“Vind de beste kandidaat met een vacature video van FreshTV Videomarketing”


.

Vacature video

Al sinds de opkomst van vacaturebanken worden er lange, saaie vacatureteksten gepubliceerd. Tijden veranderen en teksten worden als saai en vervelend beschouwd. Helemaal als de tekst langer dan één A4tje is en vol zit met vakjargon.

Hoe pak je dit probleem aan en zorg je dat juist het perfecte talent kiest voor jouw organisatie? Dit doe je met een vacature video. Een vacaturefilm brengt de juiste boodschap over met emotie. Daarnaast worden Google en YouTube steeds vaker gebruikt voor het vinden van de juiste vacature. Sterker nog, in 2016 wordt YouTube de populairste zoekmachine ter wereld en geeft Google nog meer voorrang op hoogwaardige videocontent in de zoekresultaten!

.


Bekijk een voorbeeld vacature video

Bekijk een voorbeeld vacature kandidaat video


Video als activerend medium

Video is een activerend medium waardoor je talent activeert en attendeert op jouw boodschap. Met een vacature video kan je binnen twee minuten uitleggen waar jouw organisatie voor staat en wat de functie inhoudt. Je neemt alle twijfel weg. Met jouw enthousiasme vertel je meteen waarom het zo leuk is om voor jullie te werken en kan het talent meteen proeven aan de sfeer.

Voordelen van een vacature film

Waarom FreshTV Videomarketing In plaats van saaie tekst vertel jij alles over de functie inhoud;
Waarom FreshTV Videomarketing Een vacature video brengt emotie over en nieuw talent krijgt meteen feeling met de organisatie;
Waarom FreshTV Videomarketing Door de combinatie van een mens in beeld aangevuld met goede achtergrond muziek, blijft de kijker geboeid;
Waarom FreshTV Videomarketing Er zijn geen vragen meer over de functie inhoud;
Waarom FreshTV Videomarketing Hoge respons. Op vacature video’s wordt meer gereageerd dan alleen vacatureteksten.

vacature-video

vacature-video-freshtv


.

Michael Schouwenaar - FreshTV

Beroemde smoothie proeven?

Wil jij dus al jouw vacatures succesvol invullen en je direct onderscheiden van de concurrentie, die nog steeds te werk gaat met ellenlange vacature teksten anno 1999? We vertellen je er graag nog meer over in een persoonlijk gesprek. Geef ons een belletje of stuur een mailtje om een vrijblijvende afspraak met ons te maken en één van onze beroemde smoothies te komen drinken.

.