Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Vacature video laten maken

Snel je vacatures ingevuld

  • Persoonlijk
  • Activerend
  • Hoge Respons

Voorbeeld video's Offerte ontvangen

Vacature video

Al sinds de opkomst van vacaturebanken worden er lange, saaie vacatureteksten gepubliceerd. Tijden veranderen en teksten worden als saai en vervelend beschouwd. Helemaal als de tekst langer dan één A4tje is en vol zit met vakjargon.

Succesvolle voorbeelden

Employer Branding AdResults

We mind your business, we mind your AdResults

Vacaturefilm - Beter Bed Bezorger

Beter Bed zoekt nieuwe collega's!

ChipSoft zoekt ontwikkelaar

Margie neemt je mee in een dag uit haar leven als ontwikkelaar bij ChipSoft!

Vacaturefilm - ChipSoft Consultant

Volg de werkdag van consultant Fred!

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen...

Een leuk team, erg positief ingesteld, dat goed werk levert en snel reageert. Kortom: als je op zoek bent naar een professionele video, dan is dit het bedrijf om in te huren. Ik kan niet anders zeggen dan dat onze verwachtingen overtroffen zijn. We hebben er nagenoeg geen werk van gehad qua voorbereiding en zij hebben alles heel netjes opgesteld qua planning, script, etc. Ze weten precies wat ze moeten doen om het doel van de video te bereiken!
Robert beoordeelde
FreshTV met een
10

— Robert Schippers, Directeur @ AdResults

Freshtv heeft een mooie en originele bedrijfsfilm gemaakt. Ze zijn flexibel maar soms ook standvast, wat achteraf niet zo verkeerd was.
Henry beoordeelde
FreshTV met een
9.1

— Henry Mensen, Technical Sales @ Intercol Adhesives

Familienet - "We zijn ontzettend positief over jullie. Vanaf het begin hebben jullie met ons meegedacht en snel gehandeld als dat nodig was."
Stephanie beoordeelde
FreshTV met een
8.9

— Stephanie Bloemink, Marketing en communicatie @ Familienet

Waarom een vacature video?

Waarom een vacature video?

Hoe pak je dit probleem aan en zorg je dat juist het perfecte talent kiest voor jouw organisatie? Dit doe je met een vacature video. Een vacaturefilm brengt de juiste boodschap over met emotie. Daarnaast worden Google en YouTube steeds vaker gebruikt voor het vinden van de juiste vacature. Sterker nog YouTube is bijna de populairste zoekmachine ter wereld en geeft Google nog meer voorrang op hoogwaardige videocontent in de zoekresultaten!

Video als activerend medium

Video als activerend medium

Video is een activerend medium waardoor je talent activeert en attendeert op jouw boodschap. Met een vacature video kan je binnen één minuut uitleggen waar jouw organisatie voor staat en wat de functie inhoudt. Je neemt alle twijfel weg. Met jouw enthousiasme vertel je meteen waarom het zo leuk is om voor jullie te werken en kan het talent meteen proeven aan de sfeer. Daarna deel je de video op LinkedIn op adverteer je de video op de juiste doelgroep voor het allerbeste resultaat! Uiteraard helpen we je daarmee.

Voordelen van een vacature film

Voordelen van een vacature film

  • In plaats van saaie tekst vertel jij alles over de functie inhoud;
  • Een vacature video brengt emotie over en nieuw talent krijgt meteen feeling met de organisatie;
  • Door de combinatie van een mens in beeld aangevuld met goede achtergrond muziek, blijft de kijker geboeid;
  • Er zijn geen vragen meer over de functie inhoud;
  • Hoge respons. Op vacature video’s wordt meer gereageerd dan alleen vacatureteksten.
  • Onderscheidend vermogen ten opzichte van alle concurrenten die ook vacatures open hebben staan.
Peter de Graaf

Peter de Graaf

Videomarketing specialist

Ik help je graag met een duidelijk advies over de juiste inzet van video en animatie voor jouw organisatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

Hoe gaan we te werk?

Zo maken wij jouw succesvolle vacature video

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Beroemde smoothie proeven?

Wil jij dus al jouw vacatures succesvol invullen en je direct onderscheiden van de concurrentie. De concurrentie die nog steeds te werk gaat met ellenlange vacature teksten anno 1999? We vertellen je er graag nog meer over in een persoonlijk gesprek. Geef ons een belletje of stuur een mailtje om een vrijblijvende afspraak met ons te maken en één van onze beroemde smoothies te komen drinken.

Portfolio Offerte ontvangen

Logica brengt je van A naar B, creativiteit brengt je overal...

Veelgestelde vragen

Waarom is de kwaliteit van de video zo belangrijk?

De uitstraling van je merk of organisatie is van zeer groot belang. Je gaat toch ook niet zelf even snel het briefpapier ontwerpen en afdrukken? Zorg dat de video kwaliteit heeft die past bij het bedrijf. Een slechte video heeft een groter (negatief) effect op het imago van je bedrijf dan geen video.

Waarom moet ik voor FreshTV Videomarketing kiezen?

Er zijn veel bedrijven die video’s en animaties maken. Aan creativiteit, leuke filmapparatuur en enthousiasme geen gebrek. Wat ons uniek maakt, is dat wij ook kijken naar datgene wat je wilt bereiken met de video- of animatiefilm. Het denkwerk over wie je op welke manier wilt gaan bereiken met je video’s is waanzinnig belangrijk om je videocampagne tot een succes uit te rollen. Wij zorgen dat jouw video zichzelf dubbel en dwars terugverdiend. Met een uitgekiende strategie die al start tijdens het schrijven van het script.

Hoe krijg ik meer views op YouTube?

Om meer views te krijgen op je YouTube video’s moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Het is zaak dat jij Google/YouTube vertelt waar de video over gaat. Dat doe je door elke video te voorzien van een relevante titel, beschrijving en labels waar belangrijke zoekwoorden worden genoemd. Daarnaast speelt de lengte van de video een belangrijke rol. Is de film te lang? Dan klikt je doelgroep minder snel op de video en kijken ze deze vervolgens ook minder vaak tot het einde uit. Zonde! PS: het aantal views zegt nog niets over het succes van de film. Voor meer informatie neem contact op met onze adviseurs.

Kan ik ook zelf aan de slag met video?

Dat hangt natuurlijk af van wie je bent. Onze ervaring is dat het laten maken van een succesvolle video nog wel eens onderschat wordt. Vaak wordt er buitengewoon belangrijke zaken over het hoofd gezien als de ideale lengte, inhoud en call to action van de video. Naast dat dit zonde is, ligt er ook gevaar op de loer. Een slechte video is namelijk schadelijk voor het imago van je bedrijf. In dat geval doe je er goed aan om de video offline te houden en te wachten tot het moment dat je de investering in een video-expert wel kunt en wilt maken. Wij denken graag met je mee over hoe je het beschikbare budget het beste kunt inzetten om je doelstellingen te behalen!

Wat zijn de kosten van een video?

De kosten van een video zijn afhankelijk van je doelen. Een serieuze video voor je organisatie waar je een doelgroep moet overtuigen kost tijd en mankracht.
Wij zeggen altijd: Pay peanuts, get monkeys. Oftewel als je investeert in je video heb je daar heel lang profijt van, een goedkope video gemaakt door een amateur breekt je merk af.
Dus wat kost een video? Bel ons voor een realistische prijs of vul dit formulier in (kost je 20 seconden).

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV