.

Een uitleganimatie laten maken

Een simpele tekening zegt vaak meer dan een gebruiksaanwijzing van 40 pagina’s. Een uitleganimatie of explanimation (combinatie van explaining en animation), kun je zien als een bewegende tekening. Een uitleganimatie versimpelt ingewikkelde concepten in een paar seconden. De mens is nu eenmaal beter in staat om visuele verbanden te zien dan tekstuele. Een ingewikkeld proces uitleggen of bijvoorbeeld een technische applicatie duidelijk maken? Dan is een uitleganimatie laten maken door FreshTV Videomarketing de enige succesvolle oplossing. Wij maken door middel van onze unieke op maat gemaakte animatiefilms op een laagdrempelige manier inzichtelijk wat jouw product of dienst inhoudt. Je verhaal wordt als animatie niet alleen toegankelijk, maar ook aantrekkelijk.

.


“Door een uitleganimatie door FreshTV te laten maken hebben we veel nieuwe aanvragen gekregen (…) zelfs onze concurrent gebruikt onze film nu als voorbeeld…”

– Alex van Dalen (Directeur Beenen automatisering)


Waarom zou je een uitleganimatie laten maken?

De toepassingen van een uitleganimatie zijn oneindig. Je kunt van ieder concept of dienst een geanimeerde weergave maken. Hoe zet je een uitleganimatie in? Denk bijvoorbeeld aan de volgende toepassingen:

Waarom FreshTV Videomarketing Het uitleggen van een product of dienst
Waarom FreshTV Videomarketing Een jaarverslag op een verfrissende manier presenteren
Waarom FreshTV Videomarketing Het inzichtelijk maken van een ingewikkelde boodschap
Waarom FreshTV Videomarketing Het visualiseren van een ingewikkelde handleiding

Hoe werkt dat, een uitleganimatie laten maken?

Wil je ook een succesvolle uitleganimatie laten maken? Iedere uitleganimatie is maatwerk en gemaakt in de herkenbare huisstijl van jou bedrijf! Dit betekent dat onze hoogwaardige animaties vanaf de grond voor jou zijn ontworpen en gecreëerd door onze vakmensen. FreshTV Videomarketing is dé specialist in het creëren en produceren van uitleganimaties. We houden ook heel duidelijk de vooraf gestelde doelen in de gaten. Wat wil je nu eigenlijk bereiken met deze uitleganimatie? We vinden het belangrijk om samen de doelen en inhoudt van de film te bepalen. Wij adviseren en ondersteunen je bij iedere stap, van het schrijven van het script tot het vormgeven en de productie van de animatie. Daarnaast zijn we als videomarketing specialist uitstekend in staat om je uitleganimatie op een succesvolle manier online te plaatsen, zodat jou doelgroep de film ook echt te zien krijgen!

uitleganimatie-laten-maken

uitleganimatie-laten-maken-freshtv


.

Luc Smiers - FreshTV

Ook scoren met een succesvolle uitleganimatie?

Dat kan! Neem dan nu contact op met ons voor het maken van een afspraak. Of bel ons voor een prijsindicatie! We bieden we ook vrijblijvend verfrissende smoothies aan. Een frisse smoothie wekt namelijk succesvolle ideeën op ;)!

.