Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Vertel je verhaal met een succesvolle uitleganimatie van FreshTV.

Uitleganimatie laten maken

  • Effectief en succesvol
  • Communiceer je boodschap helder en duidelijk
  • Geschikt voor diverse kanalen

Offerte ontvangen

Een uitleganimatie laten maken

Wil je een uitleganimatie laten maken die een ingewikkeld proces uitlegt of een technische applicatie verduidelijkt? Dan is een uitleganimatie van FreshTV de enige succesvolle oplossing. Een uitleganimatie versimpelt ingewikkelde concepten in een paar seconden. FreshTV is dé specialist in het creëren en produceren van uitleganimaties. De mogelijkheden zijn oneindig!

Succesvolle voorbeelden van een uitleganimatie

Waarom een uitleganimatie laten maken?

Deze uitleganimatie maakt duidelijk wat een explanimation is ;)

Kamer van Koophandel (KvK)

Kamer van Koophandel over exporteren: "Nieuwe markten, maar waarheen?".

Uitleganimatie voor EllenMatic in 3D

Deze 3D animatie is volledig geproduceerd in één maand tijd.

Conrad legt uit met animatie

Conrad heeft door FreshTV deze uitleganimatie laten maken. Het zijn drie animaties in totaal, die samen ruim 1 miljoen views hebben gehaald.

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen over onze uitleganimaties

Freshtv heeft een mooie en originele bedrijfsfilm gemaakt. Ze zijn flexibel maar soms ook standvast, wat achteraf niet zo verkeerd was.
Henry beoordeelde
FreshTV met een
9.1

— Henry Mensen, Technical Sales @ Intercol Adhesives

Waarom een uitleganimatie laten maken?

Waarom een uitleganimatie laten maken?

De toepassingen van een uitleganimatie zijn heel divers; of het nu gaat om het communiceren van een ingewikkelde boodschap of het verduidelijken van een product of dienst. We maken door middel van onze unieke uitleganimaties op een laagdrempelige manier inzichtelijk wat jij wilt vertellen. Zo wordt jouw verhaal als uitleganimatie niet alleen toegankelijk, maar ook aantrekkelijk!

Uitleganimatie maken van A tot Z

Uitleganimatie maken van A tot Z

Wil je een succesvolle uitleganimatie laten maken? FreshTV regelt het voor je. Iedere uitleganimatie is maatwerk en gemaakt in de huisstijl van jouw bedrijf. Dit betekent dat onze hoogwaardige video’s vanaf het begin voor jou zijn ontworpen en gecreëerd door onze vakmensen. Daarnaast zijn we als videomarketing specialist uitstekend in staat om je uitleganimatie op een succesvolle manier te plaatsen, zodat je video ook echt gezien wordt!

Aron Imandikromo

Aron Imandikromo

Animatieheld (3D & VR)

Ben jij al overtuigd van de inzet van video en/of animatie? Graag nemen we samen de mogelijkheden van film voor jouw organisatie door. Uiteraard onder het genot van een home made smoothie!

Trots op onze Aron vanwege zijn creatieve uitspattingen, grafische knobbel en scherpe humor. Waar hij gelukkig van wordt? Een broodje Nutella!

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle uitleganimatie

Wij weten precies hoe we jouw uitleganimatie maximaal kunnen laten scoren.

Script voor film bedenken-FreshTV

1. Intake met onze videomarketeers

Videomarketing strategie-FreshTV

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

Doel van de videofilm - FreshTV

3. Productie door onze professionals

Video advertenties FreshTV

4. Feedback verwerken

Video CTA-FreshTV

5. Verspreiding van de video

Succesvolle video lancering-FreshTV

6. Resultaten checken

Ook scoren met een succesvolle uitleganimatie?

Vind je het lastig om jouw verhaal helder en duidelijk over te brengen op jouw doelgroep? Kom vrijblijvend een smoothie met ons drinken en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Hoe krijg ik meer views op YouTube?

Om meer views te krijgen op je YouTube video’s moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Het is zaak dat jij Google/YouTube vertelt waar de video over gaat. Dat doe je door elke video te voorzien van een relevante titel, beschrijving en labels waar belangrijke zoekwoorden worden genoemd. Daarnaast speelt de lengte van de video een belangrijke rol. Is de film te lang? Dan klikt je doelgroep minder snel op de video en kijken ze deze vervolgens ook minder vaak tot het einde uit. Zonde! PS: het aantal views zegt nog niets over het succes van de film. Voor meer informatie neem contact op met onze adviseurs.

Waarom is de kwaliteit van de video zo belangrijk?

De uitstraling van je merk of organisatie is van zeer groot belang. Je gaat toch ook niet zelf even snel het briefpapier ontwerpen en afdrukken? Zorg dat de video kwaliteit heeft die past bij het bedrijf. Een slechte video heeft een groter (negatief) effect op het imago van je bedrijf dan geen video.

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Psst! Niet fruitig genoeg? :(