan je nu bij ons direct kiezen voor de beste kwaliteit, de mooiste designs in animatiefilms en de grootste kennis in videomarketing tegen een gespreide betaling.

Samen aan de slag met FreshTV

Samen aan de slag met FreshTV

Videomarketing bureau FreshTV realiseert niet alleen de videofilm, maar ons team denkt ook mee op welke wijze de video jouw marketingstrategie kan versterken. Wij begeleiden je dan ook stap voor stap in het videoproces om jouw beoogd doel te bereiken. Van videoscript tot het uiteindelijke resultaat: wij zorgen ervoor dat het product helder en realistisch in beeld wordt gebracht.

Bel vrijblijvend onze adviseurs 085 – 273 8331

Peter de Graaf

Peter de Graaf

Videomarketing specialist

Ik help je graag met een duidelijk advies over de juiste inzet van video en animatie voor jouw organisatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

Zes stappen naar goede start-up video

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Kom in contact!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? FreshTV denkt graag met je mee! Neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie of bezoek een van onze vestigingen. 085 - 273 8331

Offerte ontvangen Contact

Logica brengt je van A naar B, maar een start-up video brengt je overal...

Veelgestelde vragen

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

Hoe maken jullie unieke animatiefilms?

Wij werken met onze eigen animatoren, we besteden niets uit naar vage landen. Elke animatiefilm die we maken is uniek. De stijl van jouw animatiefilm zal je dus niet bij je concurrent aantreffen. Dat betekent dus dat we vanaf scratch aan de slag gaan met jouw animatiefilm, we verzinnen een goed script, adviseren je om je doelgroep te bereiken en “bouwen” jouw animatiefilm op basis van eigen ontwerpen. Bekijk ons portfolio met de unieke verschillende stijlen!

Wat zijn de kosten van een video?

De kosten van een video zijn afhankelijk van je doelen. Een serieuze video voor je organisatie waar je een doelgroep moet overtuigen kost tijd en mankracht.
Wij zeggen altijd: Pay peanuts, get monkeys. Oftewel als je investeert in je video heb je daar heel lang profijt van, een goedkope video gemaakt door een amateur breekt je merk af.
Dus wat kost een video? Bel ons voor een realistische prijs of vul dit formulier in (kost je 20 seconden).

Wat is de doorlooptijd van een animatie laten maken?

Een animatie laten maken door FreshTV Videomarketing kost je ongeveer 1 maand. Echter zijn we ook in staat onder grote druk sneller te leveren. We hebben animatiefilms opgleverd binnen 1 week inclusief feedbackronde. Onze professionals zijn in staat extreem snel te schakelen als je daar echt om vraagt. Maar in een normaal scenario is 1 maand het uitgangspunt.Vraag nu meer informatie aan via ons contactformulier.

Wat doet FreshTV Videomarketing?

Wij zijn de frisse dames en heren van FreshTV Videomarketing! We bedenken en bouwen creatieve video-uitingen voor de meest uiteenlopende organisaties. En dat in alle vormen en maten die je bedenken kan. Van een duidelijke uitleganimatie tot aan een volledig gepersonaliseerde video. Mogen wij ons persoonlijk voorstellen? Bezoek onze Over ons webpagina of kom gezellig langs voor een frisse smoothie!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV