Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Uitleganimatie laten maken?

Vertel je verhaal met een succesvolle uitleganimatie

  • Helder en opvallend
  • Snel en van hoge kwaliteit
  • Geschikt voor YouTube, Instagram en LinkedIn

Portfolio Offerte ontvangen

Een uitleganimatie laten maken

Wil je een uitleganimatie laten maken die een ingewikkeld proces uitlegt of een technische applicatie verduidelijkt? Dan is een uitleganimatie van FreshTV de enige succesvolle oplossing. Een uitleganimatie versimpelt ingewikkelde concepten in een paar seconden. Onze creatieve team vol specialisten creëren en produceren unieke uitleganimaties speciaal op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Deze uitleganimatie maakt duidelijk wat een explanimation is ;)

Succesvolle voorbeelden van een uitleganimatie

CPO Rabobank

Samen bouwen aan je droomhuis?

3D animatie 4K Heering

Or-Quest 2D animatie

Animatie Stress

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen over onze uitleganimaties

Settle Service heeft met de hulp van FreshTV een gaaf, nieuw VR product op de markt gebracht. Veel expertise, denken graag mee met de klant en een leuk team om mee samen te werken. Wij van Settle Service raden FreshTV van harte aan!
Muriel beoordeelde
FreshTV met een
9

— Muriel Klaver, Communicatie adviseur @ Settle Service

Wat ons verbaasde was dat we met nauwelijks informatie aan te leveren, een tekst aangeleverd kregen (een script voor de video) die precies de kern van wat we graag willen promoten weergaf. Heel knap, omdat wij een hele andere dienstverlening hebben dan FreshTV. Dit bedrijf verdient zeker een aanbeveling. Het contact verloopt snel en soepel en het heeft ons weinig tijd gekost om uiteindelijk tot een mooie video te komen!
Robert beoordeelde
FreshTV met een
10

— Robert Schippers, Directeur @ Bigshopper

Wij hebben FreshTV voor diverse projecten ingezet met een super eindresultaat. Prettige samenwerking, professioneel maar relaxed. Op naar de volgende video-samenwerking!
Stefanie beoordeelde
FreshTV met een
9.3

— Stefanie Beers, Adviseur Marketing & Communicatie @ ChipSoft

Waarom een uitleganimatie laten maken?

Waarom een uitleganimatie laten maken?

De toepassingen van een uitleganimatie zijn super uitgebreid; of het nu gaat om het communiceren van een ingewikkelde boodschap of het verduidelijken van een product of dienst. Wij maken door middel van onze unieke uitleganimaties op een laagdrempelige en vooral heldere manier inzichtelijk wat jij wilt vertellen. Zo wordt jouw verhaal als uitleganimatie niet alleen toegankelijk, maar ook aantrekkelijk!

Uitleganimatie maken van A tot Z

Uitleganimatie maken van A tot Z

Wil je een succesvolle uitleganimatie laten maken? FreshTV Videomarketing regelt het voor je. Iedere uitleganimatie is maatwerk en gemaakt in de huisstijl van jouw bedrijf. Dit betekent dat onze hoogwaardige uitlgeanimaties vanaf het begin voor jou zijn ontworpen en gecreëerd door onze vakmensen. Daarnaast zijn we als videomarketing specialist uitstekend in staat om je uitleganimatie op een succesvolle manier te plaatsen, zodat je video ook echt gezien wordt!

De unieke designfilosofie van FreshTV

De unieke designfilosofie van FreshTV

Goede vormgeving versterkt de betekenis en impact van beeld. Maar wat is goede vormgeving? Vroeger dacht men de ideale verhoudingen van vormen te vinden in de Gulden Snede. Tegenwoordig hebben die oude regels plaatsgemaakt voor persoonlijk stijlonderzoek, want ultieme schoonheid is voor iedereen anders. Wij horen graag wat je wil vertellen en stellen, door middel van de juiste kleuren, lijnen, vormen, muziek en geluiden, een authentieke beeldtaal voor je uitleganimatie samen.

Kleurgebruik in jouw uitleganimatie

Kleurgebruik in jouw uitleganimatie

Ons brein houdt van symmetrie. Daar worden we rustig van. Door het gebruik van symmetrie in je vormgeving kun je een veilige, vertrouwde boodschap overbrengen. Asymmetrische beelden zorgen daarentegen voor chaos, prikkelingen en zetten aan tot actie. Ook kleuren spelen hierbij een grote rol. Zo staat blauw voor ‘vertrouwen’ en groen voor ‘groei’ en ‘gezondheid’. Rood staat voor gevaar, warmte en actie. Kennis van kleur is dus van groot belang. En laten we dat nu net in ons bezit hebben.

Nieuwe ontwikkelingen

Nieuwe ontwikkelingen

Ook is het belangrijk dat we weten voor wie de uitleganimatie bedoeld is en waar deze vertoond zal worden. Want de interpretatie van beeld is, net als geschreven en gesproken taal, tijds- en cultuurgebonden. Daarom zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in binnen- en buitenland, bestuderen en beoefenen we verschillende technieken en gaan we graag het avontuur aan.

Aron Imandikromo

Aron Imandikromo

Senior 3D en VR animator

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

Uitleganimatie laten maken? Dit is het proces:

Wij weten precies hoe we jouw uitleganimatie maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Ook een uitleganimatie laten maken door FreshTV Videomarketing?

Vind je het lastig om jouw verhaal helder en duidelijk over te brengen op jouw doelgroep? Kom vrijblijvend een smoothie met ons drinken en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Videocall inplannen Offerte ontvangen

Logica brengt je van A naar B, maar een uitleganimatie brengt je overal... ;)

Veelgestelde vragen

Wat is de doorlooptijd van een animatie laten maken?

Een animatie laten maken door FreshTV Videomarketing kost je ongeveer 1 maand. Echter zijn we ook in staat onder grote druk sneller te leveren. We hebben animatiefilms opgleverd binnen 1 week inclusief feedbackronde. Onze professionals zijn in staat extreem snel te schakelen als je daar echt om vraagt. Maar in een normaal scenario is 1 maand het uitgangspunt.Vraag nu meer informatie aan via ons contactformulier.

Hoe maken jullie unieke animatiefilms?

Wij werken met onze eigen animatoren, we besteden niets uit naar vage landen. Elke animatiefilm die we maken is uniek. De stijl van jouw animatiefilm zal je dus niet bij je concurrent aantreffen. Dat betekent dus dat we vanaf scratch aan de slag gaan met jouw animatiefilm, we verzinnen een goed script, adviseren je om je doelgroep te bereiken en “bouwen” jouw animatiefilm op basis van eigen ontwerpen. Bekijk ons portfolio met de unieke verschillende stijlen!

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Hoe gaan jullie te werk bij het laten maken van een animatiefilm?

Bij FreshTV Videomarketing werken we vanuit zes heldere stappen om tot een succesvolle animatiefilm te komen. Belangrijk, omdat je op deze manier effectief te werk kan gaan. Je weet immers wat je van elkaar kan verwachten.

Kan je nog films maken tijdens de Corona crisis?

Update 31 maart 2020

In de huidige situatie is het vrijwel onmogelijk om bedrijfsfilms te maken. Zelfs als je ergens mag filmen is er niets te filmen.
Behalve verstilde landschappen en steden is er verder geen situatie die zich leent voor een bedrijfsfilm.
Daarom kiezen veel organisaties nu voor animatiefilms in plaats van “echte” films.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV