“Door de animatiefilm hebben we veel nieuwe aanvragen gekregen”

– Alex van Dalen (directeur Beenen automatisering)


.

Een uitleganimatie laten maken

Een simpele tekening zegt vaak meer dan een gebruiksaanwijzing van 40 pagina’s. Een uitleganimatie of explanimation (combinatie van explaining en animation), kun je zien als een bewegende tekening. Een uitleganimatie verheldert ingewikkelde concepten in een paar seconden. De mens is nu eenmaal beter in staat om visuele verbanden te zien dan tekstuele. Dus wil je een ingewikkeld proces uitleggen of een technische applicatie inzichtelijk maken? Klop dan eens aan bij FreshTV videomarketing! Wij maken op een laagdrempelige manier inzichtelijk wat jouw product of dienst inhoudt. Je verhaal wordt als animatie niet alleen toegankelijk, maar ook aantrekkelijk.

.Waarvoor gebruik je een uitleganimatie?

De toepassingen van een uitleganimatie zijn eindeloos. Je kunt van ieder concept immers een geanimeerde weergave maken. Hoe zet je een uitleganimatie in? Denk bijvoorbeeld aan de volgende toepassingen:

Waarom FreshTV Videomarketing Het uitleggen van een product of dienst
Waarom FreshTV Videomarketing Een jaarverslag op een verfrissende manier presenteren
Waarom FreshTV Videomarketing Een ingewikkelde boodschap inzichtelijk maken
Waarom FreshTV Videomarketing Het visualiseren van een ouderwetse handleiding

Een uitleganimatie laten maken van A tot Z

Wil je ook een uitleganimatie laten maken? FreshTV Videomarketing is helemaal thuis in het ontwerpen en ontwikkelen van animatiefilms. Iedere animatiefilm is maatwerk, dus we vinden het belangrijk om samen dit gehele proces van A tot Z te doorlopen. Wij ondersteunen je bij iedere stap, van het schrijven van het script tot het vormgeven en de productie van de animatie. Ook kunnen we bijdragen aan de verspreiding van het eindproduct op sociale media.

uitleganimatie-laten-maken

uitleganimatie-laten-maken-freshtv


.

Luc Smiers - FreshTV

Ook scoren met uitleganimatie?

Dat kan! Neem dan nu contact op met ons voor het maken van een afspraak. Naast een goede kop koffie of een fijn kopje thee bieden we ook vrijblijvend verfrissende smoothies aan. Een frisse smoothie wekt namelijk goede ideeën op!

.