Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Vacature video laten maken

Snel je vacatures ingevuld

  • Persoonlijk
  • Activerend
  • Hoge Respons

Offerte ontvangen

Vacature video

Al sinds de opkomst van vacaturebanken worden er lange, saaie vacatureteksten gepubliceerd. Tijden veranderen en teksten worden als saai en vervelend beschouwd. Helemaal als de tekst langer dan één A4tje is en vol zit met vakjargon. Hoe pak je dit probleem aan en zorg je dat juist het perfecte talent kiest voor jouw organisatie? Dit doe je met een vacature video. Een vacaturefilm brengt de juiste boodschap over met emotie. Daarnaast worden Google en YouTube steeds vaker gebruikt voor het vinden van de juiste vacature. Sterker nog, in 2016 wordt YouTube de populairste zoekmachine ter wereld en geeft Google nog meer voorrang op hoogwaardige videocontent in de zoekresultaten!

Succesvolle voorbeelden

SCA Vacature video

Voor een het goed en snel laten vervullen van een technische functie, heeft SCA een vacature video laten maken.

ChipSoft zoekt ontwikkelaar

Margie neemt je mee in een dag uit haar leven als ontwikkelaar bij ChipSoft!

Video als activerend medium

Video als activerend medium

Video is een activerend medium waardoor je talent activeert en attendeert op jouw boodschap. Met een vacature video kan je binnen twee minuten uitleggen waar jouw organisatie voor staat en wat de functie inhoudt. Je neemt alle twijfel weg. Met jouw enthousiasme vertel je meteen waarom het zo leuk is om voor jullie te werken en kan het talent meteen proeven aan de sfeer.

Voordelen van een vacature film

Voordelen van een vacature film

  • In plaats van saaie tekst vertel jij alles over de functie inhoud;
  • Een vacature video brengt emotie over en nieuw talent krijgt meteen feeling met de organisatie;
  • Door de combinatie van een mens in beeld aangevuld met goede achtergrond muziek, blijft de kijker geboeid;
  • Er zijn geen vragen meer over de functie inhoud;
  • Hoge respons. Op vacature video’s wordt meer gereageerd dan alleen vacatureteksten.

Wat anderen zeggen...

Het is een professionele stap om datgene wat je doet in beeld weer te geven, alleen zou ik dit wel door een professionele partij als FreshTV laten doen. We hebben veel positieve reacties gekregen. FreshTV Videomarketing is écht creatief bezig.
Alex beoordeelde
FreshTV met een
9.1

— Alex van Dalen, Directeur @ Beenen Automatisering

Freshtv heeft een mooie en originele bedrijfsfilm gemaakt. Ze zijn flexibel maar soms ook standvast, wat achteraf niet zo verkeerd was.
Henry beoordeelde
FreshTV met een
9.1

— Henry Mensen, Technical Sales @ Intercol Adhesives

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

Script voor film bedenken-FreshTV

1. Intake met onze videomarketeers

Videomarketing strategie-FreshTV

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

Doel van de videofilm - FreshTV

3. Productie door onze professionals

Video advertenties FreshTV

4. Feedback verwerken

Video CTA-FreshTV

5. Verspreiding van de video

Succesvolle video lancering-FreshTV

6. Resultaten checken

Michael Schouwenaar

Michael Schouwenaar

Salesmanager

Wil jij ontdekken waar jouw kansen liggen op het gebied van online video marketing? Drink dan een verfrissende smoothie met ons om alle mogelijkheden door te nemen!

Trots op onze Michael vanwege zijn passie voor video, SEO-kennis en warme telefoonstem. Waar hij gelukkig van wordt? Succesvolle marketingoplossingen!

Bekijk het complete FreshTV team

Beroemde smoothie proeven?

Wil jij dus al jouw vacatures succesvol invullen en je direct onderscheiden van de concurrentie, die nog steeds te werk gaat met ellenlange vacature teksten anno 1999? We vertellen je er graag nog meer over in een persoonlijk gesprek. Geef ons een belletje of stuur een mailtje om een vrijblijvende afspraak met ons te maken en één van onze beroemde smoothies te komen drinken.

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Waarom is de kwaliteit van de video zo belangrijk?

De uitstraling van je merk of organisatie is van zeer groot belang. Je gaat toch ook niet zelf even snel het briefpapier ontwerpen en afdrukken? Zorg dat de video kwaliteit heeft die past bij het bedrijf. Een slechte video heeft een groter (negatief) effect op het imago van je bedrijf dan geen video.

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Waarom moet ik voor FreshTV Videomarketing kiezen?

Er zijn veel bedrijven die video’s en animaties maken. Aan creativiteit, leuke filmapparatuur en enthousiasme geen gebrek. Wat ons uniek maakt, is dat wij ook kijken naar datgene wat je wilt bereiken met de video- of animatiefilm. Het denkwerk over wie je op welke manier wilt gaan bereiken met je video’s is waanzinnig belangrijk om je videocampagne tot een succes uit te rollen. Wij zorgen dat jouw video zichzelf dubbel en dwars terugverdiend. Met een uitgekiende strategie die al start tijdens het schrijven van het script.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Psst! Niet fruitig genoeg? :(