Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Vertical video laten maken

Unieke content

  • Snapchat Ad Manager
  • Speel in op het mobiele gebruik

Offerte ontvangen

Vertical video: overal en altijd te bekijken

Een vertical video laten maken? Is horizontaal niet beter? Nee. Een goed voorbeeld: Je hebt hem je hele dag op zak, je kan er elk moment van de dag video’s op kijken en toch wordt er nog niet optimaal gebruik van gemaakt? Juist, de smartphone. Smartphones hebben de manier we op we naar video kijken en opnemen drastisch veranderd: van horizontaal kijken naar vertical video kijken. Mensen draaien hun telefoon niet zomaar om. Wanneer heb jij voor het laatst iemand door Twitter, Snapchat, Instagram of Facebook zien scrollen met de telefoon horizontaal in de hand? Smartphones zijn altijd al ontworpen geweest om verticaal gebruikt te worden. Het is dus belangrijk dat jouw content hier naadloos op aansluit. Daarom moet je dus een vertical video laten maken door FreshTV videomarketing.

Informatievideo over vertical video

Snapchat over vertical video

Welke kansen biedt vertical video voor jou?

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen...

Fris bedrijf met creatieve ideeën en goede vormgevers. Echt blij met het eindresultaat. Zowel de lange als de korte uitleganimatie-video wordt erg enthousiast en leuk door onze klanten ontvangen. Samenwerking smaakt absoluut naar meer!
Peter beoordeelde
FreshTV met een
9.2

— Peter Jan Kooyenga, Directeur @ Opeinstein

Freshtv heeft een mooie en originele bedrijfsfilm gemaakt. Ze zijn flexibel maar soms ook standvast, wat achteraf niet zo verkeerd was.
Henry beoordeelde
FreshTV met een
9.1

— Henry Mensen, Technical Sales @ Intercol Adhesives

Vertical video dankzij de Snapchat Ad Manager

Vertical video dankzij de Snapchat Ad Manager

Een van de meest populaire social media kanalen onder jongeren op dit moment is Snapchat. Snapchat is perfect geschikt voor vertical video marketing. Dit komt door de toevoeging van Snapchat Ad, dit is een nieuw systeem om mee te adverteren. Het grootste voordeel dat de Snapchat Ad Manager biedt, is dat de doelgroep die actief is op Snapchat voorheen onzichtbaar was voor bedrijven. Dankzij Snapchat is deze doelgroep nu wel zichtbaar en wordt het mogelijk om ze te bereiken met vertical video’s. Bij deze video neemt de video het totale scherm van je mobiel in beslag, waardoor de impact van je advertentie veel hoger is. Daarnaast heeft de video in Snapchat een maximum van 10 seconden. Hierdoor kunnen verschillende call-to-actions worden toegevoegd aan de  video’s waarna je, door te swipen, kan worden doorgestuurd naar een andere video of naar een webpagina.

Vertical video is beter dan horizontal video

Vertical video is beter dan horizontal video

Wanneer je een verticale video laat maken bereik je een conversie die 9 keer hoger ligt dan bij een horizontal video. Instagram heeft kortgeleden ook de switch gemaakt van rechthoekige, horizontale foto’s en video’s naar een landscape en vertical video format. Deze verandering werd meteen opgepakt door adverteerders die de conversie op advertenties direct zagen stijgen. Snapchat wordt nog meer potentieel toegedicht, omdat het veruit het meest populaire social media kanaal is onder jongeren. Met de Snapchat Ad Manager wordt het ook mogelijk om jongeren op evenementen te bereiken. Met de sponsored geofilter van Snapchat zal een filter toe te voegen zijn aan de Snaps van de gebruikers. Zo wordt het dus mogelijk om als adverteerder de focus op een specifieke locatie te richten. Erg handig bij het sponsoren van een evenement.

Peter de Graaf

Peter de Graaf

Videomarketing specialist

Ik help je graag met een duidelijk advies over de juiste inzet van video en animatie voor jouw organisatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Laat vandaag nog een vertical video maken

Adverteren via Snapchat met een vertical video is de trend op het gebied van videomarketing. Het uitbreiden van advertentiemogelijkheden op Snapchat met shopping zal snel volgen. Wacht daarom niet af met een vertical video laten maken en informeer vandaag nog bij FreshTV naar de mogelijkheden. Maak een afspraak en kom langs voor een smoothie, wij vertellen je graag meer over het succes van vertical video.

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Hoe krijg ik meer views op YouTube?

Om meer views te krijgen op je YouTube video’s moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Het is zaak dat jij Google/YouTube vertelt waar de video over gaat. Dat doe je door elke video te voorzien van een relevante titel, beschrijving en labels waar belangrijke zoekwoorden worden genoemd. Daarnaast speelt de lengte van de video een belangrijke rol. Is de film te lang? Dan klikt je doelgroep minder snel op de video en kijken ze deze vervolgens ook minder vaak tot het einde uit. Zonde! PS: het aantal views zegt nog niets over het succes van de film. Voor meer informatie neem contact op met onze adviseurs.

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Waarom moet ik voor FreshTV Videomarketing kiezen?

Er zijn veel bedrijven die video’s en animaties maken. Aan creativiteit, leuke filmapparatuur en enthousiasme geen gebrek. Wat ons uniek maakt, is dat wij ook kijken naar datgene wat je wilt bereiken met de video- of animatiefilm. Het denkwerk over wie je op welke manier wilt gaan bereiken met je video’s is waanzinnig belangrijk om je videocampagne tot een succes uit te rollen. Wij zorgen dat jouw video zichzelf dubbel en dwars terugverdiend. Met een uitgekiende strategie die al start tijdens het schrijven van het script.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV