Vandaag gesloten
Bel mij terug

Animatie

Video Animatie maken FreshTV

  • Onderscheidende content
  • Duidelijke, heldere boodschap
  • Creatief, interactief & innovatief

Offerte ontvangen Bekijk portfolio

Video Animatie laten maken | FreshTV

Met een video-animatie kun je niet alleen beter iets uitleggen dan met tekst: je spreekt er door het speelsere karakter meestal ook meer mensen mee aan. Animatie geeft je de kans om op een duidelijke, luchtige toon je verhaal te vertellen.

Succesvolle voorbeelden van video animatie

2D animatiefilm - SNN 123Subsidie

123Subsidie: in een paar stappen naar een passende subsidie!

Animatie laten maken - Magazine Stoer

Veel vermaakt in deze animatiecommercial!

Animatievideo - Amnez telecom

De M2M oplossing van Amnez telecom

3D animatie Groningen Seaports

3D Animatiefilm Groningen Seaports (ENG)

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen…

De samenwerking is heel goed verlopen. Professionele begeleiding gedurende het traject. Ze weten waar ze het over hebben en leveren snel, vakkundig werk af!
Kelly beoordeelde
FreshTV met een
8

— Kelly Louwen, Design & Campaign Specialist @ Ticketmaster

Bij PRA hebben we recentelijk diverse videocontent laten maken door FreshTV: een uitleganimatie, testimonials in verschillende talen, een vlog en een corporate video. De samenwerking met de mensen van FreshTV verliep soepel en het contact was prettig. Zij zijn duidelijk expert in hun vakgebied, denken proactief met je mee en geven goede adviezen. Wat daarnaast erg fijn was, was de flexibele instelling waardoor we snel hebben kunnen schakelen. Bovendien, ook na oplevering van de content is het contact optimaal. Een video is pas echt af als de opdrachtgever helemaal tevreden is.
Martine beoordeelde
FreshTV met een
9.5

— Martine Bouwman, Marketing & Communicatie specialist @ PRA Health Sciences

Versterk je merk met video & animatie

Versterk je merk met video & animatie

Met een video-animatie kun je niet alleen beter iets uitleggen dan met tekst: je spreekt er door het speelsere karakter meestal ook meer mensen mee aan. Animatie geeft je de kans om op een duidelijke, luchtige toon je verhaal te vertellen. Zo kom je veel dichterbij je doelgroep, en kunnen ze een emotionele connectie met je vormen. Storytelling in de vorm van video & animatie zou een vast onderdeel van iedere corporate branding strategie moeten zijn.

In jouw stijl video & animatie maken

In jouw stijl video & animatie maken

Omdat ieder merk uniek is, is iedere video dat ook. FreshTV zorgt ervoor dat de visuele stijl van een video-animatie goed aansluit op jouw bedrijf. Als je al een duidelijke, visuele stijl hebt voor je uitingen, zorgen we ervoor dat iedere video-animatie die we maken, daar helemaal in past. Maar ook zonder een huisstijl kunnen we de juiste toon en sfeer vinden in een video-animatie om je doelgroep te overtuigen.

Video & animatie maken je verhaal

Video & animatie maken je verhaal

Wil je echt dat klanten een connectie met je vormen? Storytelling in een video-animatie is een veel betere manier dan een standaard verkooppraatje. Als je informatie in een verhaal presenteert, kunnen mensen daar makkelijker een connectie mee maken. Zeker als dat verhaal verteld wordt door levendige beelden, een prettige vertelstem en de juiste muziek. Een video-animatie brengt de toon van je verhaal over zoals tekst of zelfs een illustratie dat nooit zullen kunnen.

Video animatie voor je corporate branding

Video animatie voor je corporate branding

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van video-animatie voor jouw corporate branding? Bij FreshTV hebben we de juiste kennis van, en ervaring met alle vormen van videomarketing, van explanimation tot employer branding. Wij denken samen met je de scripts en storyboards uit, en doen al het technische werk. Zo maak je succesvol de stap van tekst naar bewegend beeld.

Victor Teeselink

Victor Teeselink

Video consultant

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Vandaag nog alles weten over video animaties?

Je kunt deze animaties allemaal bekijken in ons online portfolio. Zo krijg je een goed idee van wat we kunnen, en vind je inspiratie voor je eigen animatie. Je kunt natuurlijk ook meteen vrijblijvend contact met ons opnemen om over de mogelijkheden te praten.

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Wie zijn de mannen en vrouwen achter FreshTV Videomarketing?

Samenwerken doe je niet zozeer met een bedrijf, maar eerder met de mensen die er werken. Daarom stellen wij ons graag persoonlijk voor! Leer ons kennen door een kijkje te nemen op de Over ons webpagina of door een afspraak te plannen bij jullie of bij ons op kantoor. Wij serveren homemade smoothies!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV